| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Karaciğerde kist (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba, benim sorum annemle ilgil annem 57 yaşında karaciğerinde büyük bir kist olduğu saptandı tek çarenin ameliyat olduğunu söylediler. Ama annem bundan yaklaşık 14 yıl öncede aynı ameliyatı geçirdiği için, bir de dalak ameliyatı olduğu için ameliyatın riskli olduğu söylendi. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Merhaba, benim sorum annemle ilgil annem 57 yaşında karaciğerinde büyük bir kist olduğu saptandı tek çarenin ameliyat olduğunu söylediler. Ama annem bundan yaklaşık 14 yıl öncede aynı ameliyatı geçirdiği için, bir de dalak ameliyatı olduğu için ameliyatın riskli olduğu söylendi. Annem ameliyatı kabul etmiyor eğer ameliyat olursa ne kadar riskli olmazsa hangi riskleri var ve annem Kütahya'da önerebileceğiniz bir hastane ya da uzman bir dr. var mı? Şimdiden teşekkür ederim. Annenizin karaciğerindeki kistin neden kaynaklandığını ve son zamanlarda büyüyüp büyümediğini yazmamışsınız. Ayrıca bu kistin karaciğer fonksiyonlarına bir etkisi var mı yok mu onu da bildirmemişsiniz. Eğer bu kist giderek büyüyor ise ameliyatın gerekli olduğu düşünülebilir. Aynı ameliyatı geçirmiş olmak veya daha önce dalağının alınmış olması bu ameliyat için risk teşkil etmez. Bu ameliyatın riskinin ne olduğunu doğru biçimde öğrenmelisiniz. Risk varsa neden var bunu da bildirmemişsiniz. Bu nedenle de ameliyat olursa ne olur olmazsa ne olur sorusuna yanıt vermek mümkün değil. Ameliyat olup olmamasıyla ne gibi sonuçlar doğabileceğini hastanızı takip eden hekimden öğrenmelisiniz. Prematüre bebek Şu an 7 aylık premature bir bebeğim var. 1 yaşına dek motilium önerilmişti içmekte zorlanıyor. Acaba ilaç kullanımını durdursak ne gibi bir sorunla karşılaşabiliriz? Teşekkür ederim. Motilium mide ve bağırsak sisteminin hızlı boşalmasını sağlayan bir ilaçtır. Bebeğinizi takip eden hekimin bu ilacı önerilmesinin bir nedeni vardır mutlaka. İlacın kullanımını durdurup durdurmama veya başka ilaca geçme kararını takip eden hekiminize danışmanız en doğru yol olacaktır. Geçmiş olsun. Kanser Abi benim dedem kanser hastası İzmir'de çare bulamadılar, bir de siz ilgilenseniz. para sorun değil. Kanser tek bir hastalığa verilen isim değildir. Çeşitli organların kötü huylu hastalıklarının tümüne birden kanser denirse de her kanserin seyri değişiktir. Dedenizin ne tür bir kanseri olduğunu belirtmemişsiniz; ancak genel olarak söyleyecek olursak yaşlı bir kişide çare bulunamayan bir kanser olduğu söylenmiş. Bu bize, durumun çok ciddi olduğunu düşündürür ki büyük bir kentte bu soruna bir çözüm bulunamamışsa yapılabileceklerin sınırlı olduğu söylenebilir. Bulunduğunuz yerdeki Onkoloji Üniteleri gerekli takibi yapacaklardır. Boşuna arayışlara girmeniz önerilmez. Pankreas kanseri Hocam saygılar. Endoskopi yaptırdım ve pangastrit çıktı. Şu an tedavi görüyorum. Benim sorum yakın bir zamanda abimi pankreas kanserinden kaybettik. Bende veya ailemde olma olasılığı nedir teşekkür ederim. Pankreas kanserinin diğer aile bireyleri arasında görülme sıklığında bir artma söz konusu değildir. Pankreas Ca Babamın 1 seneden beri ağrısı var. Pankreastan ve ca çıktı. Halen ağrısı çok sonuç ne olur? Pankreas Ca hızlı ilerleyen ve ne yazık ki hastanın genel durumunu süratle bozan bir hastalıktır. Hastalığı ile ilgili bilgiyi (takip edildiği yer olan) Onkoloji Ünitelerinden alabilirsiniz. Midede acıma Sayın Nevzat bey benim sorunum son 3 yıldır aralıklı olarak midemin acıması ile ilgili. Midem sürekli acıyor 3 doktora gittim ilk 2 teşhis gastrit olduğu söylendi. Son teşhis ise strese bağlı olduğunu söylediler kullandığım ilaçlar rennie ve buscopan bu ilaçlar geçici olarak acımı dindiriyor fakat tedavi edici değil malesef sizin değerli görüşlerinizi bekliyorum. Saygılarımla. Midenin acıması diye tarif ettiğiniz yakınmayı çok açıklamamışsınız. Ne zaman, ne kadar süre, karında başka bölgeye yayılıyor mu, acıyı artıran veya azaltan etkenler (açlık vs) var mı? Öncelikle ayrıntılı olarak yakınmalarınız öğrenilmeli, muayene olmalı ve gerekli tetkiklerden sonra bir karara varılmalıdır. Bulunduğunuz yerde güvendiğiniz bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Az bilgi ile yorum yapmak pek mümkün değil. Sağlıklı olun, mutlu kalın. Reflü Sayın hocam benim midemden beş yıldır koku geliyor. Doktora gittim sindirim sorunum olduğunu söyledi. Yediğim yemekleri tam sindiremiyorum ve bu yemekler yatınca geri geliyor. Bu da aşırı kokuya sebep oluyor. Sadece yatınca değil her zaman geliyor. Ne yapabilirim hocam? Şimdiden teşekkürler. Reflü tarif ediyorsunuz. Bunun için ilaç tedavisinin yanında bazı genel önlemlerin de alınması reflünün azalmasına yardım eder. Reflünün yanı sıra midede bulunan H. pylori de seyrek olarak ağız kokusuna neden olabilir. Bir Gastroenteroloji Ünitesine başvuracak olursanız sorununuz kontrol altına alınacaktır. Makattan kanama Öncelikle slm hocam ben üni. öğrencisiyim 21 yaşındayım ben Van'da okuyorumm. Ne zaman Van'a gidersem kesin kabız oluyorumm. Normalde memleketimde herhangi bir problemle karşılaşmıyoruım en son kabızken çok zorladım ve kan geldi. Kanser olabilir diye korktum ve doktora gittim hemoroitten şüphelendi bir şey yok dedi polipten şüphelendi. Çift kontrastlı kolon grafisi çektirdi. Polip de yok senin bağırsakların tembelleşmiş ondan kabız olmuşsun dedi. İlaç ve bir de makata sürmem için merhem verdi kullandım 3 ay bi sorun olmadı geçen tuvalete gidince yine kan geldi, ama kabız falan da değilim sizce neden olabilir bu şimdiden teşekkürler. Kabızlık ile birlikte fazla ıkınma ile makatta genişlemiş olan damarlardan (hemoroit) kanama olabilir. Ancak makattan kanamanın tek nedeni hemoroit değildir elbette. Endoskopik olarak bağırsağın içinin görülmesi (rektoskopi) ile sorununuzun hemoroitten olup olmadığı anlaşılır. İnternetten hastalıklara bakıp boşuna kendinizi korkutmayın ve merak ettiğiniz sorularınızı hekimlerinize sorun. Helicobacter pylori Gastritim var. Bir de mide mikrobu Helicobacter var. Üçlü antibiyotik kullandım altı ay sonra tahlilde pozitif çıktı.. daha önce Hepatit C geçirdiğim için doktorum daha güçlü antibiyotik önermedi. bu mikrop ilerde bana zarar verir mi? Saygılar. Gastritli bir kişide midedeki mikrobu yok etmek gereksizdir. Sizin midenizde olan mikroba yönelik olarak bir ilaç kullanmanız zaten gerekmezdi ki 6 ay sonra pozitif çıkan sonuca göre başka bir tedavi verilsin. Bu konuda bilgi edinmek için ‘Helicobacter pylori' başlıklı yazımı diğer sayfalardan bulup okursanız gerekli bilgileri elde edebilirsiniz. Geçmiş olsun. Bulantı Eşimde 2 senedir bulantı var. Neden ve nasıl başladığını bilmiyor. İlk defa geldiğinde normal bir bulantı gibi gelip geçmiş. Daha sonra bulantısı sıklaşmış. Yani her 3 ayda bir, daha sonra 2 ay ve şimdileri her hafta da bir oluyor. Yaklaşık 10 gün önce Amerika'da bu bulantı sorununa bir çare aradık, ama su ana kadar gittiğimiz bütün doktorlar bulantısının neden başladığını ve nasıl başladığını bulamadılar. Safra kesesi alindi, ultrasoun, kan testi, idrar test yapıldı, filmler çekildi, boğazından bağırsaklarına bakıldı, yemek alerji testi yapıldı, ayrıca psikologa gittik. En son gittiğimizde, doktor ciğerlerinin, pankreasın, karninin ve apandiksinin iyi olduğunu söylediler. Bunun dışında her hangi bir test yada ameliyat yapılabilir mi? Ayrıca, karimin minera hastalığı var ve buradaki doktor, minyara hastalığı bulantı yapar ama karimin su andaki bulantı sebebinin bu olmadığını yüzde yüz emin. Bize verebileceğiniz her bilgi ve yon için, size Çok Teşekkür ederiz. Saygılarımla. Bulantı organik veya psikolojik olabilir. Organik nedenlerin araştırılması bir Gastroenteroloji Ünitesinde yapılmalıdır. Ayrıca dönemsel bulantı-kusma sendromlarının da araştırılması gereklidir. Siz bütün tetkiklerin yapıldığını söylüyorsunuz ancak yine de bazı tetkiklerin tekrar edilmesi de gerekebilir. Bunun dışında organik bir neden bulunmazsa yakınmaların psikolojik olduğu düşünülür. Organik hiçbir neden bulunmaz ve mevcut psikolojik yaklaşımlar etkili olmaz ise hipnoz tedavisi de bir alternatif yaklaşım olarak düşünülebilir. Geçmiş olsun. Önce vücutta isilik türü döküntülerin görülmesi devamlı bir halsizlik ve uyuma isteği ağızdan kan gelmesi sonucunda dr gidildi ve karaciğerde büyüme akciğerde ise leke olduğu söylenildi. Şu anda son yapılan tekikler bekleniyor. Kanser olma riski var mıdır acaba? Karaciğerde büyüme akciğerde lekeden ne kast edildiğini anlamak mümkün değil. Bu nedenle çıkan sonuçlarınıza göre neler düşünüldüğünü sizi takip eden hekiminize sorabilirsiniz. Midede ağrı ve yanma Hocam midemde aşırı bir yanma ağrı oluyor iki defa endeskopi yaptırdım yara ve iltihap olduğu söylendi Nexium kullanıyorum bir gün içmezsem ağrı oluyor ne yapmalıyım? Kullanılan ilaçla yakınmalarınız geçiyor ancak kesince tekrar başlıyorsa ilacınızı sürekli kullanmanız gereklidir. Bu sürekliliğin ne kadar olacağına Gastroenterologunuz karar verecektir. Geçmiş olsun. Halsizlik ve kabızlık Ben 26 yaşındayım çalışıyorum ve doktora gitmeye vaktim olmuyor pek benim sorunum çok halsizim ayakta zor duruyorum kilom 47 boyum 1.68 bitkinim sadece uyumak istiyorum normalde uykuyu sevmeyen biriyim ama yaklaşık 1 yıldan beri böyleyim doktora gittiğimde sadece vitamin ve kan ilaçları veriyor ayrıca sürekli kabızlık çekiyorum ne yapmalıyım bana yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Halsizlik önemli bir yakınmadır. Bu nedenle ayrıntılı olarak araştırılması gerekir. Kabızlıkla birlikte olduğuna göre tiroit fonksiyonlarına da bakılması gereklidir kanısındayım. Güvenilir bir İç hastalıkları Kliniğine başvurmalısınız. Sedimentasyon Hastamın sedimi 110, 1 ayda 13 kg kilo kaybı var idrarda protein kaybı (++) CRP'si yüksek ve aşırı devam eden sag bacak agrısı var tetkikleri için hastaneye yatırdık ama sonuc alamadık daha siz ne düşünürsünüz böle bi durumda!teşekkürler. Yüksek sedimentasyon ve zayıflama önemli belirti ve bulgulardandır. Bu nedenle ileri tetkik gerekir; ancak bu duruma neden olan çok sayıda hastalık bulunduğundan ‘ne olabilir' sorusunun yanıtını buradan verebilmek pek mümkün değildir. Yatırdığınız hastaneden bir sonuç alamadıysanız daha donanımlı bir hastanenin İç Hastalıkları Kliniğine başvurmanız önerilir. Karında ele gelen kütle Merhabalar Dr. Bey ben 23 yaşındayım.1 sene önce doğum yaptım doğumumdan 5 ay kadar sonra sol kasığımda sürekli bir ağrı var. Kadın doğum uzmanına gittim, temiz çıktı.yalnız ağrımın olduğu yerde şişlik oluyor ve ele gelen bir kütle var.bunu doktorda fark etti. daha sonra iç hastalıkları uzmanına gittim ama düzgün bir sonuç alamadım. ağrım olduğunda ayağımın üzerine dahi basamıyorum, batma hissi oluyor. büyük aptesimde de değişiklikler oluyor, çoğunlukla kabızlık çekiyorum. sizin görüşünüz ve öneriniz nedir? teşekkür ederim, saygılarımla. Sol kasığınızda ele gelen bir kütle varsa ve uzun süreden beri sebat ediyorsa bunun iyi huylu bir oluşum olduğu düşünülür ve akla öncelikle fıtık ya da kalınbağırsak ansının ele gelmesi gelir. Yine de fark edilen bu şişliğin adının konmuş olması gerekirdi. Bir sonuç alamamanızı anlamak mümkün değil. Bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Çok zayıfladım bu neyin etkisidir sarılığım da var. Sarılık ve zayıflama varsa bu durum karaciğer, safra yolları, pankreastan ve kan hastalıklarından kaynaklanabilir. Bulunduğunuz yerdeki bir Gastroenteroloji Ünitesine başvurmalısınız. Dr. Nevzat Aksoy İç Hastalıkları Uzmanı Gastroenterohepatolog Net Endoskopi 0 212 210 48 48 Kaynak: Ekolay
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Karaciğerde kist (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba, benim sorum annemle ilgil annem 57 yaşında karaciğerinde büyük bir kist olduğu saptandı tek çarenin ameliyat olduğunu söylediler. Ama annem bundan yaklaşık 14 yıl öncede aynı ameliyatı geçirdiği için, bir de dalak ameliyatı olduğu için ameliyatın riskli olduğu söylendi. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi