Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   EN POPÜLER YALANLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/590661-en-populer-yalanlar.html)

Bluesky24 05-05-2010 10:20 AM

EN POPÜLER YALANLAR

Kalsaydınız bir şeyler yerdik- Vallahi sarıda geçtim memur bey- Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katılmaktı- Dünya ahret bacımsın- Şu an 65 milyon bizi izliyor- Bu son sigaram- Bütün kadınlar güzeldir- İki saat kapıda bekledim, açan olmadı- Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi- Sen bi de beni gençliğimde görecektin- Ağlamıyorum...Gözüme bir şey kaçtı- Yemezsen arkandan ağlar- Seni leylekler getirdi yavrum- Aksama erken gelicem- Bu aldığım en güzel hediye- Bi oturuşta iki büyük deviririm- Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için- Ağzıma sigara sürmedim- Ben almayım rejimdeyim- Kadınlar en çok kel erkeklerden hoşlanır- İşim bitsin ben seni ararım- Bir kez olsun yüzüm gülmedi- Hayatımda hiç ilaç almadım- Ihraç fazlası bunlar- O elinizdeki tek kaldi, baska yok- Bi`tanem- Seni Seviyorum- Beni seçerseniz size- Ben de tam seni arayacaktim- Bi sey olmaz- Ben eski yüzücülerdenim- Bizi davet ettiler ama gitmedik- Valla bu size çok yakisti- Senin annen bir melekti yavrum- Bana yan bakan daha anasinin karnindan dogmadi- Merak etme hayatim sekreterimi görsen çok çirkin- Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alin teri- Merhaba karicim, mesai yeni bitti de- Üzülme sevgilim evlenince anneni yanimiza aliriz- Evi bosaltin! Almanya`dan oglum geliyor...- Iki gözüm önüme aksin ki- Kilolarimla barisigim ben böyle mutluyum!- Formu doldurun biz sizi arariz- Bu sene üniversite sorulari çok basitti, keske sinava girseydim- Ben her bahar asik olurum- Gerçek aski sende buldum- 2 saat bekledim...Gelmedin!- Seni anliyorum- Hatirasi var, bunu sana veremem- Arkasindan degil, burda olsa yüzüne de söylerim- Her bedene uyar bu- Gol atmayi sevmiyorum.Asist yapmak daha çok hosuma gidiyor- Senin eline kimse su dökemez- Ögretmenin vurdugu yerde gül biter- Söyle bir arabam olsun milyarlarca borcum olsun- Benim için önemli olan ruh güzelligi- Hediye olmasa inan verirdim- Bi arkadasa bakip çikicam, istersen kimlik birakayim- Mektup gelmedi mi? Ama ben kendi elimle postaya attim- Belki biraz sikti ama hiç merak etmeyin kullandikça açilir- Kitaplarima bir daha bakayim ama kitabi sana verdigimden eminim- Onun için biseyler yapmayi çok isterdim- Malesef elimden bisey gelmez- Sensizlik canima tak etti- Ben hiç yalan söylemem- Aksam elektrikler kesildi, dersimi yapamadim- Bunun garantisi biziz abi- Telefon sehirlerarasina kapali- Ben zaten böyle olacagini biliyordum- Bi kereden bisey olmaz- Biz sadece arkadasiz- Kuran çarpsin bu son sigaram- Son biletler bunlar- Hiç acimayacak- Daha önce hiç kimseyi böylesine sevmemistim- Sizin mutlulugunuz bizim mutlulugumuz- Sayisaldan para çiksa, önce kimsesiz çocuklara sonra da yaslilara bagislarim- Haaa bi de okul yaptırırım- Abi kizi görücen bi içim su- Adem Bey su an toplantıda... Kim ariyodu?- Sizden iyi olmasın bi arkadaşım vardı- Kuru ekmek bana yeter...Yeter ki huzurum yerinde olsun- Aradım...Çaldı çaldı açan olmadı- Dünyanın en mutlu çifti olucaz- Failleri en kısa zamanda yakalanacak- Enflasyon düşecek- Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz

Kaynak: Hekimce

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:51 PM.