Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Olur olmaz her şeye sinirleniyorum(Sorularınızın Yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Olur olmaz her şeye sinirleniyorum(Sorularınızın Yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Uğur bey 1,5 yıldır olur olmaz her şeye aşırı sinirleniyorum sinirlerim bozulunca da korkunç buyun ağrıları çekiyorum. Poşet hışırtısı ve yüksek ses beni çileden çıkartıyor. 23 yaşındayım. 1 kızım var 1.sınıfa gidiyor.Çalışan bir anneyim 3,5 yıl önce kızımın babasından ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Olur olmaz her şeye sinirleniyorum(Sorularınızın Yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 01:02 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Olur olmaz her şeye sinirleniyorum(Sorularınızın Yanıtları)

Merhaba Uğur bey 1,5 yıldır olur olmaz her şeye aşırı sinirleniyorum sinirlerim bozulunca da korkunç buyun ağrıları çekiyorum. Poşet hışırtısı ve yüksek ses beni çileden çıkartıyor. 23 yaşındayım. 1 kızım var 1.sınıfa gidiyor.Çalışan bir anneyim 3,5 yıl önce kızımın babasından boşandım. Hayatım kızım ve işimden ibaret.Kendimi işime vererek öfkemi yenmeye ve karmaşık duygulardan arınmaya çalışıyorum. Ama yine de zihnim rahat değil. Çalışan bir anne olduğum için yeterince ilgilenemiyorum kızımla, ne yaparsam yapıyım ona karşı hep suçlu ve yetersiz hissediyorum kendimi. Bu düşünce beni kahrediyor. Dostlarım kuruntu yapma daha ne yapacaksın deseler de sindiremiyorum bu düşüncemi. Bütün bunlar normal mi? Depresyonda mıyım yoksa?

Merhaba, anladığım kadarı ile boşanma, çocuk ve bir de iş hayatı sizin için yoğun stres kaynakları olmuş ve sinirleriniz oldukça yıpranmış. Ufak şeylere bile tahammül edemez hale gelmişsiniz. Kızınız için yeterli olamadığınız kanısındasınız fakat siz kızınızı babası olmadan yetiştirmeye çalışıyor bir yandan da ekonomik ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz. Hem maddi hem manevi olarak kızınızla ilgileniyorsunuz. Anlattıklarınızdan depresif bir duygu-durumda olduğunuz kanısına varılabilir fakat kesin bir şey söylemek zor. Eğer bu duygu-durum günlük yaşantınızı devam ettirmenizde size engel oluyorsa bir tedaviye başvurmanızı öneririm. Sağlıkla Kalın.

Doktor bey eşimin inadı yüzünden evliliğim o kadar kötü gidiyor ki onu bu inadından nasıl vazgeçirebilirim bana yardımcı olun daha sonra daha ayrıntılı yazmak istiyorum çok teşekkürler.

Eşinizin inadının ne olduğunu neden olduğunu bilmeden bir şey söylemek zor. Eşinizle empati kurmaya çalışarak ve bu inadın neden olduğunu anlamaya çalışarak bir adım atabilirsiniz. Durumun içinden çıkamadığınız zamanlarda bir aile terapisi hizmetine başvurmanızı öneririm.

Sinirli biriyim hiç kimseye tahammül edemiyorum. İş yerinde de adeta nasıl oturacağımı bilemiyorum insanlarla konuşurken heyecanlanıyorum elimi nere koyacağımı bilemiyorum özellikle boş kaldığım zamanlarda sanki insanlar bana bakıyor gibi geliyor iş yaparken ellerim titriyor nasıl konuşacağımı bilemiyorum ayrıca insanlardan nefret ediyorum sizce neden yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Merhaba, anlattıklarınızın pek çok nedeni olabilir. İlk akla gelen şey sosyal-fobi olacaktır. Sosyal fobide dediğiniz gibi sosyal ortamlarda ne yapacağını bilememe, fiziksel semptomlar, heyecanlar görülebilir. Bu konuda uygulanan çalışmalar ve tedaviler vardır.

Merhaba, 18 yaşında bir oğlum var ÖSS'ye hazırlanıyor geçen yıl hem okul hem de ÖSS ikisini bir arada yapamadım diye bahanesi vardı ama busene değişen bir şey yok aslında akıllı bilinçli bir genç ama benimle diyalog yok, bana ağız açtırmıyor sürekli asi, sürekli anneyi tersleyen bir genç. Dershanede rehber öğretmene bile zor gidiyor,giyinsin kuşansın ayna karşısından ayrılmıyor,sosyal faaliyet olarak futbol oynuyor,oğlumum sınavlara bilinçli hazırlanması için nasıl motive etmem gerekir,agresifliğini nasıl bıraktırabilirim. Teşekkür ederim. Saygılarımla.

Merhaba, öncelikle oğlunuza sınavında başarılar diliyorum. 18 yaşında bir erkekte bu anlattığınız asilik, aile içinden çekilme, anne-baba ile ilişkisini kısıtlama gibi durumların olması bir bakıma normaldir. O yaşta gençlere baktığımızda pek çoğunda bu tarz davranışları görüyoruz. Bu davranışları için oğlunuzu eleştirmemeli mümkün olduğu kadar onunla arkadaş olmaya çalışmalısınız. Sınavlara motive için ileriye yönelik isteklerine ve bu istekleri için sınavın ne kadar önemli olduğuna değinebilirsiniz. Başarısı ve deneme sınav sonuçlarında artış olmazsa profesyonel bir yardıma başvurabilirsiniz.

Merhaba Ben 26 yaşındayım 22 yaşında bir erkek arkadaşım var şimdiye kadar erkek arkadaşlarımdan genelde benden fazla beklentileri yüzünden ayrıldım ben dinime düşkünüm erkek arkadaşımla sevgili olursam kendimi evlendiğim eşime tam olarak saklamamış gibi hissedeceğimden ve ailem beni o halde görse utanırlar. Herhalde diye düşünüyorum kendimde böyle bir tabu oluşturmuşum ve bunu asamıyorum diğer erkek arkadaşlarımın böyle beklentileri oldu ve bu yüzden tartışıp ayrıldık. Ama bu erkek arkadaşımı çok seviyorum ve ailelerimizde biliyor evlilik düşünüyoruz ama evleninceye kadar bana dokunmasını istemiyorum ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

Merhaba, şu anki erkek arkadaşınızın sizden böyle bir talebi olup olmadığı konusunda bir açıklama yapmamışsınız, genel olarak bu konuya değinecek olursak, eğer her iki taraf ta istekli ve hazırsa, sosyal ve fiziksel bir sakıncası yoksa çiftlerin istekleri doğrultusunda bir zararı olmayacağı kanısındayım. Fakat bu konu için herkesin hayat görüşü, sosyal ve dini inançları farklı olduğu için yorumu size bırakıyorum.

Merhaba ben çok mutsuz biriyim hiç bir şey mutlu etmiyor beni her şeye sinirleniyorum ağlamak geliyor hep içimden kimseye güvenemiyorum cinsellikten soğudum duygusal bir sevgi istiyorum özgüvenimi yitirdim bana yardım edin ne yapmalıyım?

Merhaba, anlattıklarınız depresif duygu-durumun belirtisidir. Bu belirtileri 2 haftadan uzun süredir taşıyorsanız bir tedavi için başvurmanız gerekecektir. Saygılarımla

33 yaşındayım. Çalışan bir bayanım. Çekingenlik var yüz kızarması ve ateş basması gibi sorunlarım var. Yani sosyal fobi olduğumu düşünüyorum. Tedavi olmak istiyorum bana ne önerirsiniz?

Merhaba, anlattıklarınız sosyal fobinin belirtilerinden fakat kesin tanı koyabilmek için daha ayrıntılı bilgiler gerekiyor. Tedavi olmak için psikolog veya bir psikiyatra başvurmalısınız. Saygılarımla.

Psikolog Uğur Dalan

Es-Med Sağlık Hizmetleri

www.psikodestek.com
[/b]

Kaynak: Ekolay

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks