![]() |
merhaba benim sorunum saçlarımın dökülmesi çok gür saçlara sahiptim ve son 1 seneyi geçiyo aşırı ... merhaba benim sorunum saçlarımın dökülmesi çok gür saçlara sahiptim ve son 1 seneyi geçiyo aşırı derecede saç dökülmesi ve bazı bilgelerde saç diplerimin gözükeceği kadar dökülmeler meydana geldi.Doktora başvurdum demir eksikliği ve çinko eksikliği olduğunu söyledi kullanmam için ilaç ve bazı ısırgan otu şampuanı ve saç diplerine damlatmak için ilaç verdi.Ben hapları fazla kullanmadım çünkü kilo yaptı şampuanlar ise bittikten sonra kullanmadım.Bıoxcın kullanmaya başladım ve memnunum ama oda sadece saçların dökülmesini önlüyo herkesin saçların ne kadar çok dökülmüş demesini duymak istemiyorum mutsuz oluyorum napmam gerekiyo bilgilendirirseniz sevinirim 10.01.2008 / tuğçe kuzu CEVAP: Kansızlık yani demir eksikliği saç dökülmesinin önemli sebeplerindendir.Doktorunuzun verdiği ilaçları mutlaka kullanmalısınız başka tedaviler aramak yerine ilaçları kullanın aldığınız kilolarıda spor yaparak verin.Kullandığınız diğer ürünlerden çok daha fazla etkili olduğunu göreceksiniz.Geçmiş olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 PM. |