Soru:"Trigliseridim 873 nasil duser?"
10. 18:10:09
--------------------------------------------------------------------------------
Hocam Öncelikle Merhaba trigliserit 875 cikti karacigerdede yaglanma var az miktarda arada sirada basim dönüyor 4gündür dahada bir dönmeye basladi tansiyonumu ölctürdüm 10 cikiyor Ne yapmam lazim hocam diyet yapiyorum karabas otlu karisim var icinde karabas otlu, ogul otu , Ada cayi ve 4 - 5 tane daha karisim var ayrica kivi cok yiyiyorum karnibahar suyu iciyorum kandaki yagi atiyormus sizin tavsiye ediceginiz bir beslenme sekli var mi hocam sabah ögle aksam cabuk düsmei icin ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim hocam Acikcasi ben bu tahlili rast gele yaptim bi hastanede sonucu görünce sok oldum bunun icin gitmem gerekn doktor bölümü hangisi oluyor hocam bana yardimci olursaniz size minnettar kalirm Hocam en kisa zamanda cevabinizi bekliyorum tesekkur ederim kolay gelsin.Hocam Bana En cabuk nasil düsüre bilcegimi tavsiye ederseniz sevinirim Tesekkürler iyi calismalar Hocam.
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
11. 17:27:18
--------------------------------------------------------------------------------
Oncelikle 14 saatlik aclikta testri tekrar ettirin. Yine 500lerin uzerinde cikar ise hemen hekime muracaat edersiniz. 1 hafta hic yag yemeyin. Sonra yagi cok az kullanin. Kizartmalardan uzak durun. Gunde 3-4 litre arasi su icerbilirsiniz. Seker yukleme testi yaptirin. Sigara ve alkol kullaniyorsaniz birakin. Hayati tehdit edecek pankreas iltihaplanmasi riskine karsin takip edilmelisiniz. Bu duzeyde mutlaka ilac baslanmalidir. Yuruyus yapin. Gunde 2 saat yuruyun. Doymadan kalkin sofradan. Bol salata tuketin.
Sifalar.
Hocam öncelikle Tesekkür ederim Tavsiyeniz icin Peki Hocam Bunun Icin hangi doktora gözükmem lazim cünki ben bunu bir kalp doktoruna gösterdim bana L basliyan bi hap vermisti 1 ay kullandim daha 2 gün önce bitti. Ve Suan Basim dönüyor Kücük Tansiyonum 10 cikmis hocamacaba bunun kandaki yagla bi etkisi varmi Son bi sorum daha olucak hocam karnibahar suyu ve kivini acaba yardimci olurmu ve ogul otuyla adacayinin karisimi icinde 4 5 tane daha karisim var tavsiyeniz daha ne olabilir hocam?
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
12. 23:15:38
Trigliserid icin endokrin, ic hastaliklari, genel dahiliye, kardiyoloji bolumlerine basvurabilirsiniz. Onlar diyet bolumunden beslenme uzmanlari ile beraber calisarak size yardimci olacaklardir.Iyi gunler.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.