Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   İşte iktidarsızlığın baş düşmanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/557194-iste-iktidarsizligin-bas-dusmani.html)

Bluesky24 22-04-2010 12:09 PM

İşte iktidarsızlığın baş düşmanı
 


ABD'de yapılan araştırmada, cinsel iktidarsızlığın baş sorumlusunun fiziksel hareketsizlik olduğu, bunun yanı sıra yaş ve kalp-damar rahatsızlıkları ile diyabetin riski arttırdığı tespit edildi.



Uzmanların araştırmasına katılan erkeklerin, hiçbir yoğun bir fiziksel faaliyette bulunmadıkları belirlendi.Ayrıca iktidarsız deneklerin yaklaşık yarısının diyabet hastası oldukları ve yüzde 90'ının en azından bir kalp-damar rahatsızlığı belirtisi gösterdikleri tespit edildi.



diyabetin yanı sıra yüksek tansiyon, yüksek kolesterol ve sigaranın da iktidarsızlık faktörlerinden birisi olduğuna dikkat çekildi.



HEKİMLERE DE UYARI VAR



Araştırmayı yapan bilim adamları hekimleri de uyarmayı ihmal etmedi.



Doktorların orta ve ileri yaştaki, özellikle diyabet ve yüksek tansiyonu bulunan iktidarsızlık hastalarının sorunları karşısında çok dikkatli olmaları gerektiği belirtilirken, cinsel iktidarsızlık sorununu çözmenin erkekler için çok güçlü bir motivasyon olabileceğini ve hekimlerin tarafından hastalarının, diyabet ve kalp-damar rahatsızları risklerini de azaltacak şekilde daha sağlıklı bir beslenme ve yaşam sürmeye teşvik edilmeleri gerektiğinin altı çizildi.

Kaynak : Bayposta.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.