![]() |
Soru:"VERTİGO" BEN NERDEYSE İKİ AYDIR VERTİGO TADAVİSİ GÖRÜYORUM .şİKAYETİM BAŞ DÖNMESİ KUSMA İLE BAŞLADI .vERTİGO TEŞHİSİ KOYDULAR VE O GÜNDEN BERİDE İLAÇ DEDAVİSİNDEYİM. KULLANDIĞIM İLAÇLAR VASTAREL,BETARERC VE NOOTROPİL .BEN ÇALIŞAN BİR BAYANIM İKİ AYDIR BAŞ AĞRIM GEÇMEDİ HALSİZLİK,YORGUNLUK İKİDE BİR DENGE KAYBI ÇALIŞAMAZ HALE GELDİM NERDEYSE ÖZELLİKLE BAŞIMIN ARKASINDAKİ KARINCALANMA VE YOĞUNLUK HİSSİ ÇOK CANIMI SIKIYOR.BENDEN SADECE EEG İSTEDİLER VE İŞİTME TESTİ. İŞİTME TESTİ NORMAL ,EEG SONUCU İSE ANORMAL ÇIKTI. BU SIKINTILARAM İŞ VE EVLİLİK HAYATIMI ÇOK YIPRATTI ÇOCUKLARIMLA VE EŞİMLE İLGİLENEMEZ HALE GELDİM VE STRES BENİ BİTİRİYOR.. NE YAPABİLİRİM BU RAHATSIZLIKLARIM VERTİGODANMI YOKSA BAŞIMLA İLGİLİ BAŞKA BİR SORUNUMMU VAR NE OLUR BANA BİR YOL GÖSTERİN ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER Doç.Dr. Mehmet GÜNDÜZ 11. 16:22:34 vertigo zaten bas donmesi demek. sorun ic kulak kaynaklimi yoksa santral (beyin) kaynaklimi o belirlenmeli. isitme testi normal olduguna gore (muayene ve tam hikayenizi bilmesemde) ve eegde anormal bulgu olduguna gore sizinki beyni kaynakli. beyin kaynakli deyince eeg de soun cikmissa sanirim tomografide cekilmistir. eger tomografide gorunen bir lezyon yoksa o zaman sizin mikro duzeyde damarlardaki beslenme sorununa bagli basdonmesi oluyor. verilen ilaclarda zaten kan akimini artirmaya yonelik. yalniz uc ilaci birden almaniz sizi tansiyon dusuklugu basagrisi dahil yan etkilerde yapmis olabilir. 2 aydirda kullandiginiza gore bence norolog hekiminizle konusarak ilaclarinizi doz aza;tmasi. mesela 2 ilac yada sadece vastarel devam edebilirsiniz. bir sure sonrada kesmeyi deneyebilirsiniz. ayrica sorununu anlamama ragmen stresden ozellikle uzak durmaniz lazim. olabildigi kadar hayatin iyi tarafini gorup raht olmaya calismalisiniz. muhakkak bu sorununuzda azalacaktir. stres ise tam tersiniz sorununuzu artirir. gecmis olsun. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:09 PM. |