![]() |
Soru:"MİDEM AĞRIYOR.FAMODİN ALINCA ERTESİ GÜN GEÇİYOR" 25 YAŞINDAYIM.ZAYIF BİR BÜNYEM VAR.YAKLAŞIK 6-7 SENEDİR MİDE RAHATSIZLIĞIM VAR.SABAHLARI KALKTIĞIMDA MİDEM KAZINIYOR.HAFİF BİR BULANTI OLUYOR.KAHVALTI YAPINCA BİRAZ RAHATLIYORUM AMA ACIKINCA TEKRAR AYNI ŞİKAYETLERİM OLUYOR.AZ YEMEKLE DOYUYORUM AMA ÇOK ÇABUK ACIKIYORUM.AĞZIMA HERHANGİ BİR EKŞİ SIVI GELMİYOR.GECE DE HERHANGİ BİR AĞRIYLA UYANMADIM BUGÜNE KADAR.SIK SIK GEĞİRME İHTİYACI BENİ OLDUKÇA RAHATLATIYOR. AYDA BİR MUTLAKA ÇOK ŞİDDETLİ MİDEM AĞRIYOR.FAMODİN ALINCA ERTESİ GÜN GEÇİYOR.ANCAK BU AĞRIDAN SONRA 3-4 HAFTA YUKARDA ANLATTIĞIM ŞİKAYETLERİ YAŞIYORUM.EN SON HERHANGİ BİR ENDOSKOBİ YAPILMADAN PETİK ÜLSER TEŞHİSİ KOYDU DOKTOR. AĞRIMADIĞI GÜNLERDE DE MİDEMDE SÜREKLİ Bİ SIKINTI VAR.YA ŞİŞ GİBİ YADA KAZINIYOR. ENKOSKOPİ YAPTIRMALI MIYIM?SİZCE BENİM MİDEMDEKİ SORUN NE??CEVABINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... Doç.Dr. Yusuf AKCAN 23. 13:36:58 gastrik veya mide ülseri olma ihtimali yüksek artı ülserlere bağlı olarak mide çıkışında darlık olmuş olabilir.gastroksopi yaptırmalısınız..sağlıcakla..Ayrıntı bilgi için aşağıdaki okuma öneri linklerine tıklayarak bu konudaki diğer site içi kaynaklarımızı da okuyunuz. Sağlıcakla Doç.Dr. Yusuf AKCAN---Muayene- (0216) 352 8682 –Maltepe-İST Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 AM. |