Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Dişlerim iltihaplandı(Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Dişlerim iltihaplandı(Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Benim dişimde iç tarafta siyahlaşmalar oluştu ve bunlar yavaş yavaş ön taraftan da belli olmaya başladı ne yapabilirim herhangi bir ilaç tavsiye edebilir misiniz? Bu siyah lekeler muhtemelen diş taşıdır.Bir diş hekimine danışmanızı ve diş taşı temizliği yaptırmanız gerekiyor.Diş taşını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Dişlerim iltihaplandı(Sorularınızın yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-05-2010, 11:02 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Dişlerim iltihaplandı(Sorularınızın yanıtları)

Benim dişimde iç tarafta siyahlaşmalar oluştu ve bunlar yavaş yavaş ön taraftan da belli olmaya başladı ne yapabilirim herhangi bir ilaç tavsiye edebilir misiniz?

Bu siyah lekeler muhtemelen diş taşıdır.Bir diş hekimine danışmanızı ve diş taşı temizliği yaptırmanız gerekiyor.Diş taşını engelleyecek veya yok edecek herhangi bir ilaç mevcut değil.

Dişimde 20'lik diş bı çıktı. İçtiğim ağrı kesicileri antibiyotikler hiç kar etmiyor ne yapmamız gerekiyor? Ağrıdan çıldıracağım lütfen yardımcı olun.

Bu tür sorunlara neden olan 20 yaş dişleri kesinlikle alınmalıdır.Cerrahi alanında uzman bir diş hekimine danışmalısınız ve dişinizi aldırmalısınız.

20'lik dişimin ucu çıkmış yarısı damağımda ama hiçbir ağrı yok bide alt çenemde süt dişim var oda sağlam yalnız diğerlerinden uzun ağzımı kapattığımda rahatsız oluyorum(ÇOK DA KORKUYORUM)

20 Yaş dişiniz yeni yeni sürmeye çalışıyor olabilir.ama süremez ve gömük kalırsa alınması gerekir,çünkü enfeksiyona ve ağrıya neden olabilir.Süt dişinizden sadece estetik olarak şikayetçiyseniz ;dişinizin sivri yerleri hafif aşındırılarak yuvarlaklaştırılabilir veya kompozitle şekillendirilebilir.Bir diş hekimine danışmanız daha çok bilgi almanıza yardımcı olur.

Merhaba, 10 aylık çocuğumuzun alt ve üstte çıkan dişlerinde siyah lekeler oluşmaya başladı, kullandığı vitamin ilaçlarından olabilir mi , almamız gereken en acil önlem ne olmalı çok teşekkürler iyi çalışmalar...

Çocuklara verilen demir preparatları böyle lekelere neden olabiliyor.Bu lekeler fırçalandığında çıkarlar.Konuyu çocuk doktorunuzla görüşmeniz ve alıan demir miktarını değerlendirmeniz faydalı olabilir.

Merhaba, Kızım 11 yaşında.Üst köpek dişleri çene tam gelişmediği için çıkamamış,yukarda kalmış,diş hekimi dört adet dişin çekilmesi gerektiğini,böylece köpek dişlerine yer açılacağını söylüyor.Bu dişlerin aşağı inmeyip yukarda kalma ihtimali var mı?Bu tedavi şekli doğrumudur.Saygılar sunarım.

Döt diş derken alt 1.küçük azı dişlerini de kasttettiğinizi sanıyorum.Ortodontik tedavi de böyle bir yöntem olduğu gerçek ve bu uygulanmakta.Çekilen dişin yerine köpekk dişinin yerleşmesi sağlanacaktır.Kızınızı görmeden net bir şey söylemek doğru olmaz,ama başka bir ortodontistin de fikrini almanızın hiç bir sakıncası yok.

Ben 17 yaşındayım ve dişlerime tel taktırmak istiyorum sizce geç kaldım mı lütfen hemen cevap verin bide bende çene darlığı var bu yüzden tedavi olur muyum ve ağrı olur mu dişimde de 5 tane dolgu var tedavi edilir mi? Lütfen yardım edin çünkü beni rahatsız ediyor.

Bazı ortodontik tedavi yöntemleri için ergenlik sonrası geç sayılmaktadır.Ama dişlerinizde sadece çapraşıklık,sıralanış bozukluğu varsa bunun düzeltilmesi için hala şansınız var.Tedavi şeklinin tam olarak neyi içerdiğini öğrenmek için ise bir ortodontiste muayene olmanız gerekmektedir.Ortodontik tedavide dişlerinizin hareket etmesi sağlanacağı için biraz ağrınız olabilir.Ama bunlar çok ciddi ağrılar değildir.Dolgularınız ise lokal anestezi yapılarak ağrısız br şekilde yeniden tedavi edilebilir.

Merhaba benim ön iki dişimin arası açık ve ben de laminate veneer yaptırmak istiyorum...ama fiyatının ne kadar olduğunu bilmiyorum öğrenmek için doktora da gidemiyorum...lütfen yardımcı olur musunuz?minimum ve maksimum fiyatı nedir?

