Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Panik ataklıyım(Sorularınızın Yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Panik ataklıyım(Sorularınızın Yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 12 yıldır panik ataklıyım halen ilaç kullanıyorum ve sıkıntılarım geçmiyor hiç geçmeyecek mi ve ben ölene kadar ilaç kullanmak durumunda mı kalacağım teşekkürler. Merhaba, Panik bozukluk kesinlikle tedavisi olan bir rahatsızlıktır. Tedavi için ilaç tedavisi ile birlikte psikoterapi de almanız ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Panik ataklıyım(Sorularınızın Yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 01:02 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Panik ataklıyım(Sorularınızın Yanıtları)

12 yıldır panik ataklıyım halen ilaç kullanıyorum ve sıkıntılarım geçmiyor hiç geçmeyecek mi ve ben ölene kadar ilaç kullanmak durumunda mı kalacağım teşekkürler.

Merhaba, Panik bozukluk kesinlikle tedavisi olan bir rahatsızlıktır. Tedavi için ilaç tedavisi ile birlikte psikoterapi de almanız gerekmektedir. Kimi zaman sadece ilaç tedavisi veya psikoterapi ile ortadan kalkabilen bu rahatsızlık kimi zaman da her ikisinin beraber kullanılmasını gerektirir. İlaç tedavinize ek olarak alacağınız psikoterapik tedavi ile bu durumdan tamamen kurtulabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgiyi www.panikatak.org adresli sitemden de bulabilirsiniz. Saygılarımla

Çok mutsuzum,sebepleri çok eşimin ilgisizliği,hiperaktif çocuğumun sorumluluğu,maddi sıkıntılarım hepsi üst üste ve artık üstesinden gelemiyorum çok mutsuzum hiçbir şey yapmak istemiyorum kendime bakmıyorum ve bakamıyorum maddi sıkıntılarımı gideremiyorum çalışmak istiyorum fakat çocuğumu kimseye bırakamadığım için çalışmak istesem de çalışamıyorum inanın içinden çıkamıyorum artık eşimde anlamıyor kimsede.her şeye çok tepki gösteriyorum ve çok sinirliyim buda çocuğumu etkilediği için çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım ben bulamadım bulamıyorum.

Anlattıklarınız tipik bir depresyon tablosu, fakat bu sizi endişelendirmesin. Sorunlardan kaçmadan, soğukkanlı bir şekilde çözüm arayışına giderseniz ve akılcı çözümler yaratabilirseniz bu depresif duygu-durumda ortadan kalkacaktır. Sinirlerinizi kontrol etmeye çalışmalı, bulunduğunuz çevrede olanağınız varsa bir uzman eşliğinde tedaviye de başlamalısınız.

4 aylık evliyim. Çok mutsuzum. Eşimin psikolojisi aşırı bozuk ve sürekli aşağılama duygusuyla beni aşağılıyor, çok sevmesine rağmen. Eskiden aldığı darbe yüzünden hep benden şüpheleniyor. Eskiden bende psikolojik tedavi aldım düzeldim. Depresyona eğilimliyim ve artık ona dayanamıyorum. Beyin uyuşmalarım ve nefes alırken zorlanmalarım başladı çoktan.kendi tedavi olmuyor ve beni de eritiyor her geçen gün. Yaşamaktan bıkmış durumdayım. Birbirimizi çok seviyorduk ama soğuyorum ve kurtulmak istiyorum bu kabustan. Yardım edin bana ne olur. Yakında delireceğim.

Merhaba, henüz çok yeni evlisiniz fakat problemler şimdiden evliliğinizi sarsmaya başlamış. Eşinizin size karşı olan olumsuz tutum ve davranışlarından, yersiz şüphelerinden bahsetmişsiniz. Bu konuların ortadan kalkması için eşinizin psikolojik tedavi görmesi gerekiyor. Eşiniz bireysel olarak tedaviden kaçarsa bir aile terapisine de katılabilirsiniz. Eğer aile içindeki bu problemler ortadan kalkarsa sizinde yaşadığınız sıkıntılar ve belirttiğiniz semptomlar ortadan kalkacaktır.

Merhaba hocam ben 22(bay) yasındayım benim kalple ilgili bir sorunum var (mıtal kapak prolapsus) hocam tatile gittiğim yerde cildimde alerji oldu ve alerji iğnesi bende taşikardi b-ve tansiyon yükselmesine neden oldu o günden sonra 2 defa daha taşikardi şikayeti ile doktora gittim doktorum kullanmam için bana ısoptın 80 mg verdi fakat bende ilaç korkusu oluştu nereye gitsem bende taşikardi başlayacak fenalaşacağım gibi teoriler üretmeye başladım dışarıya çıkmakta korkar oldum. Geceleri uyuyamama korkusu uykumda bir şeyler olacak ve ölme korkusu başladı sürekli nefes almakta zorlanıyor ve bayılacak gibi oluyorum hocam beni psikologa yönlendirdiler doktorlarımız ama ben gitmedim ne yapmam gerekiyor bu şikayetleri ortadan kaldırmak için tedavi ise başlamak istiyorum teşekkür....

Merhaba, ölüm korkusu, nefes almakta zorlanma, bayılma hissi, kalp atışlarında hızlanma; bunların hepsi panik bozukluk belirtileridir. Doktorlarınızın sizi psikoloğa yönlendirmeleri doğru çünkü bu yaşadıklarınız psikolojik kökenli bir rahatsızlık olabilir. Alacağınız psikolojik tedavi ile bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz fakat kardiyolojik probleminiz için doktorunuzla irtibatı kesmemeniz gerekir.

Çok hassas ve kırılganım, problemi konuşmak yerine kaçmayı yeğliyorum. İnsanlara darılıyor ve konuşmuyorum. Haklı olsam bile bu durum beni antipatik yapıyor. Hayır kelimesini kullanmayarak kendime zarar veriyorum. Antideprasanlar bir yere kadar yardımcı oluyor. Ben devamlı olarak insan ilişkilerini sorguluyorum. Her şeyi içime atıp susuyorum. Zaman içerisinde de çok lüzumsuz yerde patlak veriyor. Herhangi bir problem karşısında sakinliğimi koruyamıyor ve panikliyorum. Çok aceleci bir yapım var buda başarılı olmamı engelliyor. Saygılar.

Merhaba, problemlerinizi çok güzel tanımlamış ve özetlemişsiniz. Problemlerinizin ne olduğunu bilmek çoğu zaman çözümün yarısı sayılır. Bu problemlerinizin bir kısmı kişilik yapınız ile ilgili, bir kısmı olaylar üzerine fazla yoğunlaşmanız ile ilgili. Bu durumun çözümü için antidepresanlardan ziyade bir psikoterapi almanız daha yararlı olacaktır. Doktor kontrolünde başladığınız bir ilaç varsa ona doktorunuz söyleyinceye kadar devam edin fakat psikoterapik bir tedaviye de başlayın. Saygılarımla.

Merhaba, 7 haftadır yutkunma güçlüğü çekiyorum. Kulak burun boğaz uzmanına göründüm. Yemek yemeni engelleyecek fiziksel hiç bir sorunun yok dedi bir psikiyatriste görünmelisin dedi. Lokmalar ağzımda kalıyor yutkunacağım zamanda gırtlağımda diziliyormuş hissi doğuyor Sonra da nefes boruma kacakmış hissi ile tamamen kilitleniyor.

Merhaba, yutma güçlüğü psikiyatrik/psikolojik bir rahatsızlıktır. Bunun tedavisi için bir psikiyatr veya psikoloğa gitmeniz doğru olacaktır. Alacağınız tedavi ile de bu problemden kurtulabilirsiniz. Saygılarımla.

Ben yaklaşık 3 yıldır hiç acıkmıyorum acıkma nedir unuttum acıkmadığım içinde yemek yiyemiyorum. Sürekli midem bulanıyor. Sebebi ne olabilir? Bir insan neden acıkmaz? Tahlillerim temiz çıkıyor, acaba yememe hastalığına mı yakalandım. Bana yardım edin ne olur?

Merhaba, bu problemin multidisipliner bir yaklaşımla ele alınması gerekir. Bir beslenme uzmanı ve bir psikoloğun beraber çalışması gerekir. Kesin olarak problemin tanımlanması ve ona göre bir tedavi yolu aranması gerekir.

Aniden sinirleniyorum. Bu bir spor maçından sonra olabiliyor, her konuda yapılan aykırı uygulamadan vs vs vs .Daha doğrusu gömleğimle kavga ediyorum.

Merhaba, ne güzel anlatmışsınız gömleğimle bile kavga ediyorum diyerek. Bu bir öfke yönetim problemidir. Öfkenin yönetilememesinin altında bir çok sebep olabilir. Hormonsal sebepler, fizyolojik sebepler, psikolojik sebepler öfke ve sinirlilik haline sebep olabilir. Bunların dışında öfkenin nasıl kontrol altına alınacağını bilmemekte buna sebep olabilir. Neden tanımlandıktan sonra uygulanacak öfke yönetim uygulamaları bu probleminizi çözmede size yardımcı olacaktır.

