![]() |
Soru:"Göğüs altımdaki ağrının sebebini arıyorum" Mrb hocam..18 yaşında, 53 kilo bir bayanım ..1, 1.5 senedir göğüs ağrısı çekiyorum..cok sık olmuyor..ama son zamanlarda sol göğsümün altında iğne batırılıyormuş gibi bir ağrı var..azıcık bi merdiven çıktığım zamanlarda bile nefes nefese kalıyorum..bazen oluyorki en ufak iş bile çok yorabiliyor.çok çabuk yoruluyorum..oturduğum yerde bile nefes nefese kalabiliyorum..bazen kalbim normal atıyor ama çok sert çarpıyor, bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama kalbimin çarptığını fazlasıyla hissediyorum..hastaneye gittim ama önemli birşey yok dediler..sorumu cevapşarsanız beni mutlu edersiniz..şimdiden teşekür ederim.. Uzm.Dr. Sevin Karalar 28.07. 08:27:05 Merhabalar Zeynep Hanım,Şikayetleriniz kansızlık, ya da guatr bu tip yakınmalara yol açabilir. Bu rahatsızlıklar yoksa bir kardioloğa başvurmanız uygundur. Kalp kapaklarının değerlendirilmesi, ritm yönününden değerlendirilmeniz uygun olur. Sevgilerimle. Uz. Dr. Sevin Karalar Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 AM. |