![]() |
TTD Yeni Yönetim Kurulu'ndan Mesaj TTD Yeni Yönetim Kurulu'ndan Mesaj Türk Toraks Derneği&nin Değerli Üyeleri, Derneğimizin 9. Olağan Genel Kurulu, 22 Haziran 2008 tarihinde, Ankara&da, son derece düzeyli ve verimli tartışmaların gerçekleştiği bir ortamda yapıldı. TTD, bugüne değin, tam bir birliktelik içinde, güvenle, başarıyla ve onurla kat ettiği uzun soluklu yolda, bir aşamayı daha gerçekleştirdi. Bugün gelinen yer, kurucularımızın ve tüm emeği geçenlerin ne denli doğru ve güzel bir işi başardıklarını açıkça göstermektedir; onlara şükran duyuyoruz. TTD, ulaştığı yerde bir yıldız gibi parlamaktadır. Bu yıldızın ışığı, bilgili, dinamik, kendine güvenen, insanını seven, onurlu genç bilim ve meslek insanlarının gittikçe artan katkısıyla her geçen gün camiamızın ve ülkemizin yolunu daha fazla aydınlatacaktır. Biz, yeni yönetim kurulu üyelerine düşen, daha öncekilerin büyük bir özveri ve başarıyla yaptıkları gibi, bu yolu açık tutmaya çaba göstermek olacaktır. Yönetimde daha fazla katılımcı, daha fazla paylaşan, olası zayıflıklarını bularak güçlendiren, güçlü yanlarını geliştiren, tüm üyeleriyle ve ilgi alanları ile canlı bir iletişim kurabilen, stratejik planlı çalışan, benzer örgütlerin ve diğer sivil toplum örgütlerinin örnek aldığı, fark yaratacağı bir dönemi gerçekleştirmeye çalışmak yönetim kurulumuzun tek amacıdır. Bizleri seçerek, bizlere verdiğiniz sorumluluğun bilincindeyiz. Seçiminiz, elbette bu sorumluluğun üstesinden geleceğimize olan güveni de göstermektedir. Bu güveninize layık olma özeni, çalışırken daima sahip olacağımız en önemli ilke, görevi devir ederken, devir aldıklarımız gibi, onurlu ve başımızın dik olması da en büyük dileğimiz olacaktır. Birlikte, mutlaka daha iyiye ulaşacağız. Selam, sevgi ve saygıyla esen kalın. Muzaffer Metintaş Genel Başkan TTD Merkez Yönetim Kurulu Kaynak: toraks.org.tr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 AM. |