![]() |
Soru:"kalp çarpıntısı" iyi çalışmalar hocam yaşım 33 110 kilodan 90 kiloya geriledim 2 kez van yüksek ihtisasa gittim tahlil ciğer filmi çektirdim cigerde bulutlanma olduğu söylenildi ilaç kulım aradan yaklaşık 1 yıl geçti sabah 5 te uyım kalbim çok şidetli atmaya başladı korktum 2 koraspin attım daha sonra biraz sakinleştim tekrar acile gittim bana kalp kapakçığı sorunu olabilir dediler veya kalp etrafı su toplamış olabilir dediler eko yaptır dediler ekoda bişi çıkmadı DR efor yapayım dedim uz DR gerek görmedi ŞİMDİ pankıreasım olduğu bolge şişiyo midem eşkime yapıyo tedirginim kalbe doğru sırta sol kurek kemiğimin altına ve sol yan tarafa hafif sancı yapıyor piskoljimi olumsuz etkiliyiyor af edesiniz bide gaz ve gegirmem devamlı var ikide bir nabızımı ölçuyom 100 ile 120 arası atıyor sebebini öğrenmek istiyom bide birden buğu gibi nabızlarım artıyo allah sizden razı olsun çalışmalarınıda başarılar dilerim Uzm.Dr. Murat YUCE 13.05. 13:40:38 mevcut şikayetleriniz efor yapmanizda ve uz dr a danışmanızda fayda var Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 PM. |