Sizi için en doğru ve sağlıklı tedavi şeklini anlamanız için muayene olmanız gerek.Laminate veneer çok ince işçilik isteyen bir yöntemdir.Fiyatları ortalama 350€-500€ (tek diş için) arasında değişir.Sizin önceliğiniz tedavi ücretinin dışında yapılan işe ve hekimnize güveniniz olmalıdır.

Benim dişimin hatta köpek dişimin bir tanesi iki dişin üstünden çıktı.doktorlar benim dişlerime rel takılmasını söylediler.fakat bazı doktorlar tel takılacak diyor bazıları ise tel dişlere zararlı diyor ben de dişlerime tel takılırsa bana zararı olur mu?onu öğrenmek istiyorum lütfen bana cevap yazın!!!!!!!!!!LÜÜÜÜÜÜTTTTTTFFFFFFEEEEEENNNNNNNNN! !!!!!!!!!!!!!!!

Ortodontik tedavinin ve kullanılan tellerin kesinlikle dişlere herhangi bir zararı yoktur.Gerek tedaviyi yaptırmanızda hiçbir sakınca yok.

Merhaba hocam. 12 aylık bir oğlum var üstte 4 altta 2 olmak üzere 6 tane dişi var.yalnız yaklaşık 3 hafta önce üstteki iki dişinin üstünde yeni bir diş uç gösterdi.nasıl bir süreç izleyeceğimiz konusunda bizi aydınlatırsanız çok sevinirim.teşekkürlerimle...

Yapmanız gereken fazla bir şey yok.Dişin sürmesini bekleyeceksiniz.Şu anda dişlerin sürmesi için zaten yer mevcut.Süt dişleri tamamen sürdükten sonra gerekirse bir çocuk diş hekimine(pedodontist) danışabilirsiniz.

Merhaba; Ben dişlerimi fırçalarken dişetlerim çok kanıyor ve sızlıyor.Yavaş ve ağar ağar fırcalarım dışlerimi fırçayı çok bastırmam.Neden olabilir acaba..Teşekkür ederim...

Muhtemelen diştaşınız var ve bu nedenle dişetlerinizde kanama oluyor.Bir diş hekimine danışıp diştaşı temizliği yaptırmanız gerekiyor.

Diş etlerimde biranda çekilme var sızlıyor şişme var ne yapmam lazım bide diş etlerim dişlerimi fırçalarken kanıyor teşekkür ederim.

Dişeti hastalığınız olabilir.En kısa zamanda bir dişeti uzmanına(periodontolog) danışmanız gerekiyor.

Diyaliz hastasıyım 20 dişim çürüdü çok ağrı yapıyor ameliyat dediler yapmadı kalp ve epilepsi hastalığımda var bir sorun teşkil eder mi korkuttu beni teşekkür ederim.

Çürük dişlerinize dolgu veya kanal tedavisi yapılabilir.Bu tedaviler hekiminizin bilgisi atında ve diş hekiminizle konsultasyon yapılarak gerçekleştirilmelidir.Doktorunuzun bilgisi dahilinde antibiyotik kullanmalı ve diyalize girdikten bir gün sonra tedavilerinizi yaptırmalısınız.Kalp ve epilepsi hastalığınızın olması diş tedaviniz için herhangi bir engel teşkil etmez.

Ben 40 yaşındayım 20'lik dişim gömülü ameliyat diyorlar ama riskliymiş sinirlerime zarar verirmiş hiç bir rahatsızlığım yok ameliyat olmasam acısından duramıyorum şimdilik ilaçlar verildi ama hiç bir etkisi yok ne yapmalıyım bana yardım edin.

Dişinizi aldırmadığınız sürece şikayetleriniz geçmez.Çok dikkatli bir çalışma ile sinire zarar verilmeden alınması sağlanabilir.Cerrahi alanında tecrübeli bir başka diş hekimine danışmanızı ve fikrini almanızı tavsiye ederim.

20' lik diş çıkarken meme sıktığınız zaman süte benzer beyaz bir sıvı gelir mi.sadece bunu öğrenmek istiyorum basarılar kolay gelsin.

20 Yaş dişi çıkarken böyle bir semptom vermez.

Ben yirmi yaşındayım ve 5aylık hamileyim 20lik dişlerim çıkıyormuş doktorum öyle dedi iki tarafında yardı 1hafta sinir tekrar ağrı yapmaya başladı hem çeneme hem de iki taraftaki dolgularıma.Hamile olduğum için ilaç kullanamıyorum.Ne yapabilirim yardımlarınız için teşekkür ederim.

Çekim yerinde enfeksiyon meydana gelmiş olabilir.Öncelikle mutlaka kadın doğum doktorunuza danışmalısınız ve diş hekiminizle arasında bir konsultasyon(fikir alış verişi) sağlamalısınız.Gerekiyorsa da anbiyotik kullanmanız önerilecektir.

Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Valikonağı Cad. YKB Vakıf Binası

No 173 D11/1

Nişantaşı-Istanbul

Tel: 0212-2912920-21-22

www.creadenta.com[/b]

info@creadanta.com

Kaynak: Ekolay

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks