Hocam saygılarımı sunuyorum!
Hocam akedemisyen bir arkadaşımın sizi tavsiye etmesi münasebetiyle adıyamandan yanınıza gelmeyi düşünürken sizin isminize bu sitede rastladım ve sizden bilgi almak istedim.Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 3 yıl önce sırt ağrılarımdan dolayı doktora gittim yapılan tetkikler sonrası kollestrolüm ve trigirersit oranım çok yüksek çıkmıştı.
geçen hafta vücudumdaki gitmeyen sivilceler ve bacak ağrılarım için gittim.doktorun yaptırdığı eliza testi ve diğer tetkikler sonucunda karaciğerimde yağlanma ve büyüme olduğu ortaya çıktı.
SGPT(alt)75
GAMMA GT(G-GT)66
Anti Hbs 451,1 çıktı
Hocam vücudumdaki sivilceler sadece omuzumda ve sırtımda var.
bazen ağzım yara oluyor ama geçiyor.
gözlerimdende rahatsızım göz doktoru 15 yıl belki de daha önce iveyit geçirmiş olabileceğimi söyledi.
bu bulgula behçet hastalığının belirtisi olabilir mi?
genital bölgelerde sivilce yada yara bere hiç olmadı.
karaciğer enzimlerimdeki bulgular tehlike arz edermi ne yapmalıyım.
beni aydınlatırsanız sevinirim.
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
11. 15:20:08
hepatit enzm yüksekliği sebepleri bir kez tümü ile araştırılmalı sebep bulunmaz ise NASH kabul edilebilir. ve nash tedavisi alırsınız.behçet için cildiyeye bir görünmeniz lazım. tanı kriterlerine sitemizdeki Behçet Hastalığı - soru cevaplarlakonusundan bakınız. behçet konusuna ağrılık verin behçet te multi organ tutulumu da olabilir.karaciğer enzim yüksekliği > 6 ay olduğundan ve tanı şüphesi varsa karaciğer biyopsisi olmalısınız.sağlıcakla..
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.