13-07-2007, 12:51 AM
|
#10 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
81 Mesajinıza toplam 396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: SUBLİMİNAL MÜZİKLERİN ETKİSİ GEÇİCİMİ KALICIMI.. Bir Sorum olacak.
BEN TELKİNLERİ ŞU ŞEKİLDE DİNLİYORUM
ben listemi bu sekilde uyguluyorum
1 ve 2 arka arkaya 1 hafta
arkasına hepsini dinlemeye başladımsizce bi eksiklik olur mu yani sıralamamda bi yanlıslık var mı yer vs bakımından
1-Ego(Güven)Güçlendirici
2-Suçluluk Duygulari
3-Kendine Güven
4-Sosyal Fobi
5-Sosyallik Arttirici
6-Topluluk Karsisinda Konusma
7-Baskalarinin Düsünceleri Önemsememe
8-Koruma Kalkani
9-Depresyon Dünde Kaldi
10-Ertelemeyi Birak
11-Dinç uyanma
12-Sınav heyecanı
ve sorunu çözdüm gibi.Direncim yok.Sanki dinlerken boyum uzuyormuş gibi hissediyorum.Sıralamada bir hatam varsa yer değiştireyim
Ertelemeyi bırak telkinini eklememim sebebi dinlerken vücudum bir dirençle karşılaşırsa bu telkini hatırlıyorum ve direncim kayboluyor..Dinç uyanmayı da belki hem sabah uykudan dinç uyanmam için işe yarayacak ama ben şimdilik 12 sprit bitince dinç uyanmak amacıyla dinliyorum..
Diğer bir konu: Öğrenci değilim ama sınav heyecanınıda ekledim.Bundaki amacım ise Bazen vücudmun gösterdiği direnci yatıştırmaya yardımcı olacağını düşündüm.Birde bu telkinlerle biliç altımın öğrendiklerini uygulamama yardımcı olur diye ekledim..Bu kadar telkine bir haftada geçtim.Ve dinlerken en küçük bir rahatsızlıkla karşılaşmadım.Vüvudumun direncide kalmadı.
Eksiklerim ve yanlışlarım varsa bir bilenin yardımıyla düzeltmek istiyorum..
__________________ ................KENDİMİZ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSAK OYUZ......................... |
| |