Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Türk Toraks Derneği Aday Önerme Komitesinden Duyuru

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Türk Toraks Derneği Aday Önerme Komitesinden Duyuru Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Türk Toraks Derneği Aday Önerme Komitesinden Duyuru 1 Temmuz 2006 tarihinde yapılacak olan Türk Toraks Derneği 8. Genel Kurulunda Genel Merkez Yönetim, Denetleme ve Etik Kurulları için aday olmak isteyen üyelerimiz için son başvuru tarihi: 31 Mart 2006. Türk Toraks ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2010, 09:02 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Türk Toraks Derneği Aday Önerme Komitesinden Duyuru

1 Temmuz 2006 tarihinde yapılacak olan Türk Toraks Derneği 8. Genel Kurulunda Genel Merkez Yönetim, Denetleme ve Etik Kurulları için aday olmak isteyen üyelerimiz için son başvuru tarihi: 31 Mart 2006.

Türk Toraks Derneği Tüzüğüne göre, Türk Toraks Derneği Genel Kurulunda Genel Merkez Yönetim, Denetleme ve Etik Kurulu üyeleri, Aday Önerme Komitesi tarafından belirlenen adaylar arasından seçilmektedir. Bunun için, Genel Kurulda aday olmak isteyen üyelerimizin, Aday Önerme Komitesine, hangi görev için aday olmak istediklerini belirten bir dilekçe ve gerekli belgelerle başvurması gerekmektedir. Konu ile ilgili tüzük maddeleri ekde sunulmuştur.

Türk Toraks Derneği?nin 1 Temmuz 2006 tarihinde yapılacak 8. Olağan Genel Kurulunda, Genel Merkez Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Etik Kurul seçimi için aday olacak üyelerimizin en geç 31 Mart 2006 tarihine kadar, gerekli belgelerle Aday Önerme Komitesi Başkanlığına başvurması gerekmektedir. Yukarıda belirtilen tarihten sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.

Üyelerimizin aday olmak için başvurabileceği görevler:

A. Genel Merkez Yönetim Kurulu

1. Başkan

2. Birinci Başkan Yardımcısı

3. İkinci Başkan Yardımcısı

4. Genel Sekreter

5. Mali Sekreter

6. Bilimsel Komite Başkanı

7. Toraks Derneği Okulu Başkanı

8. Bülten ve internet Sorumlusu

9. Dış İlişkiler Sorumlusu

B. Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyeliği

C. Genel Merkez Etik Kurulu üyeliği

Adayların seçiminde temel alınacak ölçütler:

1. Mesleki ve akademik başarıları

2. Toraks Derneği çalışmalarına özverili katkıları

3. Yönetim, liderlik kapasiteleri

4. Toraks Derneği amaç ve çalışmalarını benimseme ve geliştirme arzu ve kapasiteleri

5. Aday olmak istedikleri görev için gerekli özelliklere sahip olma

Başvuru için gerekli belgeler:

1. Başvuru dilekçesi (isim, iletişim adresi, tel/faks/e-posta ve hangi görev için aday olmak istediği bilgilerini içermeli)

2. Adayın özgeçmişi (CV)

3. Toraks Derneğinde üstlendiği görevler

4. Görüş mektubu: Adayın Toraks Derneği ve aday olmak istediği görev ile ilgili düşünce, beklenti ve önerileri ile aday olma gerekçelerini açıklayan yazısı ( 2 sayfayı geçmemeli)

Toraks Derneği Aday Önerme Komitesi:

Prof. Dr. Ali Kocabaş (Başkan), Prof. Dr. Tuğrul Çavdar, Prof. Dr. İzzettin Barış, Prof. Dr. Mustafa Özesmi, Prof. Dr. Ertürk Erdinç, Prof. Dr. Lüfü Çöplü, Prof. Dr. Metin Görgüner

Başvuru Adresi:

Türk Toraks Derneği Aday Önerme Komitesi

Türk Toraks Derneği Genel Merkezi

Turan Güneş Bulvarı

Koyunlu Sitesi No: 175/19

Oran, Ankara

Tel: 0312. 490 4050,Faks: 0312 490 4142

E-posta: toraks@toraks.org.tr

EK:

TORAKS DERNEĞİ TÜZÜĞÜ

Madde 13 : Genel Merkez Yönetim Kurulu

a. Yönetim Kurulu, derneğin yürütme organıdır. Dokuz asil, 9 yedek olmak üzere genel kurulca görev belirtilerek gizli oyla iki yıl için seçilir. Asil üyelerden boşalma olursa, boşalan görev için seçilen yedek üye göreve çağrılır. Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri: Başkan, Birinci Başkan Yardımcısı, İkinci Başkan Yardımcısı, Genel Sekreter, Mali Sekreter, İnternet ve Bülten Sorumlusu, Toraks Derneği Okulu Başkanı, Bilimsel Komite Başkanı ve Dış İlişkiler Sorumlusundan oluşur.

b. Genel Kurula sunulacak yönetim kurulu üye adayları, Aday Önerme Komitesince belirlenir. Aday Önerme Komitesi, Yönetim Kurulundaki herbir görev için en az iki aday belirler. İlgili Komite, yönetim kurulu üye adaylarıni, görev belirterek yönetim kuruluna aday olmak isteyen üyeler arasından ve/veya uygun bulduğu ve onaylarını aldığı dernek üyeleri arasından belirler. Aday Önerme Komitesi, Genel Kuruldan en az 4 ay önce boşalacak yönetim kurulu üyelikleri ve herbir görev için adaylarda aranan özellikleri tüm üyelere duyurur. Yönetim Kuruluna üye olmak isteyen üyeler, seçimlerden en az üç ay önce talip oldukları görevi de belirterek gerekli belgeler ile Aday Önerme Komitesi Başkanlığına başvururlar. Komite, Genel Merkez Danışma Kurulunca önerilen ilkeler doğrultusunda yönetim kurulundaki her bir görev için belirlediği en az iki adayı Genel Kuruldan en az iki ay önce tüm üyelere duyurur. Bu listede yer almayan, fakat yönetim kuruluna aday olmak isteyen üyeler, gerekli belgeler ve tüm dernek üyelerinin en az % 25?inin yazılı teklifi ve aday olmak istedigi görevi de belirterek Genel Kuruldan en az 30 gün önce Aday Önerme Komitesine başvururlar. İlgili Komite tarafından belirlenen adaylar ve tüm üyelerin en az % 25?inin önerdiği adayların listesi Komite tarafından seçimlerden en az 20 gün önce tüm üyelere duyurulur. Genel Kurul üyeleri, Aday Önerme Komitesi tarafından yönetim kurulundaki her bir görev için ilan edilen bu aday listesinden, herbir görev için bir adayı gizli oyla seçer. Her bir görev için ikinci sırada oy alan aday, o görevin yedek üyesi olur.

c. Yönetim Kurulu üye adaylarının belirlenmesinde, adayların mesleki/akademik başarıları, dernek çalışmalarına özverili katkıları, yönetim/liderlik kapasiteleri, derneğin amaç ve çalışmalarını benimseme ve geliştirme arzu ve kapasitesi ile ilgili görev için gerekli özelliklere sahip olmak gibi ölçütler temel alınır.Bir şehirden ikiden fazla, bir kurumdan ise birden fazla asli yönetim kurulu üyesi olamaz (Bilimsel Program Komite Başkanı ve Toraks Derneği Okulu Başkanı bu kuralın dışındadır).

Madde 14: Yönetim Kurulu Üyelerinin Görevleri: Yönetim Kurulu üyelerinin görevleri aşağıda belirtilmiştir. Diğer görevleri bir yönetmelikle belirlenir.

Genel Başkan: Derneğin tüzel kişiliğini yurtiçi ve yurtdışında temsil eder, yönetim kurulu toplantılarına ve Genel Merkez Danışma Kurulu toplantılarına başkanlık yapar, alınan kararları uygular ve uygulatır, tüm yazışmaları genel sekreterle birlikte imzalar. Başkan dernek çalışmalarının yürütülmesinden sorumludur ve bu amaçla yönetim kurulu üyelerini ve dernek üyelerini değişik görevler için görevlendirebilir. Başkan, tüzel kişilik temsilciliği ve tüm çalışmalardaki yetkilerinden bir kısmını Yönetim Kurulu üyelerinden birine devredebilir.

Birinci Başkan Yardımcısı: Dernek geleneğinin sürdürülmesini sağlamada yardımcı olur. Önceki başkanlar bu göreve önerilir.

İkinci Başkan Yardımcısı: Herhangi bir nedenle başkanın temsil yetkisini kullanmadığı durumlarda başkanlığı vekalet eder.

Genel Sekreter: İç ve dış yazışmaları hazırlar ve genel başkanla birlikte imzalar, yönetim kurulu gündemlerini hazırlar ve dağıtır, dernek defterlerinin uygun şekilde tutulmasını sağlar, genel başkanın verdiği diğer görevleri yürütür.

Mali Sekreter: Derneğin gelir-gider defteri, masraf dosyası, bütçe kesin hesap bilanço defteri ve demirbaş defterlerini tutar, yıllık bilanço hesaplarını tanzim eder, demirbaş ve ayniyat işlerini yürütür, harcamaların ve gelirlerin düzenli takip edilmelerini saglar, dernek harcamalarını başkan veya görevlendireceği bir yönetim kurulu üyesi ile birlikte yapar.

Bilimsel Komite Başkanı: Yıllık Kongrelerin bilimsel programlarının belirlenmesinden ve yürütülmesinden, derneğin, şubelerin ve çalışma gruplarının bilimsel-eğitim etkinliklerinin standardizasyonu, eş güdümü, planlanmasından ve yürütülmesinden sorumludur.

Bülten ve İnternet Sorumlusu: Toraks Bülteninin düzenli ve dernek hedeflerine uygun bir şekilde çıkarılmasından, dernek web sayfasının yönetiminden sorumludur

Dış İlişkiler Sorumlusu: Derneğin bölgesel ve uluslararası örgütlerle ilişkilerinin yürütülmesi ve geliştirilmesinden sorumludur.

Toraks Derneği Okulu Başkanı: Derneğin eğitimle ilgili tüm etkinliklerinin planlanması, geliştirilmesi ve yürütülmesinden sorumludur.

Madde 18 : Denetleme Kurulu

Aday Önerme Komitesi tarafından, Yönetim Kurulu Üye adaylarını belirlemede kullanılan yöntemle belirlenen en az 6 aday içinden Genel Kurul tarafından kapalı oyla iki yıl için seçilen 3 asil 3 yedek üyeden oluşur. İlk toplantısını,seçimi takip eden ilk hafta içinde yaparak bir başkan seçer. Denetleme kurulu genel kurula bağlı olarak çalışır. En çok 6 ay ara ile gereken zamanlarda ve durumlarda denetleme görevini yaparak raporun bir suretini yönetim kuruluna verir. Denetleme kurulu, Genel Merkez Yönetim Kurulunun her türlü tasarrufunu denetler fakat müdahele edemez. Genel Merkez Genel Kurulundan en geç on gün önce denetleme raporunu Genel Merkez Yönetim Kuruluna verir ve bu rapor Genel Merkez Genel Kuruluna sunulur. Denetleme sırasında kanun ve tüzüğe aykırı işlemleri tespit ettiğinde genel kurulu toplantıya çağırır.

Madde 19 : Etik Kurul

Aday Önerme Komitesi tarafından, Yönetim Kurulu Üye adaylarını belirlemede kullanılan yöntemle belirlenen en az 7 aday içinden Genel Kurul tarafından kapalı oyla iki yıl için seçilen 5 asli üyeden oluşur. Bir şehirden iki ve bir kurumdan birden fazla üye etik kurul üyesi olamaz. Bu üyeler, kendi aralarında oylama yaparak bir başkan ve bir sekreter seçerler. Etik kurula seçilebilmek için, tüzükte asli üyelik için gerekli koşullardan başka, halen hekimlik görevlerini yapıyor olmak veya meslekle ilgili idari bir görevde bulunmak, solunum hastalıkları alanında en az 15 yıllık meslek deneyimi bulunmak gereklidir. Etik kurulu meslek onurunun korunması için her türlü tedbiri alır, gelen şikayetleri dernek tüzüğü, yönetmelik, etik yönerge, düzenleme ve kanunlar çerçevesinde değerlendirir ve gerekirse üyenin ihracı için Genel Merkez Yönetim Kuruluna öneri vermek ve Genel Kuruldan karar almak yetkisindedir. Dernek Başkanı bu toplantılara katılabilir, bilgi verebilir fakat oy kullanamaz.

Madde 22 : Özel Komiteler

f. Aday Önerme Komitesi: Dernek yönetim/denetim ve etik kurulu üye adaylarını belirlemek ve genel kurula sunmaktan sorumludur. Buna ek olarak, Merkez Yönetim Kurulunun istemi durumunda değişik görevler ve kurullar için aday önerebilir. Komite; Toraks Derneği?nin Birinci Başkan Yardımcısı ve ondan önceki iki başkanı ile Genel Merkez Danışma Kurulunca seçilen dört üyeden oluşur. Birinci Başkan Yardımcısı bu toplantıya başkanlık yapar. Aday Önerme Komitesinin görev süresi iki yıldır. Bu komite üyeleri, aday önerdikleri görev veya kurullar için aday olamazlar.

Kaynak: toraks.org.tr

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks