Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Anti HCV testi pozitifliği (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Anti HCV testi pozitifliği (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sırt ağrısı Eşim 25 yaşında, yaklaşık 1.5 haftadır devam eden sırt ağrısı çekiyor. Doktor filmlerini çekti, kan tahlili yapıldı ve kireçlenme ile kemik uçlarında sivrilme var dedi. Doktor ilaçları yazdı ama eşim internette araştırmış ve bunun iyileşme ihtimali yokmuş diye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Anti HCV testi pozitifliği (Sorularınızın yanıtları)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:47 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Anti HCV testi pozitifliği (Sorularınızın yanıtları)

Sırt ağrısı

Eşim 25 yaşında, yaklaşık 1.5 haftadır devam eden sırt ağrısı çekiyor. Doktor filmlerini çekti, kan tahlili yapıldı ve kireçlenme ile kemik uçlarında sivrilme var dedi. Doktor ilaçları yazdı ama eşim internette araştırmış ve bunun iyileşme ihtimali yokmuş diye ümitsizliğe kapılmış. Gerçekten kalıcı birşey mi yoksa geçici birşey mi onu öğrenmek istiyorum.

Eşinizde sırt ağrısı oluyormuş ancak kireçlenmenin nerede olduğunu yazmamışsınız. Kemik uçlarında sivrilme ile ne kast ettiğiniz de anlaşılmıyor. Ancak kulaktan dolma bilgilerle panik olmanın gereği yok. Sorularınızı sizi takip eden ve tetkiklerinizi isteyen hekiminize sormalısınız. Anlattıklarınızda anlaşılır fazla bilgi olmamasına karşın eşinizin internetten hastalığı ile ilgili bilgileri nasıl olup da sağlıklı biçimde elde ettiğini de merak ediyorum. Bu sayfada ilgili başlıklar bölümünde internetten hastalıkları öğrenelim mi başlıklı yazımı okumanızı öneririm. Geçmiş olsun.

Karnım şişiyor

Yemeklerden sonra karnım şişiyor ve bu şişlik rahatsız ettiğinden yemek yemek bile istemiyorum. Açken herşey normal görüntü olarak. Midemde sorun olsa anlayacağım. Doktora gittim birşey yok dedi ama korkuyorum. Nedir bu, yardımcı olur musunuz?

Sindirim ve boşaltım ile ilgili olan mide ve bağırsak sisteminizin gözden geçirilmesi yararlı olacaktır. Karındaki şişlik nedeniyle yemek yeme isteğinin olmaması doğal. Bu nedenle bir şeyiniz yok demeden önce tüm tetkiklerinizin yapılması gerekir. Gereksiz tetkik ve tedavilerden sakınabilmek için bir Gastroenteroloji uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.

Karaciğerde yağlanma

Geçen hafta genel sağlık kontrolümü yaptırdım karaciğerde yağlanma tespit edildi. Kandaki (AST ve ALT gibi) bazı değerler normalin 2 katı çıktı. Diyet yapıyorum ama özellikle yapmam gereken bir diyet, yemem gereken sebze, meyve var mı? Neler yapmam gerekiyor? Teşekkür ederim.

Karaciğer yağlanması daha çok şeker hastalığı ve trigliserid düzeyi yüksek olan ve kilo fazlalığı bulunan kişilerde görülür. Yağlanmada karaciğer enzimlerinde (AST ve ALT) yükselme bulunabilir ki bu durum karaciğer hücrelerinin hızlı yıkıldığını gösterir. Yağlanma için literatürde bazı ilaçların kullanılması öneriliyorsa da henüz klasik kitaplara geçmiş belli bir tedavi bulunmamaktadır. Günümüzde karaciğer enzimlerini normale getirmede en etkili yolun (kilolu hastalarda) kilonun en az %10 azaltılması olduğu (ve sonrasında ideal kiloya inilmesi gerektiği) bildirilmektedir. Bol meyve ve sebze yemek, yağlı yiyecekleri azaltmak, alkol içmemek, (varsa) şeker hastalığını ve yüksek yağ düzeylerini normale düşürmek de önemlidir. Karaciğer yağlanmasının olası sonuçları açısından karaciğer hastalıkları uzmanları olan Gastroenterologlarca takip edilmeniz önemlidir.

Sırt ağrımla birlikte mide ağrım da başladı. Bulantım var ve yemek yiyemiyorum. Sebebi sinir ve stres olabilir mi?

Mide hastalıklarında ağrı ve bulantı sık görülen yakınmalardan. Ancak sıkıntılı, stresli anlarda da bu yakınmaların olduğu bilinir. Bu nedenle midede gerçekten bir rahatsızlık var mı yok mu araştırılması gerekir. Midedeki ağrı sırta da vuruyorsa bunun ülser gibi bir hastalığa bağlı olma olasılığı çok yüksektir. Olasılıklar arasından gerçeğe ulaşabilmek için bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmanız gereklidir. Sağlıklı olun, mutlu kalın.

Bulantım var

10 senedir mide rahatsızlığı çekiyorum. 3 sene önce endoskopi yaptırdım, antral gastrit saptandı. Şimdiki şikayetim mideme uyan bölgede sürekli bir acı var, sabahları bulantım oluyor. Hiç dinlenmiş olarak kalkamıyorum ve sürekli rahatsız etmeyen bir gaz var. Tam anlamıyla iştahsızlık var ve zorla yiyorum. Baş ağrılarım var, çok yorgun ve halsizim. (Talasemi taşıyıcısı olduğumu öğrendim, birde hipertiroidim çıktı.) Sürekli doktora gidip ilaç kullanmaktan yoruldum.

Karışık yazdığınız yakınmalarınızı toparlayacak olursak midede acı, bulantı ve iştahsızlığınız var ki (başta mide hastalıkları olmak üzere) bu yakınmaların birçok nedeni olabilir. Bunun dışında yorgunluk, halsizlik ve baş ağrılarının da araştırılması gerekir. Tüm bu yakınmaların bir (ya da çok) nedeni olabileceğinden ayrıntılı tetkik gerekecektir. Talassemi sizde sorun yaratmayacaktır. Hipertiroidinin ise tedavisi basittir. Sürekli hekimlere gitmek yerine bütün bu hastalıkların araştırılabileceği branş olan Gastroenteroloji Kliniklerinden birine başvurmanız yararlı olacaktır.

Panik atak

Merhaba, 3,5 aylık hamile bir bayanım. Panik ataklarım yüzünden midemde hep bir şişkinlik hissi oluyor. Bu yüzden bütün mide tetkiklerimi yaptırdım ve temiz cıktı. Beni telaşlandıran koltuğa uzandığımda birden bire boğazımın tam ortasında sanki bir baloncuk patlıyormuş gibi bir his vardı. O anda sanki ölecekmişim gibi bir hisle doğruluyorum. Bu beni çok endişelendirdi. Acaba mideden gelen bir asit kaçağı bu duyguyu uyandırır mı? Çok korkuyorum lütfen bana yardım edin. Teşekkürler.

Mide içeriğinin yemek borusuna kaçması (reflü) sonucu boğazda tarif ettiğiniz yakınmalar ortaya çıkabilir. Mide ile ilgili tüm tetkiklerin yapıldığını ve bunun sonunda bir hastalık bulunmadığını belirtiyorsunuz. Aslında reflü tüm insanlarda olan fizyolojik bir durum. Önemli olan ise bunun süresinin ve sıklığının artması. Sizdeki durum reflüye bağlı da olabilir panik atakla da ilgili olabilir. Bu nedenle Gastroenteroloji ve Psikiyatri Uzmanlarınca birlikte görülüp değerlendirilmelisiniz.

Kaynak: Ekolay

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks