Merhaba 29 yaşında 2.5 yıllık evliyim. Evlendikten 13 ay sonra hamile kaldım.Fakat bu hamilelik çok kanamalı bir şekilde geçti sürekli doktor kontrolleimi yaptırıyordum.kanama normal deniliyordu ve hamileliğimin 26. haftasında erken doğum yaptım bebek yaşamadı. Genç kızlığımdan beri adet düzensizliği var.
2 ayda bir oluyorum.Enson doktora gittiğimde süt hormonu yüksek denildi bunun için DOSTINEX 0.5mg bir ilaç verdi ve haftada 2 kez bu ilacı kullanmamı istedi 1 ay boyunca salı ve perşembe günleri bu ilacı kullım bunun yanısıra progestan diye bir ilaç daha verdi bunuda adetten 20 gün sonra bir hafta kullanmamı istedi.progestan kullığımda düzenli adet oluyorum.
ayrıca bende guatr vardı ameliyat oldum.
guatr içinde sürekli ilaç kullanıyorum hamilelik için bunun bir etkisi olurmu.Son olarak yumurtanın döllenme zamanı adetin kaçıncı günü başlar kaçıncı günü sona erer.Hamilelik için ilişki aralıkları nasıl olamalıdır.
Biraz karmaşık oldu ama tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum iyiçalışmalar diliyorum.
Prof.Dr. Idris KOÇAK
05.04. 21:21:44
verilen tedavi çok uygun bir tedavidir.dostnex progestana aynı şekilde devam edin guatr ile ilgili ilacınızı aksatmayın hanımlar genellikle adetin 12-16 günleri arasında gebe kalır.sizde büyük bir ihtimal 1 sene içinde gebe kalacaksınız
geçmiş olsun
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.