![]() |
Soru:"Post Polio" İsmim Şeyhmus Menekşe, Ankarada ikamet etmekteyim, erkek ve 51 yaşındayım, küçükken çocuk felci geçirmiştim sağ ayaım zayıf kaldı fakat sol ayağımla idare ediyordum ama 2004 yılında sol ayağımda kasılma ağrı ve güç kaybı oluştu, bileğimi oynatamaz duruma gelmiştim. Noroloji doktoruna gittim, bel emeri ve emg istedi onları çektirdim, emarda çok hafif bir fıtık var bu yapmaz dediler, emeg sonucundan sonra da post polio sendromu diye teşis koydular. Hemen İWİG denilen bir kan ürünleri ilacıyla tedavi başlattılar, 3 yıl bu ilacı kullandım, ayağımdaki kaslar biraz kuvettlendi ancak hala bileğimi bükemiyorum dolayısıylada yürümem çok zorlaştı, işe çok zorlukla gidip geliyorum, son zamanlarda kalçamda dayanılmaz ağrılar başladı, adım atmakrta zorlanıyorum, Benim bu hastalığımın tedavisi varmı? size muayene olmaya gelebilirmiyim beni siz iyleştirebilrirmisiniz.? İşlerinizde başarılar diliyorum. Kolay gelsin, Seşamlar Saygılar. Şeyhmus MENEKŞE Doç.Dr. Cahide Topsakal 07. 17:51:01 Sizi bizzat degerlendirmeden sorunun nereden kaynaklandigini soyleyememDoc Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737 Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 PM. |