| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Alerji (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alerji Küçükken sarılık geçirmişim. Şu an 28 yasındayım hala yumurta, kızartma, benzeri şeyler yediğimde vücudum kabarıyor? Kasınıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Tedavisi mümkün müdür? Teşekkürler. Daha önce geçirdiğiniz sarılıkla bugünlerde yenilen besinlere bağlı olarak ortaya çıkan kaşıntı arasında bir ilişki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alerji Küçükken sarılık geçirmişim. Şu an 28 yasındayım hala yumurta, kızartma, benzeri şeyler yediğimde vücudum kabarıyor? Kasınıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Tedavisi mümkün müdür? Teşekkürler. Daha önce geçirdiğiniz sarılıkla bugünlerde yenilen besinlere bağlı olarak ortaya çıkan kaşıntı arasında bir ilişki yoktur. Yakınmalarınız besin alerjisine bağlıdır. Bir Alerji İmmünoloji servisine başvurmalısınız. FMF Merhaba doktor bey ben bir şey soracaktım benim yeğenim var 13 yasında. FMF hastalığı çıkmış şu an İzmir'de yaşıyor. Ne yapılması gerekiyor? Neden oluyor? Aile ile ilgili aydınlatırsanız çok sevinirim. Kolay gelsin iyi günler. FMF (ailevi Akdeniz ateşi) dönem dönem karında ağrı ve ateş atakları ile seyreden ve bedendeki zarların tutulmasıyla seyreden bir hastalıktır. Hastalığın tanısı bu yakınmalara neden olabilecek tüm hastalıkların araştırılıp ekarte edilmesiyle konur. Ayrıca ailenin diğer bireylerinde de bu hastalığın olma olasılığı bulunduğu bilinmelidir. Tedavide kullanılan ilaçlarla atakların sıklığı ve şiddeti azalabilir. İlerde hastalığa bağlı olarak gelişebilecek komplikasyonlar açısından hastanın takip altında bulunması şarttır. Mide kanseri İyi günler, benim babam mide kanserinden ameliyat oldu 6 ay oldu kemoterapi tedavisi almakta fakat şu an karaciğerinde bir su birikintisine benzer bir şey görmüşler. Acaba ne olabilir? Karın ağrısı da çoğaldı. Korkulacak bir şey olabilir mi? İlginize teşekkürler. Öncelikle babanızda mide kanseri olduğuna göre çocukları olarak sizler de bu hastalık açısından risk altındasınız demektir. Bu nedenle mide ile ilgili bir yakınmanız olsun olmasın mutlaka bir Gastroenteroloji Uzmanına görünmelisiniz. Babanızın karaciğerinde su birikintisi olarak yazdığınızın ne olduğunu anlamak mümkün değil. Bundan kastınız kist olabilir mi? Bilemiyorum. Sonuçta karaciğerde bir kütle varsa bunun araştırılması ve mide kanserinin yayılımına ait olup olmadığı bilinmelidir. Ki bunu babanızı takip eden hekiminiz yapıyor olmalıdır. Geçmiş olsun. Hepatit B Benim sorum hepatit B ile ilgili olacak. 2 hafta içerinde evlenecek olan erkek kardeşimin nişanlısında hepatit B çıktı. Bu kısa süre içinde kardeşimin aşı ile korunması mümkün mü? Ya da korunmak için neler yapmalı tedavi ve korunma için nasıl bir yol izlemeliyiz? İleride olacak çocukları için riskler nelerdir? Hepatit B aşısının iki hafta içinde korumaya başlayacağı kesin olarak söylenemez. Esasen bağışıklığı sağlayacak gerekli düzeyi elde etmek için 3 doz aşı uygulandığına göre 3 aşının tamamlanmasına kadar ilişkide prezervatifle korunma yapılması önerilir. Doğacak çocuklarla ilgili (zamanı geldiğinde alınacak gerekli önlemlerle) bir risk bulunmamaktadır. Mutluluklar diliyorum. Hocam ben 19 yaşındayım, boyum 183 kilom 65 ama görünüm olarak 15 yaşında gibi duruyorum. Bu bir hastalık mıdır? Tedavisi var mı? İyi çalışmalar. Anlattığınız durum bir hastalık değildir. Zamanla normal fiziksel özelliklerinize ve görünümünüze kavuşursunuz. Merak etmeyin. Ateş ve yüksek sedimentasyon Hocam saygılar. Annem 47 yaşında 3 hafta önce rahatsızlığı ateşle başladı. Hastanede kontrol altında ateşi indiremediler yapılan tetkikler temiz çıktı. Karaciğerde büyüme saptandı. eklemlerinde şuan ağrı var ilk zamanlar yataktan kalkamıyordu voltaren ilacını kullanıyor. Ama rahatsızlığı nöbet nöbet takip ediyor. Sedimantasyon oranı 120 kanı düşük ne yapmamız gerekir bizi yönlendirirseniz çok seviniriz. Şimdiden kolay gelsin başarılar. Klinik olarak ateş, muayenede karaciğer büyüklüğü ve laboratuar olarak da yüksek sedimentasyon bulunan bir hasta var. İlk sırada akla enfeksiyon hastalıkları ile dahili patolojiler geliyor. Ancak saydığınız belirti ve bulgular yüzlerce durumda görülebildiğinden bu köşeden önereceğim annenizin bir İç Hastalıkları ve ayrıca Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanınca değerlendirilmesidir. 5 senedir mide yanması ve geçenlerde mide ağrısıyla doktora başvurduğumda endoskopi yapıldı. Sonuç: özofagus alt ucunda 1. dereceden özofajit. Antrumda yaygın erozyon, prepilorik bölgede gastrik ülser izlendi. Bulbusda mukoza yer yer eritemli. Ayrıca Helikobakter pilori mikrobu gözükmedi. Doktorum helipak verdi. Sizin yorumunuz nedir? Midede mikrop (Helicobacter pylori) görülmemişse ve Helipak verilmişse bu doğru olmamış. Helipak'ın içinde bulunan 2 ayrı antibiyotik sözü geçen mikrobun yok edilmesi için kullanılıyor. Sizde mikrobun görülmediği doğruysa bu ilaçları boşuna içmişsiniz demektir. Bunun dışında midenizde yara (ülser) var ve bu nedenle tedavi gördükten sonra tekrar endoskopik olarak kontrol edilmelisiniz. Endoskopinizin ve takibinizin bir Gastroenteroloji Ünitesinde yapılmasına özen göstermelisiniz. Ayaklarda şişme Merhaba Dr. Bey, annemin ayak bilekleri ve akşama doğru ayak parmaklarına kadar arı sokmus gibi şişiyor. Nedendir hangi bölüme gidelim? Ayaklarda şişlik ya (böbrek, kalp ve karaciğere bağlı) sistemik bir hastalıktan ya da (varis gibi) lokal nedenler sonucu ortaya çıkar. Bu nedenle ilk başvurmanız gereken yer bir İç Hastalıkları Kliniği olmalıdır. Geçmiş olsun. Mide iltihabı Midemde yanma yok 1 ay tedavi gördüm bazen rahatım acaba midemde iltihap vardı kurudu mu? Midede sizin bildiğiniz anlamda iltihap olmaz. Bu nedenle herhangi bir şeyin kuruması da söz konusu değildir. Kullandığınız asit azaltıcı ilaçlarla midenizin koşulları düzelmiş ve yakınmalarınız geçmiştir. HBV taşıyıcı Hocam ben HBV taşıyıcısıyım.Tek korkum evleneceğim kişinin bunu sorun yapıp beni terk etmesi. Kafamda hep bu soru işareti var.Ne yapmalıyım? Hepatit B virüsünü (HBV) taşıyanların bir bölümünde ilerde karaciğer bozulmaya başlayacaktır. Eğer bu virüsü bebeklikte almışsanız %90, daha ileri yaşta almışsanız %10 olasılıkla karaciğeriniz ilerde rahatsızlanacak ve Kronik B Hepatiti başlayacaktır. Bu durumda son derece etkili ilaçlarla hastalık kontrol altına alınacaktır. Bu nedenle 6 ayda bir Gastroenteroloji Uzmanlarınca takip edilmelisiniz. Müstakbel eşinizin aşılanması halinde bir sorun olmayacaktır. Sağlıklı olun, mutlu kalın. İyi günler annem tip 1 şeker hastası şekeri ölçüm aletiyle sürekli olarak kontrol ediyoruz ve iyi çıkıyor fakat ayaklarındaki kaşıntı ve yaralar hep var bu ayak yaraları başka bir hastalıktan dolayı olabilir mi? Teşekkür ederim. Annenizin şekeri kontrol altında olsa bile mevcut hastalığı damar harabiyetine yol açtığından bozulan dolaşım nedeni ile ayakta yaralar görülebilir. Ancak ayakta mantar gibi etkenler varsa bunların da yok edilmesi gerekir. C hepatiti Merhaba Hocam, 3 ay önce 2 ayrı testte de HCV pozitif çıktı. HCV RNA ve diğer detaylı testler yapılmadı henüz. Mecbur olarak yurt dışındayım burslu okuyorum . Ancak Türkiye'ye döndüğümde tedavi olabilirim 3 ay sonra, son 20 gündür midemde ve karaciğer bölgesinde ağrı başladı, huzursuz ve daha çabuk yorulmaya başladım, ağrı aksamları artıyor, midemde acı hissediyorum, uykusuzluk da çekiyorum, nefes alamıyorum gibi oluyor. Burada doktora gidemiyorum karşılamıyor, bende tavsiye üzerine Milk Thistle hapları içiyorum ama onlarda uykusuzluğumu artırıyor baskı kasılma gibi bir ağrı da hissediyorum.Çok endişeleniyorum yasim 33, acaba hemen dönsem mi yoksa bitireyim mi, psikolojik mi hocam cevabinizi bekliyorum. Çok teşekkürler. Anti HCV testinizin pozitif çıkması bir anlam ifade etmez. Vücudunuzda C virüsünün bulunup bulunmadığı HCV RNA ile saptanmalıdır. O sonucu görmeden konuşmak mümkün değildir. Bu bilginin ışığında Milk Thistle içmeniz de son derece anlamsızdır. Üstelik bu preparatın Hepatit C'de etkili olduğuna dair kesin veri mevcut değildir. Diğer yakınmalarınız kronik hepatite bağlı olabileceği gibi başka nedenlere de bağlı olabilir. Acilen dönmenizi gerektirecek bir durum yoktur. Tetkiklerin sonuçlarını beklemelisiniz. Göğüs ağrısı Hocam bende hemen hemen iki seneden beri sol göğsüm de zaman , zaman ağrılar olusmaktadar aynı zamanda midem bulanıyor. Kalp doktoruna göründüm kalbimde bir şeyin olmadığını söylediler. Acaba bana bu konuda bilgi verebilir misiniz? Saygılarımla. Verdiğiniz bilgi çok yetersiz. İki yıldır göğüste nasıl olduğunu bilmediğim bir ağrınız var ve kalkbinize normal denmiş. O bölgede ağrı yapacak tüm patolojilerin araştırılması gerekir. Bir İç Hastalıkları Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun. Kaşıntı ve yanma 25 gün önce sezaryenle bebeğim oldu. Doğumdan 1 hafta önce başlayan kaşıntı kızarıklık ve yanmalar halen devam ediyor. Önce göbek bölgesi çatladı ve kaşınmaya başladı daha sonra bacaklarımın alt kısmında derken şimdi tüm vücudum kaşınıyor ve yanıyor. Cevap yazarsanız sevinirim. Yakınmalarınızın altında alerjik bir durum bulunabilir. Öncelikle bir Deri Hastalıkları Uzmanına başvurmalısınız. Sorun deri ile ilgili değilse daha ileri araştırmalar İç Hastalıklarınca yapılacaktır. HBsAg (+) HBsAg 250 pozitif olarak yazıyor. Ne yapmam gerekiyor. Çok zor durumdayım yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla. Hepatit B virüsü bedeninize girmiş. Taşıyıcı mısınız yoksa hastalık ( Kronik B hepatiti ) var mı yok mu araştırılması gerekir. Bu nedenle bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Bu konu çok geniş kapsamlı olduğundan ileri tetkikleriniz yapıldıktan sonra hekiminizce anlatılanlardan tatmin olmaz iseniz yeniden soru gönderebilirsiniz. Dr. Nevzat Aksoy İç Hastalıkları Uzmanı Gastroenterohepatolog Net Endoskopi 0 212 210 48 48 Kaynak: Ekolay
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Alerji (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alerji Küçükken sarılık geçirmişim. Şu an 28 yasındayım hala yumurta, kızartma, benzeri şeyler yediğimde vücudum kabarıyor? Kasınıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Tedavisi mümkün müdür? Teşekkürler. Daha önce geçirdiğiniz sarılıkla bugünlerde yenilen besinlere bağlı olarak ortaya çıkan kaşıntı arasında bir ilişki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi