Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Midede mikrop vardı (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Midede mikrop vardı (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba, eşimde yaklaşık bir buçuk ay önce dışarıda yediği bir akşam yemeği sonrası mideye bağlı aşırı çarpıntı oldu. O geceyi acilde geçirdik. Sonrasında gittiğimiz doktor endoskopi istedi. Üreaz pozitif ve pangastrit sonucu çıktı. 4 kutu xxxxx kullandı. Ancak çok az ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Midede mikrop vardı (Sorularınızın yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 01:14 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Midede mikrop vardı (Sorularınızın yanıtları)

Merhaba, eşimde yaklaşık bir buçuk ay önce dışarıda yediği bir akşam yemeği sonrası mideye bağlı aşırı çarpıntı oldu. O geceyi acilde geçirdik. Sonrasında gittiğimiz doktor endoskopi istedi. Üreaz pozitif ve pangastrit sonucu çıktı. 4 kutu xxxxx kullandı. Ancak çok az yiyor. Epeyce kilo kaybetti. Biraz fazla yese 3 - 4 saat çarpıntı çekiyor sonrasında da halsizlik ve yorgunluk hissediyor. Midesinde guruldama olduğunu sanki midesinde taş varmış gibi olduğunu söylüyor. Midede özellikle iki yerin acıdığından bahsediyor. Ama ağrısı yok. Ben de çarpıntı olduğu için kalple ilgili bir şey olmasından endişe ediyorum. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.

xxxxx isimli ilaç midede bulunan H. pylori isimli mikroorganizmayı yok etmek için kullanılır. İnsanların %80'inde bulunan bu mikrobu herkeste yok etmek gerekli değildir; ancak ülser varsa veya başka bazı durumlarda bu ilaç (en çok 14 gün) kullanılır. Sözünü ettiğiniz ilacın 7 ve 14 günlük kutuları olduğuna göre gereksiz yere fazla kullanmışsınız demektir. Bu mikroorganizma ile ilgili ayrıntılı bilgiyi diğer sayfalarda bulunan ‘Helicobacter pylori' başlıklı yazımda bulabilirsiniz. Yemekten sonra ortaya çıkan çarpıntı hissi kalp hastalığı olduğunu göstermez. Yine de hem kalp hem de sindirim sistemi açısından tetkik edilmelisiniz. Aynı zamanda İç Hastalıklar Uzmanı da olan Gastroenterologlar sorununuzu çözeceklerdir. Geçmiş olsun.

Midede mikrop vardı

Benim midemin sol tarafında çok aşırı gaz birikmesi oluyor. yediğimi eritemiyorum sanki. Bir kaç doktora gittim sut ve sut ürünlerine dikkat et dediler yaptım ama gene ayni oluyor, Mideme hortumla baktırdım midede mikrop vardı ve biraz kızarıktı kotu bir şey olmasından korkuyorum. Büyük tuvaletimi yapamıyorum yediğim gırtlağıma kadar geliyor gaz çıkartamıyorum. Yurt dışında kalıyorum bildiğiniz ilaç varsa yazdıklarıma bakara yardımcı olur musunuz lütfen teşekkürler.

Sanırım yakınmanız midenizin değil de karnınızın sol tarafında. Midede mikrop olması çoğu kez kayda değer bir durum olmayabilir. Bu mikroorganizma ile ilgili ayrıntılı bilgiyi diğer sayfalarda bulunan ‘Helicobacter pylori' başlıklı yazımda bulabilirsiniz. Aşırı gaz, kabızlık ve şişkinlik daha çok kalınbağırsaklarınızla ilgili yakınmalar. Bunun için Gastroenterolojik açıdan muayene ve tetkik edilmelisiniz. Bu köşeden verilen son derece kısıtlı bilgi ile bir ilaç önermek anlamsız ve zaten mümkün değil. Geçmiş olsun.

Mikrobik gastrit

Merhaba Ben 23 yaşındayım bir kaç yıldır mide rahatsızlığı çekiyorum. En son doktora gittiğimde mikrobik gastrit denildi. Şimdi midemde pek ağrı yok. Ama şu an bir bardak su bile içsem midem çok şişiyor. Nefes almakta zorluk çekiyorum. Ne yapmam gerekir.

Mikrobik gastritten kasıt sanırım yapılan endoskopide gastrit bulunması ve buna ek olarak midede H. Pylori isimli mikroorganizmanın varlığı. Bu durum zaten 40 – 50 milyon insanımızda var ve önemli değil. Yakınmalarınızın buna bağlı olduğunu söylemek pek anlamlı olmayabilir. Bulunduğunuz yerde bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalı ve yakınmalarınızın mideden mi yoksa kalınbağırsaktan mı olduğuna hekiminiz karar vermelidir.

Midemde mikrop çıktı

(Mide sancımdan ölüyorum hocam Lütfen acil cevap bekliyorum) Midem sürekli şiş, sürekli gaz çıkarıyorum bağırsaktan,ve ağızdan ve son günlerde midem de bulanıyor, 2 kere acillik oldum serum taktılar, midem o kadar sancılanıyor ki doğrulamıyorum, midem acıyor sanki içinde yara varmış gibi, doktora gittim midemde mikrop çıktı ve ilaç tedavisi sonucu yine geçmedi, gastroskopi oldum ve raporu size yazıyorum. SONUÇ:HİATAL YETMEZLİK, ANTRAL GASTRİT. CLO TEST:POZİTİF şuanda ilaç kullanıyorum 2 gündür ilaçlarımı içmedim dün gece yine midemin sancısına öldüm öldüm dirildim, ben hep ilaçlımı yaşayacağım. Midemde ne var? Nasıl kurtulabilirim bu hastalıktan Lütfen yardımcı olun ... Teşekkürler.

Yapılan endoskopinizde midenizde bulunduğu söylenen hiatal yetmezlik ve gastrit tarif ettiğiniz (acillik olacak kadar şiddetli) ağrıyı açıklamaz. Midenizdeki mikrop da bu yakınmaların nedeni değildir. Midede mikrop olması çoğu kez kayda değer bir durum olmayabilir. Bu mikroorganizma ile ilgili olarak diğer sayfalarda bulunan ‘Helicobacter pylori' başlıklı yazımı okuyabilirsiniz. Belirttiğiniz yakınmaların altında önemli bir hastalık olup olmadığı Gastroenteroloji tarafından değerlendirilmenizden sonra anlaşılacaktır. Eğer organik bir hastalık bulunmazsa yakınmalarınızın psikolojik olduğu düşünülebilir. Geçmiş olsun.

Kilo alamıyorum

Merhabalar benim midemden sorunum var doğru düzgün yemek yiyemiyorum az bir lokma yiyim hemen doyuyorum ve hiç kilo alamıyorum şu aralarda midem ağrıyor o yüzden hiç yemek yiyemiyorum çünkü su dahi içsem ağrıyor açken bir şey yok bana ne önerirsiniz lütfen yardımcı olun buyum 1,64 kilom 45 yaş 23.

Boyunuza göre kilonuz oldukça az. Eğer strese bağlı bir sorununuz yok ise yapılacak muayene ve tetkiklerle midenizde asit fazlalığına bağlı ülser, gastrit veya başka bir patoloji bulunabilir. Gerekli tedavi ile midenizin durumu düzeldiğinde iştahınız artacak, daha rahat yemek yiyecek ve kilo alabileceksiniz. Geçmiş olsun.

Kusuyorum

Hocam; Ben 20 yaşında bır kızım benim; sorunum aşırı derece mide bulantısı ve kusma. Bu şikayetim 4 yıldan beri devam ediyor. ilk başladığı sıralar hiç yemek yiyemiyordum sürekli acillere gidip serum takıyorlardı. Bu arada da teşhis olarak kulakçık taşında oynama, mide de gastrit, böbreklerde iltihap ve psikolojik dediler. Biz böyle 7 ay hastanelere gittik ama sonucu bulamadılar. Bir ara ayda 1 sefer falan kusuyordum. Zaten regli dönemlerinde aşırı kusmam oluyor. Ama bu bir senenin içinde yine tekrarladı. Her gün 5-6 kez kusuyorum yemek yiyemiyorum. 1 sene içinde 58 kilodan 43'e kadar düştüm. Yeniden kilo alıyordum ki kusmalar yeniden nüksetti. Şimdiden sağ olun.

Sürekli bulantı ve kusma çok önemlidir. Bu yakınmanın altında organik bir sorun bulunmuyorsa psikolojik etkenlerin araştırılması ve mutlaka tedavi edilmesi gerekir. Bulantı ve kusmanın sürmesi halinde kilo kaybının yanı sıra beden için gerekli tüm vitamin ve minerallerin de kaybı söz konusu olacağından birçok sistemde sorunlar ortaya çıkabilir. Bulunduğunuz yerde veya yakında bulunan tam donanımlı bir hastaneye başvurmanız gereklidir. Geçmiş olsun.

İBS

Nevzat Bey Selamlar, Benim 1,5 yıldır büyük abdest yaptıktan sonra 30 dk ila 1,5 saat içinde dışkı yolundan akıntı oluyor. Son 4 senedir. aşırı bir üzüntü geçirdim. Hassas düşünceli ve çok sorumluluk sahibiyim. Bu akıntı IBS'den midir? IBS'dense bu akıntıdan kurtulabilir miyim çünkü hiç bir yere 3-4 saatten önce gidemez oldum. kendi işim çok tehlikede. Karnımda aşırı bir gaz oluyor, yemek sonrası aşırı şişkinlik oluyor. Yürüdüğümde aşırı gaz beni çok sıkıştırıyor ve bazen mesela mutfakta musluk önünde iken musluğu bile kapayamıyorum aşırı gaz basıncını tutabilmek için. Stresli bir işim var. Düzenli dışkılamaya tam uyamıyorum. Geçirdiğim aşırı üzüntüler sebebi ile 7-8 yıldır geceleri uyumuyorum. Uykusuzluk akıntıya bu sebep olur mu acaba? çok teşekkürler.

Sıkıntı ve stresten en çok etkilenen organların başında kalınbağırsak gelir. Eğer bu organınıza bağlı olarak hemoroit veya başka bir hastalık yok ise akıntının nedeni iritabl kolondur (yani İBS) ve uykusuzlukla bir ilgisi yoktur. Bunun dışında gaz gibi diğer sorunlarınızın kaynağı da hassas olan bağırsağınızın çalışmasındaki aksamadır. Stresinizle baş edemiyorsanız bir Psikiyatri Uzmanından yardım almalısınız. Ayrıca kalınbağırsaklarla ilgili sorunlarınız için Gastroenteroloji Ünitesine başvurmanız ve muayene olmanız gereklidir. Sağlıklı günler diliyorum.

Çocuğumda reflü ne kadar süre tedavi edilecek

Sayın hocam 4 yaşında oğluma reflü teşhisi konuldu.benim size sorum lansor tedavisinin kaç ay kullanılması gerektiği? Çünkü bazı doktorlar 2 diğerleri de 3 diyor. benim gerçekten kafam karıştı.bilgilendirirseniz çok mutlu olacağım. Saygılarımla.

Oğlunuzda reflü olduğu söylenmişse ilaç tedavisi konusunda bir süre vermek pek mümkün değildir. Mide içeriğinin yukarıya yemek borusuna kaçması olayı midenin girişindeki kapakçığın görevinin yapmamasından kaynaklanır. Verilen ilaçlarla mide asidi azaltılarak (reflü değil) sadece reflüye bağlı tahrişler önlenmeye çalışılır. Reflü ise devam eder. Bu nedenle 2 ya da 3 ay süre vermek çok anlamlı değildir. İlaçların ne süre ve ne dozda verileceğine ve sonrasında devam (idame) tedavisinin nasıl yapılacağına Çocuk Gastroenterologları karar vermelidir.

Karaciğer hastalığı

Fibrosizi gerileyen kronik hepatit B tedavisi gören bir hasta olarak siroz ya da HCC riskimin azaldığını söyleyebilir misiniz?

Karaciğerdeki fibroz durumunun gerileyip gerilemediği konusu biraz karışıktır; çünkü karaciğerden alınan doku parçası çok küçük olduğundan her biyopsi doğruyu yansıtmayabilir. Hatta aynı gün, aynı kişiden yapılan biyopsi sonuçları fibroz açısından farklı değerlendirilebilir. Yine de kronik B hepatiti tedavisi ile doğal olarak siroz riskiniz azalmıştır. Ancak HCC riskiniz hepatit B'si olmayanlara göre daha yüksektir. Mutlu günler.

Ciltte kabarcıklar

Sn. Hocam vücudumun her yerinde yarım santim çapında, kabarcıklar oluşuyor ve çok kaşınıyor.fakat bu kabarcıklar ne iltihaplı, ne de sulu.kaşınınca bu kabarcıklar yayılıyor birbiriyle birleşiyor ve sertleşiyor.ama kaşınınca da yine ne sulanıyor nede iltihaplanıyor.sadece yayılıyor.yalnız kaşıntı çok. Teşekkürler.

Yakınmalarınızın kökeni alerjik olabilir. Deri Hastalıkları Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.

Safra kesesi ameliyatı

2001 de 33 yaşında safra kesesinden açık ameliyat oldum şimdi yemeklerden sonra hazımsızlık,şişkinlik ve kilo almaya başladım öneriniz nedir?

Şimdiki yakınmalarınız daha önce geçirdiğiniz ameliyata bağlı değildir. Mide ve bağırsak sisteminizle diğer sistemlerin araştırılması gerekir. Aynı zamanda İç hastalıkları Uzmanı da olan Gastroenterologlar sorununuzu araştırabilirler. Geçmiş olsun.

Benim karnımda gözümle bile bile görebildiğim hareket var çok merak ediyorum acaba neden. Doktor bey lütfen acele cevap verin.

Karında bulunan kalınbağırsağınız hareket eden bir organdır ve bunda merak edilecek bir durum yoktur.

Babam şeker hastası safra kesesinden ameliyat olacak şeker hastaları için ameliyat tehlikeli midir?

Şeker ya da başka bir hastalık olsun olmasın her ameliyatın bir riski vardır. Bunun dışında şeker hastalığına bağlı risk diğer organ ve dokuların durumuna bağlıdır. Diğer doku ve organlar normalse ameliyatın normal insanlara göre fazla bir riski yoktur. Geçmiş olsun.

Dr. Nevzat Aksoy

İç Hastalıkları Uzmanı

Gastroenterohepatolog

Net Endoskopi

0 212 210 48 48

Kaynak: Ekolay

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks