![]() |
Gençlere cinsel eğitim 9 Eylül Rotary Kulübü Derneğince hazırlanan ve finansmanının yüzde 90'ı AB tarafından karşılanan Gençlere Internet Üzerinden Üreme ve Cinsel Eğitim ve Danışmanlık projesi, 16-24 yaş arası gençlerin, cinsel konularda Internet üzerinden sağlıklı bilgi edinmelerini ve haftanın her günü 24 saat Internet üzerinden danışmanlık alabilmelerini amaçlıyor. AB'nin toplam 200 bin Euro, 9 Eylül Rotary Kulübü Derneğinin de 23 bin Euro ve teknik destek sağladığı, Ocak 2006'da başlayan projenin ilk 6 ayında, Internet üzerinden danışmanlık hizmeti vermek üzere seçilen öğrencilerle personelin teknik eğitimi tamamlandı. Proje kapsamında hazırlanan www.gencinsellik.com/net/org Internet sitesi, kısa süre sonra gençlere danışmanlık hizmeti vermeye başlayacak. 9 Eylül Rotary Kulübü Derneğince düzenlenen toplantıda, dernek tarafından projeye bağışlanan 10 bilgisayardan 5'i, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Diğer 5 bilgisayar ise İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecek. Kaynak: Ekolay |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 AM. |