Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Diş taşlarımı temizlettim (Sorularınızın Yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Diş taşlarımı temizlettim (Sorularınızın Yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öncelikle kolay gelsin. Ben 21 yaşındayım, dişimde bir tane dolgu var. Ama ben daha önceden dişim ağrıdığında o dolgudan sanıyordum. Dişimde bir tane çürük ve de 20'lik diş çıkardığımı söylediler. Ama ağrıdan duramıyorum, çekmek istedim ama gittiğim bir kaç diş ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Diş taşlarımı temizlettim (Sorularınızın Yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:10 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Diş taşlarımı temizlettim (Sorularınızın Yanıtları)

Öncelikle kolay gelsin. Ben 21 yaşındayım, dişimde bir tane dolgu var. Ama ben daha önceden dişim ağrıdığında o dolgudan sanıyordum. Dişimde bir tane çürük ve de 20'lik diş çıkardığımı söylediler. Ama ağrıdan duramıyorum, çekmek istedim ama gittiğim bir kaç diş hekimi çürük dişimi çekmek istemediklerini söylediler. Ama dolguyu önerdiler ve şuan geçici dolgu var yine de ağrıdan duramıyorum. Bana yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim. Kolayı gelsin.

Böyle bir durumda muayene etmeden net bir şey söylemek çok zor. Şiddetli ağrı var ise kanal gerektiren bir durum olabilir. 20 yaş dişide şiddetli ağrı yapabilir. Tekrar diş hekimine gitmekten başka çareniz yok.

2 haftada önce diş taşlarımı temizlettim. Tekrar oluşmaya başladı. Ne yapabilirim? Bana yardımcı olursanız sevinirim.

2 hafta içinde diş taşı oluşması demek dişlerinizi hiç fırçalayamıyorsunuz anlamına gelir. Diş taşı derken acaba dişlerde oluşan renklenmelerimi kastediyorsunuz? Bu renklenmeler eğer çok fazla boyayıcı ajan alıyor iseniz (sigara, çay,kahve gibi) kısa zamanda tekrar olur.

3 yaşındaki çocuğumun dişinde siyah leke oldu. Müdahale yapılabilir mi?

Eğer demir ilacı veriyor iseniz dişlerde koyu renklenmeler olur ve diş hekiminin yapacağı fırçalama işlemi ile de çıkar.

Merhaba Duygu Hanım, benim yirmi yaş dişlerim tam olarak çıkmış durumda fakat şakak ve boyun kısmıma esnerken ağrı yapıyor. Diğer ayrıca sabit protez olması gereken bir dişim var, o yüzden iki tarafla da yemek yemede zorlanıyorum. Fakat benim ilaç alerjisi ağrı kesici ve penisilinlere alerjim olduğu için müdahale yaptırmaya korkuyorum. Zaten bir kaç kere doktora gittim müdahale etmeye çekindiler bana bir yol gösterirseniz memnun olurum ayrıca 20'lik dişimi çektirmem gerekir mi? Teşekkürler.

Probleminizin daha çok eklemden kaynaklandığını düşünüyorum. Eklem konusunda uzman bir hekime gitmenizi öneririm.

İki diş arasında sorun var dolguyu değiştirttim yine de arasında p ve koku ve etinde sızı oluyor. Anca bol sakız çiğnediğimde yenilemiyor. Teşekkür ilginize.

Büyük bir olasılıkla dişetinde olan cepten bu koku geliyor. Diş ipi mutlaka kullanın. Hekiminize gidip muayene olmanızı öneririm. Diş taşı temizliği ile de rahatlama sağlayabilirisiniz.

Benim dişime 4 ay önce kanal tedavisi uygulanmıştı. Şimdi sıcak soğuk etkisi var diş sağ tarafımda ve o tarafımla bir şey yiyemiyorum ne yapmalıyım nasıl bir tedavi uygulana bilir teşekkür ederim.

Kanal tedavisi yapılmış bir dişte sıcak soğuk hassasiyeti olmaz. Problem başka dişten kaynaklanıyordur.

Merhaba, yaklaşık iki ay önce iki dişime kanal tedavisi yapıldı. Ancak dişlerimde soğuğa sıcağa ve sert gıdalara karşı hassasiyet var. Bu durum olağan bir durum mu yoksa kanal tedavisi doğru yapılmamış olabilir mi? Teşekkür ederim.

Kanal tedavisi yapılmış dişte sıcak soğuk ağrısı olmaz sadece basma ağrısı olur. Hekiminize tekrar danışmanızı öneririm.

Öncelikle merhaba... Azı dişlerimden bir tanesinde bir kırık oluştu. Fakat bu kırığın bana herangi verdiği bir sorun yok. Ne sancı ne de ağrı var. Bu dişe dolgu yaptırmam gerekir mi? ilginize şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın...

İleride çürümemesi için hekiminize danışmanızda fayda var. Kırığın büyüklüğü önemli.

Diş etlerim çok kızarık doktorum diş etleri büyüme yapmış. Şişik seklinde dedi diş eti operasyonu yapılacakmış. Anestesizi ile diş eti fazlalıkları alınması gerek dedi ben bunu ilk defa duydum. Böyle bir şey var mı? Yaptırmam gerek mi acaba?

Evet böyle bir tedavi var. Şüpheleriniz var ise bu konuyu hekiminizle konuşmanız öneririm.

Ağız kokusu var ne yapabilirim?

Kokunun dişlerinizden kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak oldukça kolaydır.

Dişeti hastalığınız yoksa, diş taşlarınızı 6 aylık aralarla temizletiyor iseniz

20 yaş dişlerinizde problem yoksa,

Ağzınızda kötü yapılmış kaplamalar, dolgular veya çürük kırık dişler yok ise; ağızdan şüphelenmeyiz.

Kokunun kaynağı, mideniz, sinüsleriniz, boğazınız, böbrekleriniz vb olabilir. Şeker hastalığı da ağızda aseton kokusuna benzer bir koku oluşturur.

Eğer ağız içi kaynaklı olmadığından eminseniz bir iç hastalıkları uzmanına gidip muayene olmanızı öneririz

Dilinizi özel dil fırçası ile fırçalayın. Koku yapan mikroorganizmalar özellikle dilin arka bölgesinde toplanır. Bazı büyük eczanelerde satılan onedrop only diş macunu, ağız gargarası ve dil fırçasını düzenli kullanın. Dişlerinizi hergün sabah ve akşam olmak üzere en az 2 dk fırçalayın. Düzgün fırçalayamadığınızı düşünüyor iseniz otomatik fırça kullanın.Yediklerinize dikkat edin. Soğan,sarımsak ve curry gibi koku yapan yiyeceklerden uzak durun.

Merhaba benim sorum sadece 20 dişin, diğer dişler gibi kökü var mıdır? Ben 20 dişin diğer dişlere zarar verdiğini biliyorum, ve şu anda da 20'lik diş çıkartıyorum çıkar çıkmaz hemen çektireceğim. Cevabınız için teşekkürler.

Evet diğer dişler gibi kökü vardır. İlle de her 20 yaş dişini çekmek diye bir şey yok. Hekiminize muayene olup onun fikrini almanızda fayda var.

7 yaşında ki oğlumun çarpma sonucu öndeki iki dişi yarıdan kırıldı. Bu dişler sonradan çıkan dişler tabi ki. Nasıl bir tedavi önerirsiniz. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

O dişler travmaya bağlı ölebilir yani kanal tedavisi gerektirebilir. Çarpmadan sonraki ilk günlerde yapılan muayenede bu dişlerin olup olmadığı anlaşılmaz. Bir kaç ay sonra tekrar muayene etmek gerekir. Kırık yerlere yapılacak güzel kompozit dolgular ile tedavi edilebilir. En kısa surede hekiminize başvurmanızı öneririm.

Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Valikonağı Cad. YKB Vakıf Binası

No 173 D11/1

Nişantaşı-Istanbul

Tel: 0212-2912920-21-22

www.creadenta.com[/b]

info@creadanta.com

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks