Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Dişime dolgu yaptırdım(Sorularınızın Yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Dişime dolgu yaptırdım(Sorularınızın Yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben bir defa dişime dolgu yaptırdım ama 2 gün geçti üstünden çok rahatsız oldum. Uyuyamadım onun için gidip azı dişimi çektirdim. Önümüzdeki günlerde de 2 dişime dolgu yapılacak. Bana lütfen dolgu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Kayseri'den yazıyorum. Size rahatsızlık ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Dişime dolgu yaptırdım(Sorularınızın Yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:09 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Dişime dolgu yaptırdım(Sorularınızın Yanıtları)

Ben bir defa dişime dolgu yaptırdım ama 2 gün geçti üstünden çok rahatsız oldum. Uyuyamadım onun için gidip azı dişimi çektirdim. Önümüzdeki günlerde de 2 dişime dolgu yapılacak. Bana lütfen dolgu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Kayseri'den yazıyorum.

Size rahatsızlık veren her dolgulu dişi çektirmek zorunda değilsiniz. Dolgular sinire çok yakın olduğunda rahatsızlık hissi verebilir. Bu durumda dişin sinirinin alınıp kanalları temizlenmeli ve kanal dolgusu yapılmalıdır. Bu tedaviye 'Kanal Tedavisi' denir.Bu işlemden sonra dişin dolgusu yapılır ve uzun yıllar dişiniz ağzınızda kalabilir. Diş ağrınız veya rahatsızlık hissi gibi sorunlarınız yine olursa kanal tedavisi konusunda uzman bir hekime danışmanızı tavsiye ederim.

Dolgu,çürük gibi konular hakkındaki detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.creadenta.com/dis.asp?kid=2&mk=18

Duygu Hanım öncelikle size çok teşekkür ederim. Benim size bir sorum daha olacak 20 yaş dişinin çekiminden sonra dudak ve ağız sinirlerinin çok dikkat edilmediği taktirde zarar görebileceğini duymuştum.20 yaş dişinin çekilmesi gereklimidir. Tekrar şimdiden ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

20 yaş dişleri yarı gömük kalıp, ağrı ve enfeksiyona neden olabiliyor. Böyle durumlarda mutlaka alınması gerekiyor. Bazen 20 yas dişi o bölgeden geçen sinire yakın olabilir ve çekim sırasında etkilenebilir. Tecrübeli bir çene cerrahi bu olasılığı mutlaka göz önünde bulundurarak operasyonu yapar. Çene cerrahisi konusunda uzman bir hekimle görüşürseniz bu konuda daha çok bilgi alabilir ve rahat bir operasyon geçirebilirsiniz.

İki ön dişimden kist ameliyatı oldum ağrım yok sadece şişlik var 4 gün oldu hala şiş normal mi bu süre ya da ne zaman geçer?

Böyle bir operasyondan sonra şişlik olması normal. Bir hafta sonra yavaş yavaş şişlik azalacaktır.

Ağız kokusu nasıl önlenir?

Kokunun dişlerinizden kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak oldukça kolaydır.

Dişeti hastalığınız yoksa,

Diş taşlarınızı 6 aylık aralarla temizletiyor iseniz

20 yaş dişlerinizde problem yoksa,

Ağzınızda kötü yapılmış kaplamalar, dolgular veya çürük kırık dişler yok ise; ağızdan şüphelenmeyiz.

Kokunun kaynağı, mideniz, sinüsleriniz, boğazınız, böbrekleriniz vb olabilir. Şeker hastalığı da ağızda aseton kokusuna benzer bir koku oluşturur.

Eğer ağız içi kaynaklı olmadığından eminseniz bir iç hastalıkları uzmanına gidip muayene olmanızı öneririz

Dilinizi özel dil fırçası ile fırçalayın. Koku yapan mikroorganizmalar özellikle dilin arka bölgesinde toplanır. Bazı büyük eczanelerde satılan onedrop only diş macunu, ağız gargarası ve dil fırçasını düzenli kullanın. Dişlerinizi her gün sabah ve akşam olmak üzere en az 2 dk fırçalayın. Düzgün fırçalayamadığınızı düşünüyor iseniz otomatik fırça kullanın.Yediklerinize dikkat edin. Soğan,sarımsak ve curry gibi koku yapan yiyeceklerden uzak durun.

İyi günler, ben 19 yaşındayım ağız kokusunda çok şikayetçiyim sabahları kalkınca dilimin üstünde kurumuş kanlar oluyor ve bunlar dilde koku oluşturuyor kokunun gitmesi için ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Kan, diş etlerinizden yada gece yatarken dilinizi ısırıyor iseniz dilden geliyordur. Nedeninin tespit edilebilmesi için diş hekiminize gitmenizi öneririm. Dişetinden geliyor ise hekiminiz diş taşı temizliği yapacak eğer sıkma probleminiz var ise gece koruyucusu uygulayacaktır.

Duygu Hanım merhaba, benim 4 yaşında oğlum var ve önde bulunan 4 dişi çürüdü değişik diş hekimlerine götürdük bazıları çekilsin bazıları da çekilmesin dediler son 1 aydır öndeki iki dişin üzerinde baloncuk şeklinde iltihap oluştu ne yapmalıyım?dişler çekilirse yer tutucular sonraki gelen dişler için çözüm olur mu ve ne şekilde yerleştirilir bu konuda bilgi almak istiyorum teşekkürler.

Çürüğün derecesine göre dolgu yada çekim + yer tutucu yapmak gerekir. Mutlaka çocuk diş hekimliği konusunda uzman (pedodonti) bir hekime gitmenizi öneririm.

Diş etlerimde problemi nasıl önleriz?

Probleminizin ne boyutta olduğunu görmeden öneride bulunmak zor. Diş eti probleminiz olduğuna inanıyor iseniz bu konuda uzman bir hekime gidip görüşlerini almanızı öneririm.

Yaklaşık 1,5 ay önce dişlerimi temizlettim. Ama yine aynı karartılar cıktı arka dişlerim yine siyah siyah oldu düzenli olarak fırçalıyorum. Neden acaba böyle oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Aldığınız boyayıcı ajan (sigara, çay, kahve, soya,kırmızı şarap gibi)sıklığına göre tekrar kısa surede renklenmeler olabilir. Yediklerinize dikkat etmenizi ve beyazlatıcı diş macunu kullanmanızı öneririm.

12 yıllık şeker hastasıyım diş etlerim fena çekildi azı dişlerimi ağrı ve oynamadan dolayı çektirdim kalanlar ise oynuyor nasıl bir tedavi önerirsiniz?

Şeker hastalığınız kontrol altında ise dişeti açısından artık bir problem teşkil etmez. Önemli olan bundan sonra iyi bir şekilde tedavi edilebilmeniz. Bunu içinde iyice araştırıp özellikle dişeti konusunda uzman bir doktora gitmenizi öneririm.

Merhaba, arkadaşımın dişlerinde gözle görülür ciddi yamukluklar var. Doktora göründü bütün dişlerin porselen yapılması taraftarıydık fakat doktor bunun çene kemiğinden kaynaklandığını, bu şekilde dişlerin yapılamayacağını yaptırmakta ısrarlıysa çene kemiğinin ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Dişlerin en baştan yapılması ile bu görüntü sorunu halledilemez mi? İlgili konudaki mesajınız başarıyla gönderilmiştir. Teşekkürler.

Belli düzeydeki çapraşıklıklar laminate veneer tedavisi ile düzeltilebilmektedir. www.creadenta.com vakalar bölümünde bu konu ile ilgili pek çok örnek görebilirsiniz. Kesinlikle tüm dişlerinin kesilip kaplama yapılmasını önermem. Önemli olan, en güzeli ve en doğalını en az madde kaybı yapacak şekilde tedavi etmektir.

Dün kanal tedavisi yaptırdım ve bugün genel olarak çenemde ağzımda ve çekilecek olan diğer dişimde ağrı oluştu dayanılmayacak kadar değil ama bu kanal tedavisinin yanlış yapıldığına dair bir sonuç mu, üst sağ büyük azı dişime uygulana kanal tedavi sonrası ne tür bir dolgu yaptırmamı önerirsiniz?

Kanal tedavisi yapıldıktan sonra birkaç gün bu tür bir hassasiyet hissetmeniz normal. Ağrınız artar veya devam eder ise hekiminize danışmanızı öneririm.

Yapılacak dolgu, boşluğun büyüklüğüne göre değişir. Eğer büyük ise porselen dolgu, küçük ise kompozit dolgu yaptırmanız öneririm.

Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Valikonağı Cad. YKB Vakıf Binası

No 173 D11/1

Nişantaşı-Istanbul

Tel: 0212-2912920-21-22

www.creadenta.com[/b]

info@creadanta.com

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks