Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Azgın Teke sendromunun bilimsel açıklaması

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Azgın Teke sendromunun bilimsel açıklaması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cinsel Tıp Enstitüsü Başkanı Dr. Cem Keçe, orta yaşlı ve yaşlı erkeklerin, evini, kırk yıllık karısını, işini veya sosyal çevresini terk ederek, 'yıkılmadım ayaktayım' mesajı vermeye çalıştığını söyledi. Sorunun 'hormonsal' değil 'psikolojik' olduğunu belirten Dr. Keçe, "Kişi yaşlandıkça yaşlananın ruhu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Azgın Teke sendromunun bilimsel açıklaması

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2010, 04:48 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Azgın Teke sendromunun bilimsel açıklaması

Cinsel Tıp Enstitüsü Başkanı Dr. Cem Keçe, orta yaşlı ve yaşlı erkeklerin, evini, kırk yıllık karısını, işini veya sosyal çevresini terk ederek, 'yıkılmadım ayaktayım' mesajı vermeye çalıştığını söyledi.



Sorunun 'hormonsal' değil 'psikolojik' olduğunu belirten Dr. Keçe, "Kişi yaşlandıkça yaşlananın ruhu değil bedeni olduğu ve ruhun gıdasını vermek kaydıyla her yaşın kendine göre güzellikleri olabileceği gerçeğini anlayamaz ise; huzursuzlanır, kendini kötü hisseder ve anlamsız bir var olma çabası içine girer. Partnerin ve evin dışında mutluluk aranmaya başlanır. Kısaca hayata renk katamama ve duygusal ihmaller azgın teke sendromuna yol açabilir" dedi.



Dr. Keçe, son haftalarda medyada sıkça yer alan, toplumsal bir sorun haline gelen ve hala doğru teşhis konulamayan "Azgın Teke Sendromu" konusunu değerlendirdi.

Keçe, bu soruna doğru tanı konulmazsa ve doğru çözümler üretelmezse, evini terk eden erkeklere, kendine güven duygusunu yitirmiş, 'paçavra' gibi bir kenara atılmış, hissini yaşayan umutsuz ve mutsuz kadınların ekleneceğini kaydetti.



Sorunun her ne kadar hormonsal gibi algılansa da psikolojik olduğunu savunan Dr. Keçe, "Kişi yaşlandıkça yaşlananın ruhu değil bedeni olduğu ve ruhun gıdasını vermek kaydıyla her yaşın kendine göre güzellikleri olabileceği gerçeğini anlayamaz ise; huzursuzlanır, kendini kötü hisseder ve anlamsız bir var olma çabası içine girer. Basında daha çok erkekler yer alsa da, ister kadın ister erkek olsun, durum fark etmez ve var olan partnerin ve evin dışında mutluluk aranmaya başlanır. Kısaca hayata renk katamama ve duygusal ihmaller azgın teke sendromuna yol açabilir" diye konuştu.



Erkeklik hormonu olan testosteronun libido ve cinsel arzuda erkekler ve kadınlar için önemli bir hormon olduğunun altını çizen Keçe, şöyle konuştu: "Testesteron; erkeklerde ergenlik döneminde ses kalınlaşması, sakal, bıyık ve cinsel bölgelerdeki kılların çıkmasından sorumlu bir hormondur.

Ayrıca kas, kemik, kemik iliği, immün sistem ve beyindeki metabolik olayları da düzenler. Dihidrotestosteron (DHT) ve östrojenler testesteronun etkilerini azaltırlar. Her erkekte proteine bağlı bir testosteron, bir de işlevsel olan serbest testosteron mevcut. Normal bir erkekte testesteron bağlı ve serbest olmak üzere iki halde bulunur.



Bağlı testosteron miktarı yüzde 98 iken serbest testosteron yüzde 2 oranında bulunur. Ancak ilerleyen yaşla birlikte erkekte serbest testosteron seviyesi azalır, bağlı testesteron seviyesi ise karaciğer deki bağlayıcı protein oranının yükselmesinden dolayı artar. Böylece işlevsel testosteron üretimi de giderek düşer. Bu durum cinsel yaşamda ve sosyal ilişkilerde sorunlara yol açar. Yani testesteronun varlığı dert, yokluğu ise ayrı bir derttir".



