![]() |
Soru:"karın şişkinliğinde yapılması gereken tetkikler" sevgili yusuf bey, ne olur bana bir gastroentereloğa gidin demeyin. zaten var görüştüğümüz bir uzman. ama sanki tüm yapılması gerekenleri yapmamış gibi geliyor bana.emin olmadan da doktor değiştirmek istemiyorum. annemde 8 aydır karın şişkinliği var ve bazen çok sıkıntı verici oluyor. doktorumuz bizden kan idrar gaita tahlili istemedi, bize sadece endoskopi ve karın tomografisi yaptırdı. tomografide şüpheli birşey görmediği için de kolonoskopiye gerek olmadığını söyledi. annem 67 yaşında ve multple myeloma hastası. verdiği spazm giderici ilaçları 5 aydır kullanıyoruz ama hiç faydası yok. hiçbirşeyi atlamış olmak istemiyorum. bu yüzden neler yapılması gerektiğini bilirsem gerektiğinde doktorumuzu yönlendirebilirim diye düşünüyorum. lütfen ayrıntılı olarak bilgi veriniz. çok teşekkür ediyorum. Doç.Dr. Yusuf AKCAN 16. 17:22:16 bu konuda site için de yer alan Gaz, Şişkinlikokudunuzmu bu yeterli gelmez ise tekrar yazabilirsiniz.sağlıcakla.. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 PM. |