Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Depresyon ile ilgili bir soru?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Depresyon ile ilgili bir soru? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selamlar herkese, bu soruyuda biraz ümitsiz bir sekilde yaziyorum cünki bundan öncede bir iki soru sordum ama maalesef kimseden ne bir yorum nede bir fikir alamadim.aslinda degisim günlügümede degisimleri ve gelismeleri yazmak istiyorum ama zaten kimse okumz ve bu sorular ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

Depresyon ile ilgili bir soru?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-09-2008, 09:50 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point
Standart Depresyon ile ilgili bir soru?

selamlar herkese,
bu soruyuda biraz ümitsiz bir sekilde yaziyorum cünki bundan öncede bir iki soru sordum ama maalesef kimseden ne bir yorum nede bir fikir alamadim.aslinda degisim günlügümede degisimleri ve gelismeleri yazmak istiyorum ama zaten kimse okumz ve bu sorular gibi kaybolup gider düsüncesi ile bisey yazmadim.

bendede depresyon sorunu ve bunun bilinen belirtileri (üzüntü,halsizlik,uyku ve istah bozuklugu...) var.
ama son birkac aydir karnimdada bir rahatsiz edici bir his olustu ve sik sik sicak basiyordu.bende doktora gitmistim ve anlatim oda damla verdi.haliszligimin de vitaminsizlikten geldigini düsünüyordum ama kan testinde bir sonuc cikmadi.
sonradan ve doktorlarin tahmini üzerine anladimki bu sicaklik veya ates basmasi hissi bu icimdeki huzursuzluktan geliyormus.bu huzursuzluk ve korkular sonrada mideye vuruyor ve cok rahatsiz ediyor insani sanki sürekli karninda bir tas tasiyormussun gibi.

burda bizim bir bölümümüz var dalgalanma diye.bende normaldede cok nadirde olsa dalgalanma oluyordu zaten ama positive yönelik bir dalgalanma.yani genelde sikintili bir hal icindeyim ve depresifim ama binde bir yani ayda yilda bir rahat oluyorum sanki böyle bir rahatlama var sanki bi nefes alabiliyorum.ve böyle günler olunca ozaman karnimdaki o his de gidiyor ve sicakda basmiyor rahatliyorum ama maalesef kisa bir süre icin.

bisey sormak istiyorum antidepresan haplarin ve terapilerin neden hemen hemen hepsi insanlara yardimci olamiyor?

bu yazdilarim hakikinda bir yorum veya fikir alabilirsem cok sevinirim atakan abide yada shamanic abladan yada diger arkadaslardan.

iyi aksamlar

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2008, 12:11 AM   #2 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: Depresyon ile ilgili bir soru?

Merhaba mustinet;

Dalgalanma bölümünde de incelediğin gibi ,telkinler herkeste farklı etki ediyor. Zaten var olan bir depresyon rahatsızlığında da böyle bir etki etmesi normal.Bir geçiş dönemindesin.Bu dönemde, hatta hayatımızın her anında ruhsal olarak hissettiğimiz rahatsızlıklar, bir süre sonra fiziksel olarak da bizi rahatsız eder.

Antidepresan haplar ya da en basit bir aspirin bile herkese tabii ki aynı etkiyi yapmıyor. Çünkü herkes farklı yapıda.Şahsen , ilaca çok sıcak bakmıyorum.Aspirin bile kullanamıyorum desem yeridir...

Bu arada hangi telkinleri , ne zamandır dinliyorsun?

Reiki, eft gibi konulara da yoğunlaşabilirsin.Bu konuda hayalayaz 'dan yardım isteyebilirsin.

Bahsettiğin kişiler de senin için yorumlarını ileteceklerdir..

Sevgiler...

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2008, 12:40 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen

38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

mrb yeni bir hayat
ben yaklasik 7-8 ay yada daha önce dinliyordum telkinleri ama nasil olduysa öyle biraktim dinlemeyi.
su an yaklasik 3-4 gündür dinlemye calisiyorum.
ego ve sucluluk.gündüz birkac saat dinleyebiliyorum ve daha gece olarak sadece bir gece dinleyebildim .yani geceleri bayagi zor oluyor cünki birtürlü uyuyamiyorum ondan sonrada geri vazgecip kapatiyorum.ama dün gece su seslerini kisik sekilde acip öylece dinledim.
ama yavas yavas sanki etki eder gibi yani biraz rahatlama var ama dalgalanmada oluyor tabiki.sanki sesim biraz daha gür cikiyor gibi mi yoksa bana mi öyle geliyor daha tam anlayamadim.ama biseylerin oldugu kesin
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2008, 12:55 AM   #4 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Telkinler etkisini ortalama 70-80 saatte ortaya koyuyor. Bu da günlük 7-8 saat dinlenebilirse 10 güne tekabül ediyor. Tabii bu ilk aşama yani, ego ve suçluluk telkinleri için...

Gece dinlemek her ne kadar daha etkili ise de uyku problemi olanlar zorlanabiliyor. Su ve ney telkinleri dediğin gibi çok kısık sesle dinleyebilirsin... İlk etapta zorlansan da zamanla alışırsın...Burada en önemli olan, devamlılık.. Sabırlı olman gerekiyor...

Genel olarak telkinlerin ortaya çıkardığı etkilerden birisi de "anda yaşama hissi"dir.Geçmişle hesaplar kapatılır,geleceğe güvenle bakılır ve şimdinin değeri anlaşılır. Bu olgu genişledikçe, farkındalığımız da artar..

Suçluluk telkini dönem dönem listeden çıkarılmalı.Örneğin, haftada bir iki gün dinlemek yeterli. Kendine güven ve ego listede sabit kalmalı.Daha sonra telkinleri yavaş yavaş ekler, artırırsın...

Sevgilerle...

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2008, 08:53 AM   #5 (permalink)
Mustang
Guest

mustinet öncelikle aramız hoş geldin .Ben siteye yazılan bütün günlükleri okurum ve cevap yazarım .Pisikolojik sorunların çözümleri içimizde biryerlerde saklı ben kendimdeki bir çok sorunu EFT yaparak hallettim.Bu yöntemde ilaç kulamıyorsun ve hiç bir yan etkiside yok .Bizler geçmişteki yaşadıklarımızı çözmeden gelelceğimizi inşa edemiyoruz sürekli bir kısır döngüde devam edip gidiyoruz .Ben kendimde EFT ve sedona yöntemiyle bir çok duvarı yıktım en önemlisi alerjilerimi yendim .mustangla EFT konusunda bunları anlatıyorum ve günlüğümde yazıyorum .Sende günlük açarsan senide hergün okur elimden geldiğince yardımcı olurum.
Alt 15-09-2008, 07:28 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

cok tesekür ederim arkadaslar
aslinda benim bir günlügüm var yani eskiden kalma
kösede dura dura tozlanmistir kesin :-)
bende yazman istiyorum degisimleri.
ben telkinleri dinlemeye baslamadan önce bende dalgalanma hissi gibi bisey oluyordu zaten ara sira.yani cogu zaman depresif bir ruh hali vardi ve ara sira biraz iyi oluyordum.
ve simdide acaba bu his telkinlerden mi yoksa normal depresif durumdanmi kaynaklaniyor bilmiyorum.
telkini ilk dinledigim gün beni hemen biraz cesaretlendirdi sanki biraz telkinler kendini tattiriyormus gibi azcik ucundan misali.ama bu his kisa süre sonra geciyor.bir iki gün böyle oldu ve farkettimki sesim falan biraz gür cikiyor ve dikkatimi ceken sey sokakta bayanlarin bana daha cok bakmasi oldu yada bana öyle geliyor bilmiyorum.
ama iste bugün ve dün mesela canim sikkin.sucluluk duygulari sanki beni yoruyor gibi geliyor.yani bütün gece ego ve sucluluk caliyor ve sabah halsiz ve bitkin oluyorum yani uykum olmuyor aslinda ama yinede yataktan kalkmak cok zor geliyor nedense.zaten uyku sorunu varya birde sucluluk ile sorunlar belki ortaya cikinca halilye daha zor oluyor.
acaba geceleri sadece ego mus dinlesem.zaten kötü olunca suclulugu cikariyorum kendimi biraz iyi hissedince geri listeye ekliyorum.
en kötüsü iste insana depresif ruh hali geldimi oluyor insan bir anda ümitsizlesiyor ve düsünüyor acaba fayda etmiyecek diye ondan sonra bi bakiyorsun göklerde ucuyorsun ve diyorsun allaha cok sükür bu telkinler cok iyi diye

Bookmarks

« çocuklar | sosyallik arttırıcı new age hakkında yardım »