03-05-2010, 06:29 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Merhaba tüm ailesi. Merhaba tüm ailesi.
Aylar önce ailesiyle ilk tanıştığımda oldukça heyecanlandım, çünkü ben de sizler gibi bir anne olarak sitesini düzenli olarak takip ediyor, pek çok konu hakkında bilgi ediniyor, sonuçta çok yabancısı olduğum “bebek büyütmek†ile ilgili pek çok detay ve konuda aslında hiç de yalnız olmadığımı anlıyordum ve anneliğimin keyfini sürerken bana destek olan böyle bir sitenin varlığından oldukça hoşnuttum.Günün birinde bu ailenin içerine katılacağım, bilgisayar ekranından çıkıp onların da gerçek kişilerden oluştuğunu göreceğim ve onların aracılığı ile sizlere ulaşacağım hiç aklıma gelmezdi. Öncelikle fırsat bulmuşken bu kadar profesyonelce yönetilen ve her geçen gün geliştirilen bu sitenin kurucusunu ve tüm ailesini tebrik etmek istiyorum.
Bu köşeden sizlere deneyimlerimden yola çıkarak eğlence ve organizasyon üzerine çeşitli bilgiler vermeye çalışacağım.Uzmanlık alanım ; çocuk doğum günleri ,bebek-doğum organizasyonu ve çeşitli organizasyonlardır. Sizlere ; çocuğunuzun doğum gününü kutlamak için yapmanız gereken hazırlıklar ile ilgili, hangi yaşlarda doğum günleri nerelerde ve nasıl kutlanmalı,ne gibi malzemeler alınmalı, hazırlanmalı ,doğuma hazırlanırken doğum odanızı nasıl süsleyebileceğiniz ile ilgili veya doğum yapacak arkadaşınıza ne gibi hediyeler seçebileceğiniz üzerine çeşitli konular hakkında bilgi vermeye çalışacağım.
Öncelikle kendimi biraz tanıtmak ve bu işlere nasıl başladığımı anlatmak istiyorum. Bundan 6 sene önce dış ticaret üzerine yabancı bir firmada çalışmaktaydım.Oldukça iyi bir işim ve kariyerim vardı.Minik kızımız Ece ye hamile kalınca yoğun bir tempoda çalıştığım ve zorlu bir hamilelik geçirdiğim için işimi bırakmak zorunda kaldım.Kızım 2.5 yaşına gelinceye kadar ona kendim baktım. Fakat çalışmaya alışık bir insan olduğum ve asla boş duramayan bir yapım olduğu için Ece 2.5 yaşına geldiğinde ben tekrar işe dönmeye karar verdim fakat bu sefer kendi işimi yapmalıydım ve Uğur Böceği Parti Evi ni açtım ,burada çocuklara doğum günü partileri organize etmeye başladım. Neden Parti Evi derseniz??
Anneler ve babalar ilk 3 yaşa kadar çocuklarının doğum günlerini “kendileri†için organize ediyorlar , çünkü çocuklar 4 yaşa gelene kadar bu doğum günlerinden pek bir şey anlamıyorlar.Ben de kızıma ilk iki sene doğum günü organize ederken inanılmaz özendim,aylar öncesinden hazırlıklara başlayıp :“ne giyilecek?†“pasta nasıl olacak?†ve en önemlisi “parti nerede olacak?†gibi detayları düşünmeye başlardım.Üçüncü doğum günümüze altı ay kala “Uğur Böceği Parti Eviâ€ni açtım.Ve ardından bir sene sonra bu parti evini kapatıp(neden kapattığımı ileriki yazılarımda anlatacağım) Uğur böceği Organizasyon u ve ardından My Day Davet Organizasyon u kurdum.Şimdi oldukça hareketli ama bir o kadar da zor ve mesuliyet ,emek ve her şeyden önemlisi yaratıcılık ve sevgi isteyen bir işin sahibiyim.
Şu an en önemli görevim elbette ki 1 ay sonra 6 yaşına basacak olan Ece nin annesi olmaktır. İşimle ilgili en önemli prensibime gelince “benim kızımın doğum günü partisi en iyi nasıl olmalı ise beni bulup benden bu konuda destek bekleyen tüm ebeveynlerin de çocuklarının partileri veya doğum v.s. organizasyonları da benim için aynı şekilde önemlidir ve en iyi şekilde gerçekleşmelidir.â€İşte bu yüzden tüm birikimimi ,iyi- kötü yaşadığım ve yaşayacağım tecrübelerimi sizlerle paylaşmak için buradayım.
En güzel, en eğlenceli, en sevgi dolu günler sizinle olsun. Gaye Özbal
Uğur Böceği Organizasyon
My Day Davet Organizasyon
Kaynak: Bebek Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |