Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Telkinlere ara verilince ne oluyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/14460-telkinlere-ara-verilince-ne-oluyor.html)

mustinet1900 04-11-2008 07:35 PM

Telkinlere ara verilince ne oluyor?

merhaba arkadaslar
ben telkinlere yaklasik 1-2 ay ara vermistim ve simdi tekrar basladim.
dinlemeye ara verince neler olabilir.
slmlar

shamanic 07-11-2008 04:37 PM

Ynt: Telkinlere ara verilince ne oluyor?

mustinet cim canım benim..

sen ne zaman başlıcan ablam bu telkinleri düzenli dinlemeye.. ark5

bak bu kaçıncı yarım bırakışın ...

gel şöyle yapalım seninle.. sadece ertelemeyi bırak telkini dinle bir hafta ama hem kendine hem bizlere söz ver bu sefer istikrarlı olacağına..
gün gün rapor bekliyorum senden .. ne kadar dinledin neler yaptın.. değişimine odaklanma.. gün içinde neler yaptığına odaklanalım ve bunları değiştirmeye başlayalım..

okuduğun kitapları.. seyrettiğin filimleri.. dinlediğin şarkıları değiştirelim.. ve bu arada telkinler bir köşede çalsınlar..
artık reiki de biliyorsun.. günlük reiki uygulamalrını yap.. bir meditasyon belirleyelim.. ve onu sabah akşam uygula..

evde olsa bile git kendine güzel bir olumlama defteri al.. yeni taze bir başlangıç olsun..
hedeflerine göre 3-4 tane olumlama belirleyelim ve onları sabah akşam yazalım..

telkinleri yarım bıraksanda biliçaltına dinlediğin sürece tohumları ekmiştin..
tekrar dinlemeye başlayarak ektiğin tohumlara güneş olacaksın .. toprak olacaksın.. su olacaksın..

yapacağın ekstra çalışmalarla uygun koşulları oluşturarak o tohumların filizlenmesi için gerekli ortamı sağlamış olacaksın..

sevgiler..

mustinet1900 07-11-2008 08:04 PM

mrb shamanic abla simdi sadece depresyon sucluluk ve ego dinliyorum.
fazla yüklenmiyecegim ama bunlarida iyice sindirecegim.
bu sefer devam edicegim.
bende biraktiktan sonra daha iyi farkettimki bendeki blokajlar cok fazlaymis senelerin birkimi ve ozaman daha iyi farkina vardim bunun öyle hemen olacak bisey olmadigini.
su an biraz daha iyi oldum.
ve insallah devam

ceren18 07-11-2008 08:12 PM

Alıntı:

mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
mrb shamanic abla simdi sadece depresyon sucluluk ve ego dinliyorum.
fazla yüklenmiyecegim ama bunlarida iyice sindirecegim.
bu sefer devam edicegim.
bende biraktiktan sonra daha iyi farkettimki bendeki blokajlar cok fazlaymis senelerin birkimi ve ozaman daha iyi farkina vardim bunun öyle hemen olacak bisey olmadigini.
su an biraz daha iyi oldum.
ve insallah devam

merhaba mustinet1900 telkinler gerçekten kişiye göre degişiyo ceminkini okumussun ve geç etki ettigini hatta hiç etki etmedigini düsünmüssün ama banada bir okadar fazla etkisi oldu ve ilkkez tam olarak huzuru hissetmemi sağladı bende uzun bir süre dinlemedim ve yine içimde yarattıgım paronayalarla basbasa kaldım bunu yaparak insanlardan uzaklaştımki insanlardan kopmaya çok müsait bir kişiligim var malesef utananadam bence etkisi olucak mı diye kendini çok sıkıstırma zamanla gösteriyo zaten etkisi olup olmadıgını bunu birdenbire hissetmeye bilirsin ama zaten önemli olanda zamanla ve kalıcı olması degil mi...

mustinet1900 07-11-2008 11:30 PM

evet haklisin ceren
zaten etki ettigini birakinca geri kötü olmamndan ve baslalyinca geri biraz rahatlamamdan anladim
ama iste düsündüm acaba neden bukadar gec etki ediyor ve yavas yavas oluyor diye
ama oda muhtemelen insanin icindeki kötü birikintilere baglidir belkide

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 PM.