"ERKEKLERDE ANROPOZ CİNSEL İŞLEVİNİN BİTTİĞİ ANLAMINA GELMEZ"



Cinsel Tıp Enstitüsü Başkanı Dr. Cem Keçe, erkek cinselliğinin en kritik dönemeci olan erkek menapozuna andropoz adı verildiğini hatırlatarak, erkeklerde, kadının menopozundaki gibi kesin bir bitiş olmadığını ifade etti. Keçe, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha önceleri andropoz olarak isimlendirilen durumlar günümüzde; yaşlanmakta olan erkeklerde androjen eksikliği ADAM (Androjen Deficiency of the Aging Male) veya yaşlanmakta olan erkeklerde ilerleyici androjen eksikliği PADAM (Progressive Androjen Deficiency of the Aging Male) yada büyüme hormonu gibi diğer hormonlardaki azalmayı da göz önüne alarak PEDAM (Partial Endocrine Deficiency) olarak ifade edilmektedir. Çünkü erkeklerde, kadının menopozundaki gibi kesin bir bitiş yoktur. Aksine erkeklerde androjen seviyesinin düşüşü 40'lı yaşlarla birlikte yavaş bir çizgi izler. Dolayısıyla erkeklerde, kadın menopozundan farklı bir süreç yaşanır.



İnsanın bir bütün olarak değerlendirilmesini zorunlu kılan ve sürekli etkileşim halinde olan fizyolojik ve piskolojik yapımızdan dolayı PEDAM kavramı ortaya atılmıştır. PEDAM, erkeğin fiziksel yapısında ve buna bağlı olarak ruhsal dünyasında yaşananları tümüyle kapsayan ve andraopozdan daha geniş bir kavramdır.



PEDAM'da; cinsel istekte azalma veya cinsel istekte yalancı bir artma, yemeye içmeye düşme, evini, karısını, işini veya sosyal çevresini terk etme, kıskançlık, çapkınlık, içe kapanma, keyfine düşkünlük, tembellik, neşesizlik ve kararsızlık hali vb. davranışsal ve duygusal değişiklikler, kas yorgunluğu ve kas gücünde azalma, vücut kıllarında azalma, kemik mineral yoğunluğunda azalma vb. fizyolojik değişiklikler görülür. PEDAM yaşlanan her erkekte izlenmediği gibi her erkekte azgın teke sendromu gibi abartılı klinik bulgulara ve şiddete sahip olmayabilir".



PEDAM'ın fiziksel, psikolojik ve cinsel belirtilerinin olduğunu ifade eden Keçe, bu belirtilerin çoğunun testesteron seviyesindeki düşmeden kaynaklanmakta olduğunun altını çizdi.



Keçe, ailede meydana gelen parçalanma, çocukların evlenmesi yada evden ayrılmış olması, mesleki yaşamın gerilemesi yada emeklilikle birdenbire kesilmesinin PEDAM'la aynı döneme denk geldiğini, bunun da var olan sorunları ağırlaştırdığını ve azgın teke sondromuna yol açabildiğini iddia etti.



Keçe, şöyle devam etti: "Ortalama 50 yaşından sonra belirginleşen zihinsel fonksiyonlarda düşüş, huysuzluk, kıskançlık ve çapkınlık gibi alışılmamış davranış şekillerinin dikkat çektiği dönem orta yaş krizi olarak adlandırılabilir. Her orta yaşa gelmiş erkekte görülecek diye bir kural olmasa da, orta yaş içinde olan erkekler; yaşamlarını gözden geçirip kendileri için ne yaptıklarını sorgulamaya, genç bir partner aramaya ve kayıplarını fark etmeye başlayabilirler. Çok sık yapılan bir yanlış da, orta yaş krizine giren erkeğin veya kadının tutkulu bir aşk yada çok daha fazlasının yaşaması halinde bu sıkıntılı dönemin aşılacağı yanılgısıdır. Ama gerçek neden içinde azgın teke sendromunu da barındıran andropozdur.



Erkeklerin sağlıksız beslenmeleri, egzersiz yapmamaları, sigara ve içki içmeleri andropozda çok etkilidir. Ancak andropoza girmek menopoza girmek gibi değildir. Yaşa bağlı androjen eksikliği, fazla kilolar, depresyon, kalp damar rahatsızlıkları ve diyabet durumları söz konusudur ve cinsel fonksiyonlarda dalgalanmalar olabilir".



Kaynak : Bayposta.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Azgın Teke sendromunun bilimsel açıklaması

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Azgın Teke sendromunun bilimsel açıklaması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cinsel Tıp Enstitüsü Başkanı Dr. Cem Keçe, orta yaşlı ve yaşlı erkeklerin, evini, kırk yıllık karısını, işini veya sosyal çevresini terk ederek, 'yıkılmadım ayaktayım' mesajı vermeye çalıştığını söyledi. Sorunun 'hormonsal' değil 'psikolojik' olduğunu belirten Dr. Keçe, "Kişi yaşlandıkça yaşlananın ruhu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.