slm hocam tetkik sonuçlarım hakkında yorumunuzu sormadan önce
kısaca kendimi tanıtmak istiyorum .. ben fatih polat, 1984 doğumluyum, boyum 1,82 m, kilo 72 kg, size aydından yazıyorum, bilgisayar öğretmeni adayıyım..e - mail = fpolat25@hotmail.com
06-02-2009 tarihli Tetkik Sonuçlarım :
Biyokimya
Total Bilirubin 2.0
Direkt Bilirubin 0,3
İndirekt Bilirubin 1,7
AST 34
ALT 56
GGT 19
İMMÜNOLOJİ - 1
ANTI HIV 0,23 NEGATİF
CA-19-9 0
ANTI HBS 0 NEGATİF
ANTI HCV 0,38 NEGATİF
HBSAG 208,88 POZİTİF
Kısaca sağlık durumumla ilgilide bilgi vereyim size :
Benim geçen yılki kan tahlili sonucumda doktor hanım: hepatit b var demişti.kan değerlerimin yüksek olmadığını, korkulacak bi durum olmadığını sadece normal taşıyıcı olduğumu ve 6 ayda bir kontrole gelmemi söylemişti... Bu zamana kadar bende göbek olmadığı halde bir kaç aydır bende karın şişikliği oluyo hocam [img]/images/smilies/frown.gif[/img] .. iştah sorunum yok.. bende bunların nedenini öğrenmek için bi kan tahlili yaptırmak istedim ve yukarıdaki sonuçlar çıktı.. Bu sonuçlara bakılarak benm ne tür bi tadavi uygulamam gerektiği hakıında bilgilendirseniz sevinirim hocam.. Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. kusura bakmyaın vaktinizi aldım..
iyi günler iyi çalışmlar görüşmek üzere..
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
13. 14:06:55
Alt ve ast yüksekliği o laboratuvara göre var ise, artık taşıyıcı değilde aktif hepatit gibi olaya yaklaşmak lazım.hbv dna düzeyi, hbe ag ve anti hbeptz, alb,üst abd usg ve en son karaciğer biyopsisi gerekebilir.sağlıcakla..
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.