Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Doktorumdan bilgi alamadım (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Doktorumdan bilgi alamadım (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bana Çarşamba günü endoskopi uygulandı. Sonuç doktoruma ulaştığında odasında misafirleri vardı ve sonuca göz ucuyla bakıp 3 ay Nexium kullan sonra gel diyerek başından savdı. Herhangi bir bilgi vermedi. Raporda özofagus lümen ve mukozası doğal, fundus. korpus ve antrum hiperemik ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Doktorumdan bilgi alamadım (Sorularınızın yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:08 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Doktorumdan bilgi alamadım (Sorularınızın yanıtları)

Bana Çarşamba günü endoskopi uygulandı. Sonuç doktoruma ulaştığında odasında misafirleri vardı ve sonuca göz ucuyla bakıp 3 ay Nexium kullan sonra gel diyerek başından savdı. Herhangi bir bilgi vermedi. Raporda özofagus lümen ve mukozası doğal, fundus. korpus ve antrum hiperemik ödemli antrumda erozyonlar var. 70 cm de pilora varıldı. 40 cm'de KÖS'e varıldı. TANI: Erozif gastrit. Biraz bilgi verirseniz minnettar kalırım.

Midenizde küçük ve yüzeysel sıyrıklar (erozyonlar) görülmüş ve asit azaltıcı ilaç önerilmiş. Midedeki erozyonlar sıklıkla mideye dokunan ilaçlara veya asit fazlalığına bağlıdır. Bu durumda ilacınızı ne kadar süre ile ve ne dozda kullanacağınıza ve daha sonra ilaca devam edip etmeyeceğinize hekiminiz karar verecektir. Hekiminizi nerede gördüğünüzü belirtmemişsiniz. Hekimler hastalarını polikliniklerde görürler, tetkik isterler ve sonuçları da yine orda değerlendirirler. Bunun dışında hastalar tetkik sonuçlarını kendi istedikleri zaman göstermek isterlerse sizin anlattığınız biçimde aksaklıkla karşılaşmaları doğaldır çünkü hekimlerin (poliklinik günleri dışında) haftanın herhangi bir günü ve herhangi bir saatte (daha önce baktığı ve sayıları bir yıl içinde onbinleri bulan) hastalarına bakmaları mümkün değildir. Hekimlik mesleği ayrıca konsantrasyon da gerektirir. Poliklinikte görevli olmayan bir hekimin bir süre önce görüp tetkik istediği bir hastasını odasında karşısında görünce onu, yakınmalarını, istediği tetkikleri anımsaması için tekrar tekrar sorular sorması gerekir ki bu pratik olarak mümkün değildir. Bunu gün içinde birçok hasta nedeniyle yapmak zorunda bırakılması ise sizin maruz kaldığınız davranış biçimini açıklar. Hekiminizin meşguliyeti nedeni ile içiniz rahat değilse üç ayın sonunu beklemeden daha uygun bir zamanında sorularınızı hekiminize tekrar sorabilirsiniz. Sağlıklı olun, mutlu kalın.

İshal

Hocam kasıklarıma zaman zaman saplanan bir sancı var bunun yanında sıklıkla ishal oluyorum. Günde birkaç kez büyük tuvalete çıktığım oluyor. Ayrıca sürekli gazda var bağırsaklarım düzensiz diyebilirim. Rahatsızlığım konusunda aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

İshal, araştırılması (uzun süren ancak) gerekli bir yakınmadır. İnce ve kalınbağırsak hastalıkları yönünden değerlendirilmelisiniz. Muayene ve tetkikler sonunda bir hastalık varsa tedavinize başlanacaktır. Bir hastalık bulunmazsa yakınmalarınızın stresle ilgili olduğu düşünülecek ve ona göre gerekenler yapılacaktır. Bulunduğunuz yerde bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.

Şeker hastalığı

Ben 33 yaşındayım. sedim 30, şeker 130 çıktı. Sorun yaratır mı? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Çok teşekkürler.

Yakınmalarınızı yazmamışsınız. Şeker hastalığınız var, ilaç kullanıyor ve şekeriniz 130 çıkmışsa başka, aşırı kilolu ancak şeker hastası değilseniz başka biçimde yorum yapılacaktır. Sorularınızı ayrıntılı olarak sormalısınız.

Helikobakter pilori

Hocam midemde Helikobakter pilori mikrobu cıktı. Zaten yemekten sonra şişkinlik, midede yanma, yiyeceklerin ağza gelmesi ve kusma isteği gibi şikayetlerim vardı. Doktor antibiyotik tedavisi önerdi. Sorum şu; şikayetlerimin azalması için nasıl beslenmem gerekir? Şimdiden teşekkürler.

Midenizde bulunan Helicobacter pylori şişkinlik, yanma, yiyecekleri ağza gelmesi gibi yakınmalara neden olmaz. Bu mikroorganizmanın kimlerde yok edilmesi gerektiği belirlenmiştir. Sizin gibi yakınmaları olan ve yapılan endoskopisinde gastrit bulunanlarda bu mikroorganizmanın yok edilmesi ile yakınmaların geçme oranı yalnızca %6'dır. Daha önce verdiğim yanıtlar arasında ‘Helicobacter pylori' başlıklı yazımı okuyacak olursanız konu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Gereksiz tedavilerden sakınmak için bulunduğunuz yerde bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.

İştah azlığı

Kardeşimin yemek yiyememe problemi mevcut. Kanla ilgili bütün değerleri normal, endoskopi de normal. Aşırı derecede iştahsız yemek istiyor ama yiyemiyor, yiyemediği için de zayıf ve bu zayıflık onu sosyal hayattan soyutluyor iştahının açılması ve yiyebilmesi için ne yapabiliriz? Lütfen cevap yazın.

Kardeşiniz kaç yaşında, erkek mi kız mı, ne kadar süreden iştahsız, kaç kilo, gittiği hekimler ne söylediler? Sorunuzu ayrıntılı olarak sormalısınız.

Ateş, halsizlik

Doktor bey ben bayramda halsizlik ateş ve karın şişliği oldu. İdrar yolları ve farenjit için ilaç kullandım. İlaçlar bitti ama yakınmalarım geçmedi. Ara ara ishal var. Doktora gittim kan tahlili oldum. Kanım 9.57 geldi wbc 12.2 neu 8.59 plt 438 geldi bunların ne anlama geldiğini sizden öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim yaşım:38 teşekkür ederim.

Halsizlik ve ateş enfeksiyonu düşündürüyor. Kan tetkikinizde de savunma hücreleri (wbc) yüksek bulunmuş ki bu da enfeksiyonu düşündürüyor. Diğer tetkiklerinizi ve hekiminizin ne söylediğini belirtmemişsiniz. Bulunduğunuz yerde bir İç Hastalıkları Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.

Gastrit ve ülser

Merhaba benim midemde gastrit ülsere dönüşüyormuş bu nedenle endoskopi yaptıramadım. Çünkü dayanamadım kustum, ama şikayetlerim azaldı, yok gibi endoskopi olmama gerek var mı? Dedem kanserden öldü. Ben de bu riski taşıyor muyum? İlginize teşekkür ederim.

'Gastrit ülsere dönüşüyor, bu nedenle endoskopi yaptıramadım' ifadesinden bir şey anlaşılmıyor. Ayrıca gastrit ülsere dönüşmez. Ne şikayetiniz olduğunu ve neyin azaldığını belirtmemişsiniz. Bu nedenle endoskopi gerekli mi değil mi bilemiyorum. Dedeniz hangi kanserden öldü onu da belirtmemişsiniz. Az bilgi yorum mümkün değil. Geçmiş olsun.

Tıkanma hissi

Merhaba benim sorunum yutkunmak, yani yemek yerken tıkanıyorum ve iki defa bayılmışım. Ben yurt dışında yaşıyorum. Endoskopi yapıldı, fluoroskopi yapıldı ama hiçbir şeyim yokmuş. Doktorum üzüntüden olabilir diye depresyon hapi verdi. Bana tavsiyelerde bulunursaniz sevinirim teşekkürler.

Sanırım yutma güçlüğü gibi bir yakınmadan söz ediyorsunuz ancak tam anlaşılmıyor. Tıkanmadan ne kastettiğiniz de belli değil. Yakınmalarınızı ayrıntılı olarak yazmalısınız.

Karın şişkinliği

Doktor bey, bende bu aralar karın şişkinliği ve karın bölgemde iğne gibi batma ve acıma var, ama tuvalete normal çıkıyorum, bir akşam da sağ boşluğum ağrıdı sonra ağrı karın bölgeme geçti, ne gibi bir hastalığım olabilir, teşekkürler...

Karında şişkinlik ve sancılar öncelikle kalınbağırsakla ilgili bir sorunu düşündürüyor. Bu gibi yakınmaların altından genellikle hayati önemi olmayan durumlar çıkarsa da, uyanık olup önemli bir sorunun olup olmadığı yapılacak tetkikler sonunda anlaşılacaktır. Bulunduğunuz yerde bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.

İdrarda kum

Belimde ve yumurtalıklarımda adet olacakmışım gibi bir sancı var. İdrar tahlilinde kum parçacıkları olduğu söylendi taşa çevirmemesi için ilaç verildi; ancak üşütmekten de olabilir mi yumurtalıklardaki ağrılar yoksa bu kumun etkisi mi oradaki sancıya neden oluyor?

Sanırım idrarda bazı kristaller görülmüş ve kum olduğu söylenmiş. İdrar yolları sorunlarında böğürlerde ve aşağıya doğru kasıklarda sancı olabilir. Bu sancıların nedeni kadın organları da olabilir. İkisinin de araştırılması ve ayırt edilmesi gerekir. Bir Kadın Hastalıkları ve İç Hastalıkları Uzmanına başvurmalısınız.

Kurt

Sayın hocam aylardan beri midemde beyaz kurtlar var. Yani lavaboya gittiğimde görüyorum sizce tedavisi ne olabilir? Hangi ilaçları alırsam geçer. Cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Midede kurt bulunmaz. Lavaboda gördüklerinizden kasıt gaitanız olmalı. İnce beyaz kurtçuklar görüyorsanız bunlar kıl kurdu olabilir ki tanı ve tedavi için bir İç Hastalıkları Uzmanına başvurmalısınız.

Makatta kaşıntı

Kolon ca hastası oldum ve 1,5 sene kolostomi ile yaşadım şu an iyiyim 10 aydır kolostomim de kapandı fakat 1 haftadır makatımda yanma ve kaşıntı var ne olabilir?

Makatta yanma ve kaşıntı en çok hemoroit, mantar, parazit ve iritabl bağırsak denilen durumlarda görülür. Yapılacak iş bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmanızdır.

Dr. Nevzat Aksoy

İç Hastalıkları Uzmanı

Gastroenterohepatolog

Net Endoskopi

0 212 210 48 48

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks