![]() |
Umudumu yitirmedim D. 29 Y - Ankara Bundan bir yıl önce ilk bebeğime hamileydim ve çok istiyordum.Fakat hamileliğin başında yolunda gitmeyen birşeyleri annelik duygusuyla hissediyordum.Sürekli uyku,iştahsızlık,yorgunluk vs.zaten normalde kansızım,birde hamilelik bütün enerjim tükenmişti.Mide bulantılarım anormaldi.Ablam bunların ilk bebek için normal şeyler olduğunu söylüyordu.Ama işin aslı 4 aylık olduğunda ortaya çıktı.Bir oğlandı,fakat omirilik açıklığı vardı yani spina bifida ve kafatası tam oluşmamıştı.Eşimle ben inanamadık.Akraba evliliği yada kan uyuşmazlığı vs. hiçbirşey yoktu.Kansızdım o kadar.Doktorum hemen sonlandırılması gereken bir gebelik olduğunu söylesede buna kendimizi hazırlamak kolay olmadı.İlk bebeğimdi.Zor günler geçirdik.Yapay doğum sancısıyla bebeğimi doğurdum,yaşayamayacağını bile bile.Kucağıma alamayacağımı bile bile.Bir yıl geçti,şimdi yeniden bir bebek istiyorum.Tek duam ise sağlığına.Umudum hala var,daha iyi beslenip,dua ediyorum.Lütfen beslenmenize gereken önemi gösterin. Sevgiler. Dudu(Ank.) [/b] Üyelerimizden gelen tüm öyküler Siz de öykünüzü gönderin Geri 10 Şubat 2008 Saat: 14:20 UYARI Çin Malı ürünlere dikkat ! Unutmayın! Çalışan anne adayları: Doğum öncesi iznine ayrılmak için yapmanız gereken işlemleri unutmayın Kaynak: Dr. Mumcu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |