Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Karaciğer hastalıkları (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Karaciğer hastalıkları (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yapılan testler sonucunda karaciğer enzimlerimin yüksek olduğu ortaya çıktı. Bu bir sorun oluşturur mu? Ne gibi sorunlar meydana gelebilir? İlginiz için şimdiden teşekkürler. Karaciğer enzimlerinin (AST, ALT) yüksek olması bu organdaki hücrelerin hızlı yıkıldığını gösterir. Yurdumuzda en çok karaciğerde yağlanma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Karaciğer hastalıkları (Sorularınızın yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:07 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Karaciğer hastalıkları (Sorularınızın yanıtları)

Yapılan testler sonucunda karaciğer enzimlerimin yüksek olduğu ortaya çıktı. Bu bir sorun oluşturur mu? Ne gibi sorunlar meydana gelebilir? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Karaciğer enzimlerinin (AST, ALT) yüksek olması bu organdaki hücrelerin hızlı yıkıldığını gösterir. Yurdumuzda en çok karaciğerde yağlanma ve Hepatit B ve C virüslerine bağlı kronik hepatitlerde bu durum görülür. Başta bu durumun ve diğer hastalıkların bir Gastroenterohepatolog tarafından mutlaka araştırılması gerekir.

Karaciğer büyümesinde çok korkulacak bir şey var mı? Şu an tedavi görüyorum. Teşekkür ederim.

Karaciğer büyümesi bir hastalık değil bir belirtidir. Karaciğerinizin büyümesine neden olan (yağlanma, depo hastalıkları, alkolik hepatit, tümörler, kalp yetersizliği gibi) çok sayıda hastalık var. Hangi hastalığa bağlı tedavi gördüğünüzü yazacak olursanız daha sağlıklı bilgi verebilirim. Geçmiş olsun.

Arkadaşımın ciğerinde leke olduğu söylendi. Bu onun yaşamında ne gibi sorunlar oluşturur, ne gibi şikayetlerle karşılaşılabilir, tedavisi için ne gibi periyotlar izlenmelidir?

Arkadaşınızın akciğerinde mi yoksa karaciğerinde mi bir sorun var anlaşılmıyor. Üstelik tıbbi olarak bu organlarda leke diye ifade edebileceğimiz bir hastalık da bulunmuyor. Leke ile kastedilen iyi huylu bir damar yumağı (hemanjiyom da olabilir, kötü huylu bir tümör de. Hangi organda, hangi tetkikle ne bulunduğunu yazacak olursanız sağlıklı bilgi alabilirsiniz.

Midemde mikrop var

Endoskopi sonucu midemde mikrop çıktı. 15 gün helipak kullandım sonra ilaçlar değişti. 1,5 aylık bir tedavi gördükten sonra tekrar endoskopi istedi doktorum. Tekrar yaptırmama gerek var mı? Midedeki mikrop temizlenir mi? Teşekkür ederim.

Endoskopi ile midede mikrop bulununca tedavi başlanmıyor. Midedeki mikrobun tedavisi için bazı özel koşulların olması gerekli. Bu nedenle ilgili başlıklar bölümünde Helicobacter pylori başlıklı yazımı okursanız hangi hastalarda bu mikrobun tedavi edilmesi gerektiği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Hangi hastalık nedeni ile bu mikrop için tedavi olduğunuzu belirtmemişsiniz. Bu nedenle yeniden endoskopi gerekip gerekmediği hakkında bir fikir veremeyeceğim. Endoskopi sonucunu bildirecek olursanız bilgi verebilirim. Sağlıklı olun, mutlu kalın.

Helipak kullandım

Rahatsızlığımdan dolayı hemen hemen 4-5 seneden beri ilaç tedavisi görüyorum. Doktorlar Helipak tedavisi uygun gördüler ama o bile artık ağrılarımı kesmiyor. Bana yardım ederseniz sevinirim.

