| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Acil tuvalete gitme ihtiyacı (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hocam, Son 1 yıldır bazı öğünlerden hemen sonra tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. Bu istek o kadar şiddetli oluyor ki genelde çok zor yetişiyorum. Dışkı ishal seklinde oluyor. Önceleri yemek yediğim yerlerin farklı olmasıyla ilişkilendirdim, sonra kızartma ve bazı baharatları yemedim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Hocam, Son 1 yıldır bazı öğünlerden hemen sonra tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. Bu istek o kadar şiddetli oluyor ki genelde çok zor yetişiyorum. Dışkı ishal seklinde oluyor. Önceleri yemek yediğim yerlerin farklı olmasıyla ilişkilendirdim, sonra kızartma ve bazı baharatları yemedim ama bu durum geçmedi. Bazen durumun normalleştiği oldu ama bu sorun hayatimi mahvetti. Yasadığım şehirde tanışmadığım umumi WC kalmadı. Hemen yemeğin ardından bu olayın olması nasıl mümkün olabilir ki? Sizce hastalığım nedir? Ne yapmalıyım? Saygılarımla. Anlattığınız durum iritabl bağırsak sendromunu düşündürüyor. Eski adıyla spastik kolon denilen bu durumda yemekten hemen sonra uyanan reflekslerle tuvalete gitme gereksinimi ortaya çıkar. Yakınmalarınızın yediklerinizle fazla bir ilgisi olmadığından yapılacak perhizler de işe yaramayacaktır. Durumunuzun gözden geçirilmesi ve gerekli tetkiklerin yapılması ve sonrasında tedavi başlanması için bir Gastroenteroloji Ünitesine başvurmalısınız. Geçmiş olsun. Karında sancı ve gaz Dr.Bey merhaba;bir türlü geçmek bilmeyen uzun zamandır ani karın sancıları (özellikle yemek sonrası),sürekli gaz ve karın şişliği ile karşı karşıyayım.Bana tavsiyeniz ne olur?yardımcı olursanız sevinirim. Anlattığınız durum kalınbağırsaklarda bir sorunu düşündürüyor. Bağırsakta olan spazmlar belirttiğiniz biçimde yakınmalara neden olabilir. Bir Gastroenteroloji Ünitesinde yapılacak muayene, tetkikler ve Baryumlu kalın bağırsak grafisi ile tanınız konulacaktır. Sağlıklı olun, mutlu kalın. İdrarda yanma Merhaba, sabaha karşı sağ mememin alt tarafında bir ağrıyla uyanıyorum. Ayrıca idrarımı yaptığım halde daha idrar yapacakmışım gibi hissediyorum kendimi. Bu iki olay arasında bağlantı var midir ve bunlar nelerdir. Teşekkür ederim. Yakınmalarınız birbiri ile ilişkili değildir. İdrar yollarında bulunan infeksiyonlarda ve prostat hastalıklarında idrarla ilgili yakınmalar bulunabilir. Göğüsteki ağrılarda da kalp, akciğer ve o bölgedeki dokular araştırılmalıdır. Bir İç hastalıkları Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun. Hepatit B Merhabalar, eşimde Hepatit B var 6 yıldır var ama bunun geçmesi için neler yapmalıyız doktor perhiz önermedi ama uzun süredir var. Bağışıklık kazanması için neler tavsiye edersiniz şimdiden çok teşekkürler. Aksine bir durum ve kullanılan bir ilaç belirtmediğinize göre sanırım eşiniz Hepatit B taşıyıcısı. Bunun için yapacağınız tek şey düzenli kontrole gidilmesidir. Bunun dışında kullanılacak bir ilaç veya uygulanacak bir perhiz bulunmamaktadır. Bulantı ve Gaviscon GAVISCON Şurup mide bulantısını tamamen önleyen bir ilaç mıdır? Bu ilaç mide bulantısına yönelik olarak kullanılmaz. Bu ilacı öneren ve yakınmalarınızı bilen hekiminize danışmalısınız. Karaciğer büyümesi Merhaba, 33 yasında bir arkadaşım karaciğer büyümesine yakalandı şikayetlerini tam olarak bilmiyorum bildiğim tek şey ellerinin içinde yaraların olması. Çok endişeleniyorum beni aydınlatırsanız sevinirim nasıl bir tedavisi var. Karaciğer büyümesine neden olan onlarca hastalığı burada belirtmek anlamsız olacağından arkadaşınızın yakınmalarını, yapılan tetkikleri ve gittiği hekimin söylediklerini belirtmediğiniz sürece yardımcı olmam mümkün değil. Geçmiş olsun. Merhaba, ben 2 yıldan beri Hepatiti C virüsü taşıyorum. Hastanede biyopsi yapıldı sonuçlarım: HCV RNA pozitif genotip 1b doktorlar yeterli bilgi vermiyor sadece kilo vermem gerekiyormuş kilom 67 bir diyet listesi istiyorum ayrıca tedavisini öğrenebilir miyim açıkçası ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Karaciğer biyopsinizin sonuçlarını bildirmeden her hangi bir görüş bildirmem olanaklı değil. Lütfen bildiriniz. Ayrıca boyunuzun 1.50mi yoksa 1.90mı olduğunu bilmeden yalnızca kilonuza bakarak nasıl bir diyet listesi verebilirim? Sorularınızı ayrıntılı olarak yazmalısınız. Sağlıklı olun, mutlu kalın. Karaciğerde yağlanma Minimal hepatik steatoz hakkında bilgi almak istiyorum ciddi bir rahatsızlık mı panik ataklı biriyim endişelendim. Karaciğer yağlanması özellikle şeker hastalığı ve trigliserid düzeyi yüksek olan kilolu kadınlarda daha sıktır. Karaciğerin yapısını bozabilme kapasitesi olan bu durum takip edilmelidir. Yağlanmada karaciğer enzimlerinde (AST ve ALT) yükselme bulunabilir ki bu durum karaciğer hücrelerinin hızlı yıkıldığını gösterir. Günümüzde karaciğer enzimlerini normale getirmede en etkili yolun (kilolu hastalarda) kilonun %10 azaltılması olduğu bildirilmektedir. Yağlı yiyecekleri yememek, alkol içmemek, (varsa) şeker hastalığının ve yüksek yağ düzeylerinin tedavisi de önemlidir. Bunun dışında yağlanmaya zemin hazırlayan diğer bazı durumlarında gözden geçirilmesi gereklidir. Sizdeki durum minimal (hafif) olduğuna göre gerekli önlemlerle önemli sorunlarla karşılaşmanız beklenmez. Bir Gastroenteroloji Uzmanınca takip edilmelisiniz. Geçmiş olsun. Sayın doktor 35 yaşındayım 14 yıl kadar önce çok mide ağrısı çekiyordum. Bir gece kahve telvesi şeklinde kustum ve aynı şekilde büyük tuvaletimi yaptım. 1 gün içinde kendiliğimden iyileştim ve hiçbir şikayetim kalmadı. 4 ay önce midemde ağrılar başladı. 1 ay önce 1 hafta süren şiddetli bir bulantı yaşadım. Hiçbir şey yiyemedim ve 48 kilodan 45 kiloya düştüm. sizin yazılarınızı okuyunca Gastroenterologa gittim. Kan tahlilleri ultrason temizdi. Endoskopide bulbit çıktı. Vogast verdi. 2 haftadır kullanıyorum. mide bulantım bitmişti ve yemek yemeye başladım hatta 1 kilo aldım. ama 2 gündür ilaç kullanmama rağmen ağrı ve bulantı tekrar başladı. acaba başka bir rahatsızlık olabilir mi endoskopide görülmeyen bir şey ya da başka bir organla ilgili rahatsızlık bu kadar bulantı ve iştahsızlık yapar mı? şimdiden teşekkürler. Bulbit yani onikiparmakbağırsağının mide asidi nedeniyle tahriş olması anlattığınız yakınmalara neden olur. Tedavisi de asit azaltıcı ilaçlardır. Yakınmalarınızın ilaçlarla geçmesi mide koşullarınızın düzeldiğini gösterir. Ancak yakınmalarınız tekrarlıyor ise yeniden değerlendirilmeli ve diğer tetkiklerle birlikte gerekirse yeni bir endoskopi yaptırmalısınız. Endoskopide görülmeyen bir durum olmaz ancak tedaviniz yetersiz kalmış olabilir veya başka organlar ve dokulardan kaynaklanan durumlar düşünülebilir. Geçmiş olsun. Merhaba ben Tülay, kardeşim 19 yasında ve hep kabızlık problemi çekiyor verilen hapları ve ilaçları kullanıyor. Bittikten sonra yeniden yeniden ve hep bu şekilde ve şuan da yatıyor ortalama 20 kusur gündür yapamadı ve midesi çok şişti. Bize bu konuda yardımcı olursanız çok seviniriz. 18 yasını doldurduğu için SSK dan yararlanmıyor şuan işlemleri yapılana kadar da yararlanacakmış daha önce gittiğimiz doktorların verdiği şurubu aldık içti fakat çok az yapmış ne yapmalıyız? Şu an ne yemesi gerekiyor. Midesi kaya gibi sert oldu ve çok şişti kabızlık için genelde kayısı, incir ve sulu gıdalar veriyoruz ama başka ne yapmalıyız bilmiyorum, işlemlerini halledip en kısa zamanda doktora çıkaracağız bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler. Uzun süredir tuvalete çıkamayan kişilerde kalınbağırsakta bekleyen gaita giderek katılaştığından lavmanla yardım gerekebilir. Bunun dışında bir Gastroenteroloji Ünitesine başvurmalı ve gerekli tetkikler yaptırılmalıdır. Ayrıca bol lifli besinler ve hekiminizin önereceği ilaçlar da mevcut durumun düzelmesine yardımcı olabilir. Ancak kabızlık sorununun kolay çözülebilir olmadığı gerçeğini de unutmamalısınız. Dr. Nevzat Aksoy İç Hastalıkları Uzmanı Gastroenterohepatolog Net Endoskopi 0 212 210 48 48 Kaynak: Ekolay
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Acil tuvalete gitme ihtiyacı (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hocam, Son 1 yıldır bazı öğünlerden hemen sonra tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. Bu istek o kadar şiddetli oluyor ki genelde çok zor yetişiyorum. Dışkı ishal seklinde oluyor. Önceleri yemek yediğim yerlerin farklı olmasıyla ilişkilendirdim, sonra kızartma ve bazı baharatları yemedim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi