![]() |
TIP MESLEKLERİ VE ÖZEL TANI TEDAVİ MERKEZLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TIP MESLEKLERİ VE ÖZEL TANI TEDAVİ MERKEZLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ DENETİM İŞLEMLERİ Şubemizce ruhsatlandırılan özel sağlık kuruluşlarının denetimi, ilgili yönetmelik hükümlerince (eğer var ise yönetmeliklerin ekindeki denetim formlarına göre) yönetmeliklerde belirtilen süre ve belli aralıklarda yapılır. Denetimler sağlık kuruluşlarının bulunduğu ilçe Sağlık Grup Başkanlıkları ve Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen, biri hekim olmak kaydı ile en az üç sağlık personeli tarafından gerçekleştirilir. Denetimlerde tespit edilen eksiklikler ile ilgili olarak, denetim formlarında tanımlanan cezaî müeyyideler uygulanır. Müessese mesul müdürlüğü bu denetimler sırasında her türlü kolaylığı göstermek ve talep edilen her türlü bilgi, belge ve defterleri vermek zorundadır. Şube Anasayfası Müdür Yardımcıları Şube Müdürü Şube Çalışanları İletişim Bize Ulaşın Şubemizin Görevleri Yöneticilerin Görevleri Mevzuat İşlemler Listesi Denetim Kaynak:istanbulsaglik.gov.tr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:27 PM. |