![]() |
Bir kart da sizden! Türk Eğitim Vakfı, geçtiğimiz yıllarda da düzenlediği ve çok başarılı sonuçlar aldığı e-kart kampanyasını bu yıl da yineliyor. Yapı Kredi Portföy Yönetim, Microsoft, Garanti Bankası ana sponsorluğunda yapılan kampanyanın diğer sponsorları CWIZ, Anadolubank, İletişim sponsorları Best FM ve ekolay.net. Türkiye'nin geleceği için 1,5 milyon e-kart kampanyası bu sene de 1000 öğrenciye, 1 yıl eğitim imkanı sağlamayı hedefliyor. Geçen yıl kampanyanın hedefi yine 1,5 milyon e-kart gönderimini sağlamaktı. Kampanyaya 491.022 kişi katılmış ve 1.508.582 adet kart gönderimi ile hedeflenenin üstünde bir sonuç alınmıştı. Yılbaşında sevdiklerimize yollamak üzere aldığımız ve bir süre sonra hatırlamayıp attığımız kartlar yerine, tüm geliri başarılı çocuklar için kullanılacak rengarenk e-kartlar ı gönderelim. Bu anlamlı e-kartlar, TEV'in gelen bağışlar sayesinde yaptırarak Milli Eğitime hediye ettiği okullarda okuyan öğrencilerin eserleri… Bireysel gönderimlerin ücretsiz yapılabileceği kampanya, 1 Aralık 2006'da başladı ve 10 Ocak 2007'ye kadar devam edecek. Kampanya şu şekilde işleyecek www.tev.org.tr[/b] adresinden, dilediğiniz resmi seçip, mesajınızı yazarak oluşturacağınız TEV e-kartını, istediğiniz kişiye gönderiyorsunuz. Bu sayede hem sevdiklerinizin yeni yılını kutluyorsunuz hem de çocuklarımıza okulda yeni bir gün armağan ediyorsunuz. www.tev.org.tr Kaynak: Ekolay |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:27 AM. |