![]() |
Hastaneler ve Bağlı Semt Poliklinikleri Hastaneler ve Bağlı Semt Poliklinikleri Hastaneler Bağlı Semt Poliklinikleri Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güngören Semt Polikliniği " Bülent Doğanlar Esenler Semt Polikliniği " Esenler Semt Polikliniği " Güneşli Mustafa Dinç Semt Polikliniği " 100. Yıl Semt Polikliniği Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği " Bahçelievler Semt Polikliniği Başakşehir Devlet Hastanesi Bahçeşehir Semt Polikliniği " Güvercintepe Semt Polikliniği Mehmet Akif Ersoy Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Avcılar Semt Polikliniği " Küçükçekmece Semt Polikliniği Bayrampaşa Devlet Hastanesi Bayrampaşa Semt Polikliniği Eyüp Devlet Hastanesi Gaziosmanpaşa Semt Polikliniği " İslâmbey Semt Polikliniği Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadıköy Semt Polikliniği Haseki Eğitim ve Araştırma HastanesiVilayetler Hizmet Birliği Semt Polikliniği " Yerebatan Basın Semt Polikliniği " Topçular Semt Polikliniği Haydarpaşa Numune EAH Yeldeğirmeni Semt Polikliniği " Erenköy Semt Polikliniği İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma HastanesiKağıthane Semt Polikliniği Pendik Devlet Hastanesi Küçükyalı Semt Polikliniği " Sapanbağları Semt Polikliniği " Pendik Semt Polikliniği ve Diyaliz Prof.Dr.N.Reşat Belger Beyoğlu Göz Hastalıkları EAH Beyoğlu Semt Polikliniği Sultançiftliği Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi Küçükköy Semt Polikliniği " Barboros Hayrettin Paşa Semt Polikliniği Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ayazağa Semt Polikliniği " N.taşı Hemodiyaliz Mrk. Ve Semt Polikliniği " Nevzat Ayaz Semt Polikliniği " Erenköy Semt Polikliniği Tacirler Eğitim Vakfı Sultanbeyli Devlet Hastanesi Derviş Ali-Hesna Ceylan Semt Polikliniği " Samandıra Semt Polikliniği " Sarıgazi Semt Polikliniği " Yenidoğan Derviş Ali Ceylan Semt Polikliniği " Beşiktaş Semt Polikliniği Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Levent Semt Polikliniği Tuzla Devlet HastanesiTuzla Cemile Şevket Semt Polikliniği " Mimar Sinan Semt Polikliniği Ümraniye Devlet Hastanesi Mustafa Kemal Semt Polikliniği " Kezban-Esat Ünsal Semt Polikliniği Üsküdar Devlet Hastanesi Üsküdar Semt Polikliniği Yakacık Doğum Evi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi İbn-i Sina Semt Polikliniği Hastaneler Kamu Sağlığı Merkezleri Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fatih Kamu Sağlığı Merkezi " Sait ÇiftçiKamu Sağlığı MerkeziToplam Semt Polikliniği : 43 Toplam Kamu Sağlığı Merkezi : 2Helikopter Pisti Bulunan Hastaneler Listesi Kaynak:istanbulsaglik.gov.tr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM. |