34 yaşında işiyle ve ailesiyle uğraşan bir aile reisiyim fakat evlendiğim günden bu yana aşamadığım tek bir sorunum var eşimin sürekli beni kıskanması artık dayanamıyorum bugüne kadar hiç aldatmadım fakat inandıramıyorum boşanacak duruma geldik iki tane çocuğumuz var bunu kimseyle paylaşamadım kendimde çok da fazla bir şans görmüyorum ama yardımınızı rica ediyorum.

Merhaba, bu yersiz kıskançlıklar eşiniz ile ilgili bir güven sorununa işaret ediyor. Boşanma kararında çok acele etmeden önce bir aile terapisi almanızı ısrarla öneririm. İnanıyorum ki alacağınız bir aile danışmanlığı evliliğinizi kurtarabilecektir. Kendinize ve evliliğinize bir şans verebilirsiniz. Saygılarımla.

İyi günler ben 26 yaşındayım bundan 8ay önce karnımda 7aylık bebeğimi kaybettim ondan sonra bunalıma girdim psikolağa gittim bir şey olmağını söyledi geçici olduğunu söyledi bana 50gr x tedavisi uyguladı 2ay içmemi söyledi hapı 1ay kullandım 1ay kaldı baya rahatladım geçmek üzere sıkıntılarım acaba x i bırakınca tekrarlar mı cevabınızı bekliyorum.

Merhaba, yaşadığınız olar bir travmadır ve sonrasında gelişen durumlarda Post Travmatik Stres Bozukluğudur. Travmanın üzerinden 2 aylık bir süre geçtiğini düşünürsek doktorunuzun kontrolünde ilacınızı bırakmanız sıkıntılarınızın tekrarlamasına neden olmaz.

Merhaba! Ben iki erkek çocuk sahibiyim.biri 11 biri 9 yaşında. Bazı şüpheli davranışları neticesinde yaptığım konuşmalarda bazı itiraflarda bulundular. Birbirleriyle bazı yakınlaşmaları oluyormuş.öpüşmek gibi. Bu durum normal değil sanırım ne yapmam gerektiği konusunda yardım ederseniz memnun olurum.şimdiden teşekkürler...

Merhaba, 11 yaşındaki çocuğunuz ergenlik çağına girdi veya girmek üzeredir, ergenlik çağında cinselliğe olan ilgi ve merak oldukça artar. Bir ilgi sonucu bu şekilde bir davranışa yönelmiş olabilirler. Paniğe kapılmadan çocuklarınıza öpüşmenin birbirini seven kadın ile erkek arasında olması gerektiğini anlatmanız gerekir. Onları cezalandırmaktan ve bu davranış için aşağılamaktan kaçının. Çocukların yaşları bu durumu hatırlayacak yaşta olduğu için bir çocuk psikoloğuna da başvurmanızı öneririm.

Bende bu son 3,4 senedir huzursuzluk var ağlamak geliyor ve ağlıyorum her şeyden sıkılıyorum sinirliyim ya hayattan beklentim yok uyku sorunum var gece uyanıyorum korku geliyor evimde sanki bazı zaman duvarlar üzerime geliyor gibi ölmek istiyorum cinnet geliyor yorgunluk hissi var kimseye güvenemiyorum her şeyden nefret ediyorum cevabınızı bekliyorum iyi çalışmalar.

Merhaba, bu durumun 3-4 senedir sürdüğünü söylemişsiniz fakat bunun tedavisi için bir yere başvurup başvurmadığınız hakkında bilgi vermemişsiniz. Bu durum depresif duygu-durum veya anksiyete bozukluğu olabilir. 3-4 senedir sürmesi insan için oldukça zordur. Fakat bu durumlar kesinlikle tedavisi olan durumlardır ve bir tedaviye başvurursanız bu durumdan kurtulabilirsiniz. Saygılarımla.

Sorularınız ve ilginiz için tüm okuyucularımıza teşekkür ediyorum. Sorularınızdaki ilaç isimlerini olumsuz davranışları önlemek amacı ile x olarak belirtiyorum. Mümkün olan en kısa sürede cevaplarınızı yanıtlamaya çalışıyorum. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

Psikolog Uğur Dalan

Es-Med Sağlık Hizmetleri

www.psikodestek.com
[/b]

Kaynak: Ekolay

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks