![]() |
Soru:"hipertansiyon" saygi deger doktorum ben uzun yillardir suudi arabistanda calisiyorum benim rahatsizligim ayaklarim sisiyordu ve kanda yuksek yag var dediler ve bana {lipanthyl200m) ilacini verdiler yiyeceklerime gayed dikkad ediyorum ayrica kirmizi etten daima uzak kalip tavuk ve balik etlerini tercih ediyorum buna ragmen yinede ara sira sismeler oluyor eger bu konuda hangi tahlili yaptirmami isterseniz tahlili yaptirip size faks cekebilirim . ayrica yuksek tansiyonum var ve burada cok doktora gitmeme ragmen bir care bulamadilar. saygi deger buyuklerim sizlerden bu ricami esirgemezseniz sizlere minnettar kalirim . dualarimiz sizlerle daima yuce rabbime emanet olun saglicakla kalin. allahim sizler gibi sayginli insanlari bizlerden eksik etmesin sahlicakla kalin. Doç.Dr. Mustafa GÜDEN 18. 08:51:30 iyi günlerBacaklarınız için venöz doppler yapılması uygun olur.Sonucuna bakılıp bir yorum yapabiliriz.Mustafa Güden Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:12 PM. |