| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ?Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kusura bakmayın biraz garip bir soru olucak biliyorum mp3 playerimde telkinleri döndüre döndüre dinliyorum...ama malum gün içinde telefon çalabiliyor ve konuşmak zorunda kaldığımda muziği bi süre kulağımdan çekmek zorunda kalıyorum..aceleyle de pause tuşuna basmamışsam baştan almak veya bir sonraki telkine ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kusura bakmayın biraz garip bir soru olucak biliyorum ![]() mp3 playerimde telkinleri döndüre döndüre dinliyorum...ama malum gün içinde telefon çalabiliyor ve konuşmak zorunda kaldığımda muziği bi süre kulağımdan çekmek zorunda kalıyorum..aceleyle de pause tuşuna basmamışsam baştan almak veya bir sonraki telkine geçmek zorunda kalabiliyorum yada mp3 playerimin pili bitiyor telkinin ortasında ve bir süre sonra sessizliği anlayınca farkediyorum..pil koyup tekrar çalıştırıyorum sonra..nereden hangi telkinden başlarsa artık....bu gibi kısa süreli kesintilerin zararı var mı ?...muhtemelen o anki söylenen cümle yarım kalmış oluyor...ama aynı şeyi defalarda daha önce de dinlemiş durumdayım...bilinçaltı o yarım kalan eksik cümleleri kendisi tamamlayabilir mi ?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() aaa çok güzel bir soru bence...bendede aynı şeyler oluyor...umarım önemsizdir... kal sağlıcakla.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bu konuda yanlız olmadığıma sevindim...mesajın beni biraz rahatlattı :) bakalım arkadaşlarımızdan ne cevap gelicek bize ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() aynı dertten muzdarip ne çok insan varmış yaa beni de alın aranıza ![]()
__________________ Hiç bir şey için ümidini yitirme unutma ki ilik en sert kemikten çıkar.. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 6
32 Mesajinıza toplam 117 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() nasılki bildiğimiz bir şarkının başını duyunca gerisini biz tamamlayabiliyorsak, aynı şekilde daha önceden beyin tarafından tamamı algılanmış vede kaydedilmiş telkinlerde yarım dahi kalsa beyin bunun ne olduğunu anlar ve tamamlar.zaten telkinler tamamen olumlu mesajlar içerdiği için yarım dahi kalsa beyin direk olumlu imge olarak kabul edecektir. ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben iki aydır dinliyorum ilk başlarda bende de öyle bir takıntı vardı ama aştım.önemli olan şartlanmadan ve hayat devam ederken telkinleri dinlemek ben artık çalıyomu çalmıyomu diye bakmıyorum artık sadece düzenli dinliyorum ve takılmıyorum.arkadaşlar telkinlerin yanında içsel konuşmalarınızı olumluya çevirin,lumlama yapın telkinlerin etkisini arttırmış olursunuz |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben de bu soruyu merak edenlerdenim dusun |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() .Bir işiniz çıkarsa telefon çalarsa vs telkinleri kapatabilirsiniz. Daha sonra dinlemeye başlarken de kaldığınız yerden devam etmeniz gerekmez.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() aaa benim de kafama takılıyodu hatta takıntı haline gelmişti bi telkin parçası bitmeden wc'ye bile gidemiodum ![]() ![]() ![]() ![]() sevgilerimle ![]()
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinlerin kesintiye uğraması zararlı mı ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kusura bakmayın biraz garip bir soru olucak biliyorum mp3 playerimde telkinleri döndüre döndüre dinliyorum...ama malum gün içinde telefon çalabiliyor ve konuşmak zorunda kaldığımda muziği bi süre kulağımdan çekmek zorunda kalıyorum..aceleyle de pause tuşuna basmamışsam baştan almak veya bir sonraki telkine ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi