![]() |
1- yatan hasta. pulmozyme yazilmis. pulmozyme icin egitim arastirma hastanesinden cikan rapr denm... 1- yatan hasta. pulmozyme yazilmis. pulmozyme icin egitim arastirma hastanesinden cikan rapr denmekte. universite hastanesi raporu uygn mudur. 2- raporda kullanilis 2x1 ayda bir kutu seklinde yazilmis. hasta gunde 2 kullaniyro ama bir kutu 15 gunde bitiyor. rapora yanlis yazilmis. bu sorun olur mu 3-neorecormon yatan hasta. rapor var ve multiple myelom teshisii. raporda 3 hematoloji uzmani var ama hasta kardiolojide yattigi icin kardiolog yazmis receteyi. bu sekilde verilir mi hematoloji onayi gerekir mi receteye kg yazilmasi gerekir mi tesekkurler acil cevaplarsaniz sevinirim. 34 1-Yalnızca kistik fibrozisli hastalarda Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin verdiği heyet raporu ile tüm hekimlerce olarak ek 2-A 174 de yer almaktadır. 2- İlacın kullanım şekli ve rapordaki kullanım şeklini kontrol ediniz. 3- Neorecormon için kanser ilaçalrı verilme ilkelerini ve kby dışından eritropoetin kullanım ilkelerini kontrol ediniz. Hastanın alacağı dozun hesaplanabilmesi için hastanın kilosunun reçetede beliritlmesi gerekmektedir. Kaynak: istanbul.sgk.gov.tr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:48 AM. |