![]() |
Soru:"kafaya takma" Soru:"kafaya takma" 13.09. 14:43:03 -------------------------------------------------------------------------------- hocam iyi günler benim bi sorunum var herşeyi kafaya takıyorum kim nederse kafaya takıyom unutkanlık bi saniye önce bıraktığım yeri hatırlayamıyorum sonra hatırlıyorum ve sinirlilik herşeye sinirleniyorum bunların nedeni ne acaba kendimi sanki hayatda değilim gibi görüyorum beynimi hocam yardımcı olursanız sevinirim tedavisi ve ilacı hakkındada yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür. Prof.Dr. HAMDULLAH AYDIN 14.09. 16:11:34 sayin haci omer bey,yazdiklarinizdan cabuk kaygilandiginizi, bu nedenle de olaylardan fazlaca etkilendiginizi anladim. etkilenince de gerginlik, sinirlilik artmakta, o anda, her zaman yaptiginiz isleri bile karistirabilirsiniz. unutmalariniz da bu nedenle oluyordur.bu kadar etkilendiginize gore psikiyatriye basvurmanizi oneririm. bir degerlendirme yapmaksizin bir oneride bulunmak uygun olmayacaktir.saygilar, Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM. |