![]() |
MERHABA BEN ÜNİVERSİTE ÖGRENCİSİYİM BENİM SORMAK İSTEDİĞİM Ş Soru: Merhaba ben üniversite ögrencisiyim benim sormak istediğim şey benim bundan iki hafta önçe sol kasıgım ve sol hayalarım agrımaya başladı ama cok kötü bir agrı elini bile derdiremiyecek şeklinde agrı meydana geliyor bu sık degil ben spor cuyum koşo yaptıgım zaman genelde meydana geliyor yumurtalıklarım cok agrı yapıyor ama genelde sol kısımda oluyor acaba bu naen meydena gelmektedir.beni yürütmüyecek kadar agrı meydana geliyor. bu konuda bana bilghi verirseniz sevinirim ilginize teşekkürederim 12.04.2008 Cevap: İlltlhaplarda darbelerde ve testisin ters dönmesinde meydana gelir.Meni yolunu takip ederek karına yayılabilir.Varikosel denen damar genişlemelerinde şiddeti değişebilen künt bir ağrı vardır. bu durumla ilgili olarak bir uroloji uzmanından ayrdım alabilirsiniz. Bu tavsiyeler, genel bilgilerdir. Fakat unutmayınız ki, özel rahatsızlığınız için en iyi tavsiye, şikayetlerinizi dinleyen ve sizi muayene eden doktorunuzun tavsiyesidir. ... 12.04.2008 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:54 PM. |