Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   İşkolikler depresyona giriyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/591633-iskolikler-depresyona-giriyor.html)

Bluesky24 05-05-2010 11:25 AM

İşkolikler depresyona giriyor
 






Bu nedenle ortaya çıkan tatminsizlik bireyin ailesi ve çevresiyle ilişkilerini zora sokuyor. Zamanla kişi depresyona bile girebiliyor.







Uygun olmayan işler







Psikolog Özgül Kılıç, gençlerin, kolay para kazanma ve kısa yoldan zengin olup yükselme hayaliyle, kişiliğine uygun olmayan mesleklere yöneldiğine dikkat çekerek "Doğru meslek seçiminde, en önemli görev anne ve babalara düşüyor.







Ebeveynlerden, küçük yaşlardan itibaren, çocuklarının ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarması gerekiyor" diyor.







Aile ilişkileri bozuk







Öte yandan uzmanlar işkolik olmanın da doğru olmadığını hatırlatıyor.







Bu kişiler işe aşırı bağımlılık duyuyor, işleri bitmesine rağmen yeni işler yaratarak bir türlü işten çıkamıyor.







Bu durum da yine kişinin ev ve aile ilişkisine olumsuz yönde yansıyor.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.