![]() |
Soru:"hemoroid mi ne yapmalıyım ?" 23 yaşında ve bekar bir bayanım...Genelde strese girdiğimde ishal,kabızlık ve ya keçi pisliği şeklinde dışkıma yapabiliyorum.3 ay önce bir sevdiğimi kaybettikten sonra yaklaşık 45 gün bu olay sıkça tekrarladı ancak son bir aydır anüsümde içten bazı şişkinlikler elime geliyor ve dışkılamam en olarak geniş olduğunda kanama meydana geliyor ağrı ve acı hissediyorum. Ailemizin bazı ferdinde Hemoroid var(babam,halam,teyzem) kalıtsal mıdır bilmiyorum ama bu hemoroid midir?Hemoroidse nasıl bir tedavi uygulanırsa tamamen kurtulma şansım olur?Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum kolaylıklar diliyorum... Doç.Dr. Yusuf AKCAN 14. 09:48:53 şikayetleriniz anal fissür çağrıştırıyor. ilk defa oluyorsa ilaç tedavileri ile iyileşme beklenir. çok sık tekrarlar ve anüsde daralma yaparsa cerrahide gerektiği vakalar olmaktadır. bir gastroenteroloğa görünmelisiniz.sağlıcakla..Doç.Dr. Yusuf AKCAN---Muayene-(0216) 352 8682 –Maltepe-İST Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:37 AM. |