Uzun süredir olan rahatsızlıklarınızın neler olduğunu yazmamışsınız; ancak mide yakınmalarınızın olduğu anlaşılıyor. Yazdığınız ilaç midedeki mikrobun yok edilmesi için kullanılıyor. Ancak bu mikrop midede ağrıya neden olmaz. Dolayısıyla bu ilaç ağrılarımı kesmiyor ifadesi tedavinizin ya da size verilen bilginin doğru olmadığını gösteriyor. Gereksiz tedavilerden sakınabilmek için gideceğiniz tek branş Gastroenterolojidir. Ayrıca lütfen üstteki soru ve yanıtı okuyunuz.

Helipak ve trio

Bende yaklaşık 4 aydır sürekli kusma ve ishal vardı. Yemek yiyemiyor ve sadece su içiyordum. En sonunda endoskopi ve kolonoskopi yapıldı. Bağırsaklarımda uzunluk çıktı. Endoskopide ise mide fıtığı ve reflü çıktı. Trio kullandım önce, sonra Helipak verdiler. Ardından Gaviscon ve birkaç ilaç daha. Fazla bir ilerleme olmadı yani midedeki sorunlar ve ishal azalmadı. Ne yapmalıyım? Çok ilaç kullandım hala da kullanıyorum. Hamile olma olasılığım da var. Teşekkür ederim.

Kusma ve ishal yakınmalarınızın yeterince değerlendirilmediğini düşünüyorum. Zaten önce Trio sonra Helipak verilmesi tedavinizin doğru olmadığını gösteriyor. Bu ilaçlar midede bulunan mikroba yönelik olarak kullanılıyor ancak bu mikrop kusmaya (veya ishale) neden olmaz. Bu nedenle midedeki mikrobun yok edilmesi gibi aynı amaca yönelik olarak bu ilaçların ayrı ayrı verilmesi çok anlamlı değil. Reflü veya bağırsaklarda uzunluk gibi durumlarda da anlattığınız yakınmaların hiçbirisi beklenmez. Çok ilaç kullanmak yerine mutlaka bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurunuz. Ayrıca lütfen üstteki 2 soru ve yanıtı okuyunuz.

Eşimin mide ve kalınbağırsağında bakteri tespit edildi. Gaitada ve kan testinde LYM 3.7 çıktı. Ne tür gıdalara dikkat etmeli?

Eşinizin yakınmalarını ve yapılan tetkikleri ayrıntıları ile yazacak olursanız sağlıklı bilgi verebilirim. Geçmiş olsun.

Kanımda demir eksikliği mevcut (Hb değeri 7). Hemotoloji doktorum midemden şüphelendi, endoskopi istedi. Endoskopi tanısı: Özofajit evre A, pangastrit çıktı. Sizin görüşünüz ne olabilir? Aynı zamanda doktorum hemen önerdiği için demir hapına başladım.

Yemek borusunun altında bulunan yaranın (özofajit) bu derece kansızlığa yol açması pek olası değil. Tedaviye başlanması iyi ancak kansızlığınızın nedeninin araştırılması gerekir. Kalınbağırsağınıza da bakılmasının yararlı olacağı kanısındayım. Geçmiş olsun.

Göbekte akıntı

Göbeğimde koku ve iltihaplanma var, Sebepleri neler olabilir? endişeleniyorum. Teşekkürler.

Göbek çukuru nemli bir bölge olduğundan bu bölgede mantarlar ya da bakteriler kolayca çoğalarak anlattığınız belirtilere yol açabilirler. Gerekli ilaç tedavisi ile birlikte bu bölgenin temiz tutulması önemlidir. Bir İç Hastalıkları Uzmanına başvurmanız gereklidir.

Bir arkadaşıma doktoru ciğerlerinin su topladığını ve sigara içerse öleceğini söylemiş. Acaba ciğerlerin su toplaması tehlikeli midir? Neler yapması gerekir? Biraz endişeli ve karamsar, hastalığın ne olduğunu bilmeden kabullenip bunalıma girmiş şimdiden. Yardımcı olursanız sevinirim.

Akciğerlerde sıvı birikmesi önemlidir ve araştırılması gerekir. Karamsarlığa düşmeden önce sağlık üzerine olumsuz etkisi olduğu bilinen sigaranın içilmemesi daha mantıklı bir yaklaşım olurdu. Hastalığının ne olduğunu ve ilerde neler olabileceğini bir Göğüs Hastalıkları Uzmanından öğrenmelisiniz. Geçmiş olsun.

FMF hastasıyım, 3 yıl önce öğrendim. Son tahlilde üre 57 çıktı, ataklarım hiç yok. Kolşisin kullanıyorum. Sedimantasyon 17. Amiloidoz nasıl önlenir?

FMF hastalarında amiloidozu önleyebilecek tek ilaç kolşisindir. Bu nedenle bu ilacı düzenli olarak içmelisiniz. Geçmiş olsun.

Yumurtalıkta kist

Kızımda yumurtalık kisti tespit edildi. İlaç verilerek adet kanaması ile sorunun giderildiğini sandık. Bu kez ağrı ile hastaneye acil götürdük, kist patlaması olmuş. Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.

Yumurtalıkta olan kistler çok büyük olmadıkça fazla sorun yaratmazlar ve ultrasonografik olarak takip edilirler. Nadiren operasyona gerek duyulan bu durum genellikle iyi seyirlidir. Ayrıntılı bilgiyi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarından alabilirsiniz. Geçmiş olsun.

İshal

1 yıl önce şiddetli bir ishal oldum. Bundan sonra bağırsaklarımdan sürekli bir guruldama gelmeye başladı. Özellikle sağ taraftan 1 yıldır kasıklarıma yakın yerlerde zaman zaman sancı oluyor, hatta büyük abdestte de tuvalet taşında pembemsi bir iz kalıyor. Birçok tahlil yaptırdım ama bir şey çıkmadı. Bağırsak düzenleyici ilaçlar kullandım, biraz geçer gibi oldu ama yine başladı. Bu sıkıntılarıma ek olarak karnımdan

bazen kurbağa vıraklaması gibi sesler geliyor. Sürekli gaz çıkarıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Bazı kişilerde bir bağırsak enfeksiyonundan sonra eski deyimle spastik kolon durumunun ortaya çıktığı yönünde bilgiler var. Anlattıklarınız sizde huzursuz bağırsak sendromuna (spastik kolona) uyuyor. Sancı, ishal, keçi pisliği gibi dışkılama, aşırı gaz ve guruldamaların hepsi bize bu durumu telkin ediyor. Bugüne kadar size yapılanlar ve söylenenler sizi tatmin etmemiş olacak ki hala arayış içindesiniz. Yine de bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalı, gerekli tüm tetkiklerinizi tamamlatmalı ve kendinize bir yol haritası çizmelisiniz ki artık doktor doktor dolaşmayasınız. Geçmiş olsun.

Ben mide bulantısı, halsizlik, baş dönmesi, nefes darlığı gibi problemlerle doktora gittim. Tansiyonum yüksek çıktı. 20 yaşındayım olmaması ve yüksek tansiyonunun olmaması gerekiyormuş. Test sonuçlarımda Sedim 2 çıktı. Sizcece sorun ne

olabilir?

Sedimentasyon ile yüksek tansiyonun bir ilgisi yok. Demek ki arkadaşınız bilmiyormuş. Sorularınızı arkadaşlarınıza değil konunun uzmanlarına sorunuz. Genç yaşta tansiyonun yüksek olması doğal olmadığından (hormonlar da dahil olmak üzere) ayrıntılı olarak araştırılmalısınız. Geçmiş olsun.

Dr. Nevzat Aksoy

İç Hastalıkları Uzmanı

Gastroenterohepatolog

Net Endoskopi

0 212 210 48 48

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks