Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Telvenin cini

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Telvenin cini Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dökülen sonbahar yapraklarından boğazın incisi Ortaköy'de nasibini almıştı. Havanın kararsızlığı tercihini yağmurdan yana kullanacak gibi görünüyordu. Rüzgarla gelen gri bulutların gökyüzünü kaplamasıyla inceden bir yağmur başladı Ortaköy'de. İnsanlar önce umursamadılar yağan yağmuru. Meydanın kedileri yağmur damlaları ile huysuzlanıp ağaç altlarına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Telvenin cini

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:40 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Telvenin cini

Dökülen sonbahar yapraklarından boğazın incisi Ortaköy'de nasibini almıştı. Havanın kararsızlığı tercihini yağmurdan yana kullanacak gibi görünüyordu. Rüzgarla gelen gri bulutların gökyüzünü kaplamasıyla inceden bir yağmur başladı Ortaköy'de. İnsanlar önce umursamadılar yağan yağmuru. Meydanın kedileri yağmur damlaları ile huysuzlanıp ağaç altlarına kaçıştılar. Sarı siyah bol tüylü olanı daha çelimsiz tekir kediye tırmık atarak yanından uzaklaştırdı. İkindi ezanı okunuyordu.

Biraz sonra hızlanan yağmur meydandakileri ıslanmamak için kaçacak yer arama telaşına düşürmeye yetmişti. Büyük şemsiyelerden biri rüzgarla devrildi. Meydana bakan çay bahçelerinden birine sığınıp yağan yağmur ve rüzgarda uçuşan yapraklar eşliğinde boğazı seyretmeye koyuldum. Rıhtımda bir çift sarmaş dolaş inadına ıslanmaya devam ediyorlardı. Yağmur hızlandıkça sokuldular biri birilerine, yağmur altında boğazı seyretmekten vazgeçmediler, "sırılsıklam aşık" sözüne nazire yaparcasına.

Ezanın bitimiyle arkamızdaki kilisenin çanı çalmaya başladı.

Sığındığım çay bahçesi yağmurdan kaçanlar ile dolmuştu. Yan masada orta yaşlı, başı bağlı bir kadın üniversite öğrencisi olduğunu tahmin ettiğim iki kıza kahve falı bakıyordu. Dikkatle onları izlediğimi görünce falcı kadın ile göz göze geldik. Kaşlarını kaldırdı:

"Sakın çay isteme. Kahve iste de senin de bir falına bakayım" dedi. Sonra içeriye "beye bir sade kahve" diye kahveciye seslendi. Bakmakta olduğu fala geri döndü. Biraz sonra üzerinde kalın köpüğü ve buram buram kokusu ile kahve gelmişti. İçip fincanı ters çevirdim. Oldum olası inanmazdım bu fal işine. Ama falcı kadın o kadar otoriter konuşmuştu ki itiraz edemedim. Yağmurun azizliği diye düşünerek beklemeye başladım. Biraz sonra masama geldi bizim falcı kadın. Sormadan edemedim:

- Kahve içeceğimi, hatta kahveyi sade tercih ettiğimi nereden bildin?

- Falcılık diyelim veya sen boş attı tutturdu de. Ne fark eder. Şu fincanı uzat da çıkaralım telvenin cinini.

Fincanı açtı, silkeledi. Dikkatle incelemeye başladı. Bildik bir iki laftan sonra kendimi sanki psikanaliz seansında gibi hissetmeye başladım.

- Farklı olduğunu düşünüyorsun ama bunu belli etmekten kaçınıyorsun. Elini yıkarken akan kirli suların kimse tarafından görülmesini istemeyenlerdensin. Herkesin eli kirlenir, bilirsin ama yine de elinin kirini gizleyenlerdensin. Seni tanıyanlar, sevenler için bunun önemi yok ki.

- Başka ne görüyorsun?

- İnsanlara yakın olmak istiyorsun ama onları aramaya cesaret edemiyorsun. Bir dostuna telefon edip iki çalışta vazgeçip telefonu kapatanlardansın herhalde. Dahası çalan telefona cevap vermek bile bazen zul geliyor sana. Halbuki, aranmak çok hoşuna gidiyor. Anlayacağın, bir gelip bir gidiyorsun seni sevenlerin gözünde.

- Peki ne olacak benim bu halim?

- Bir şey olmayacak. Yağmurdan sonra açan güneşle insanın içine bir çoşku yerleşir, koşup çoşmak ister ya insan, sen de öyle bir açıp bir kapayıp devam edeceksin yoluna. Hiçbir işin kolay olmayacak, çoğumuzun hayatında olduğu gibi.

Bir iki bilinen laftan sonra fal bakmayı bitirdi. Bu arada ötedeki bir masayı da bağlamıştı fal için. Teşekkür ettim. Borcumu sordum. "Ne verirsen" dedi. Ödeme yaparken "Gerçekten nereden bildin kahve istediğimi, dahası kahveyi sade içtiğimi" diye üsteledim. Gülümsedi.

- Yağmurda ıslanmışların canı kahve ister, kokusundan mıdır nedir bilemem, bir de senin tipindekiler genellikle kahveyi sade içerler yani falcılık ile alakası yok" dedi.

Kahveyi sade içenlerle aynı tipte olduğuma sevineyim mi üzüleyim mi bilememiştim doğrusu. "Peki çay ile fal bakılamıyor mu?" diye sordum.

- Çay falı olur diyenlere inanma, yok öyle bir şey.

- Neden?

- Aslında çay ile kahve fahişe gibidir, insanlara kendini sunup zevk verirler. Ama çay, sokak fahişesidir. Bardaklara doldurulup servise çıkar, artık kime hangi çay bardağı denk gelirse ona sunar kendini. Kahve ise telekız gibidir. Adamına göre sipariş edilir, isme özel gönderilir. Bırak şekerini, köpüğü bile adamına göredir.

- Yani?

- Kahve kişiye özel yapıldığı için telvesi de içene aittir. Telvenin cinini çıkarıp konuşturmak da bize düşer. O yüzdendir, kahvenin fala bulanması.

"Peki nedir bu telvenin cini dedikleri" diyecek oldum. Bir süre düşündü, yüzünü ekşitti. "Biraz ayna tutmak gibi insanlara. Ne bileyim? Falın falına da bakacak halim yok ya" dedi. Bekleyen müşterisini gösterip izin istedi.

Masadan uzaklaşırken dönüp "bir de yağmursuz havada gel, belki göremediklerim vardır falında. Kim bilir?" dedi ve diğer masaya ilişip kapanmış kahve fincanına uzandı.

Dr. Mehmet Uhri

mehmetuhri

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks