40 yaşındayım.Bu yaşıma kadar üstesinden gelemediği ve üstüne eklenmeye başlayan fobilerim oluştu.
1-Kulaklarımı deldirmek gibi korkum var.Hoş çözümü küpe takmamakta buldum.Ama biri karşımda lukağına küpe taksın yada ben vitrinde küpe göreyim ve yahut bir iğne ete gecik konumda gözüme ilşitiğinde kalbim şiddetli çarpmaya ve bayılma hissi geliyor.bu vucudun herhangi yerinde de olsa gözüme ilştiği zaman birden baş dönmesi mide bulantısı ve dudaklarımda morarma oluyor.Cesaret edip bende üstüne gideyim dedim.küpe alıp kulağımı deldirmek istedim.bayılma durumuna girince dediler hastanede yaptır bu işi şok belirtisi veriyorsun hastaneye gittim.bayılmışım yaptırmadım.şu an yazarken bile dudaklarım uyuşmaya başladı
2-Yüksekten korkum yoktu şimdi ne oldu ise yüksek yere çıktım mı bu belirtiler aynen tekrarlıyor
3-ne karanlıktan ne urafeden korkarım ama son günkerde gözlerimi kapadığım zaman yada uykuya dalacakkem şiddetli sıçramalar olmaya başladı ve bunu yatağı salliyorlar gibi algılayıp artık uykudan bayılacak duruma gelene kadar uyumuyırunm
4-toplumsak haberler ve vahşet haberlerini duydukça san ki benıde öldüreceklermiş gibi geliyor yani paranoyaklık yok ama aşırı tedbirli olmak gibi yapı içine girdim.bundan dolayı insanlara şüphe ile bakıyorum
fobiler için ne önerirsiniz.psiloterpi alıyorum ama hala değişen bişi yok
Prof.Dr. HAMDULLAH AYDIN
28. 22:45:57
hanımefendi,sorunlarınızın giderek artması ve yaygınlasması gozonune alındıgında ilac kullanmanız da gerekebilecegini dusundum. lutfen psikiyatriye basvurarak yardım alınız.saygılar,
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.