05-05-2010, 05:42 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Soru:"Sırt ve Kürek kemiğimde ağrı"
Merhabalar,
Ben yaklaşık 5 yıl kadar önce göğüs ve sırtımda aşırı yanmalar hissettim. Bununla ilgili birçok kez doktorlara başvurdum. Genelde gastrit teşhisi konuldu ve ağrı kesici ilaçlar verildi. Dayanamayıp yaklaşık 2 yıl önce endoskopi (Gastroskopi) yaptırdım. Mide giriş ve çıkışında iltihaplanma olduğu söylendi gerekli ilaçlar verildi fakat herhangi bir iyileşme sağlanmadı. Yine 3 yıl öncede kolonoskopi yaptrdım ve herhangi bir bulguya rastalnmamıştı. Son zamanlarda rahatsizliğim daha şiddetli olmaya başladı. Özellikle sabah kavhaltılarından hemen sonra göğsümün sol tarafı ve sırt kaburga tarafında karıncalanma ve şişkinlik varmışcasına ağrılar oluşuyor. Öyleki bu ağrılar belirli süre sonra (yaklaşık 2 saat kadar veya daha uzun) başımı sağa sola oynatmamla yada sol kolumla bişeye uzanmam ile kürek kemiği ve boynumun alt hizasından şiddetli bir batma ve batmalar hep sol tarafıma kayıyor. Zaman zaman elektrik değermişcesine canımı acıtıyor. Sanki bir sinire dokunuyormuşum gibi ve bu ağrı sol kolumun alt dirseğine kadar geliyor. Ayrıca yine kahvaltı sonrası aşırı tükürük salgısı ve tükürük rengi sarı yemek içerikli şeklinde gibi oluyor. Diğer yandan dışkılarımda da değişiklikler yaşıyorum özellikle ishal ve renk açık sarı sümüksü zaman zaman yeşile kaçan bir renk ile. Bazen dışkım parça parça ve yassı şekilde oluyor. Tüm bu olgulardan sonra aşırı korkmam ile bir dahiliye doktoruna 3 hafta kadar önce başvurdum. Dr önce akciğer grafisi istedi daha sonra ekg efor testi ve çeşitli kan tahlileri akciğer röntgeninde herhangi bir patolojik bulguya rastlanmadı aynı şekilde ekg de de rastlanmadı. İstenilen kan tahlillerimde de herhangi bir sonuç çıkmadı fakat ağrım aynı şekilde devam ediyor ve doktora tekrar gittiğimde iritabl barsak sendromu teşhisi koydu ve psikolojik destek ve ayrıca kolum için gerekirse Fizik tedavi önerdi. Tüm bunlara rağmen bişey olduğunu hissediyorum. Bugün ise daha köttü olduğumu hissediyorum. Ağrılarım yine aynıydı. Birazd kendi isteğimle son olarak yediğim elmayı boğazımda çıkarttık çünkü takılmş gibi bir his uyandrdı. Okuduğum yazılara görede elma yerken güçlük çekenler veya yutamayıp çıkaranlarda Yemek borusu kanseri oluşumu ön plandaymış. Ama bunun yanısıra yutkunmalarımda ağrı ile karşılaşmıyorum. Fakat geğirmelerim var ve özellikle yemek borusundan kaynaklanan geğirmeler olduğunu hissediyorum. Ne yapicağimi bilmiyorum acaba bir baryumlu grafi mi çektirsem yada tüm bunları unutup yoksayark doktorun verdiği sonuç psikolojik mi olarak yorumlasam bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Sizce tehlikleli bir hastalıkla karşı karşıyamıyım.
Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu arada son kan tahlilerim şunlar ;
CK-MB
ck-mb 12
HEMOGRAM
lokosit 7,7
eritrosit 4,94
hemoglobin 14,1
hematokrit 44,0
mcv 89
mch 28,6
mchc 32,1
rdw 12,3
trombosit 343
mpv 7,6
pct 0,260
pdw 16,8
lym34,0
mon 6,7
neu 56,3
eos 2,6
bas 0,4
aly --
lic --
SEDİMENTASYON
1/2 saat = 4
1 saat = 11
TROPONİN
0,01
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
08. 20:59:33
yeterli miktarda test yaptırmışsınız bence bundan sonra test yaptırmayın. psikosomatik kökeni olan spastik kolonda ssri grubu ilaçları içerek tarzda tedaviler değerlndirilmelidir. bir gastroenterolog tarafından takip olunuz.sağlıcakla..Doç.Dr. Yusuf AKCAN---Muayene- (0216) 352 8682 –Maltepe-İST
Kaynak: www.saglikdanis.com Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |