Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Diğer Sorularınız

Uyarılar

Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız telkinleri 1 1 bucuk ay kadar gunde 2 saat kadar dinledim. telkinleri ik dinlemeye basladigim haftalarda inanilmaz kendimi iyi hissetmeye basladim.daha sonra inise gecti bu guzel hisler inise gectikce telkinlere olan guvenim azaldi guvenim azaldikca daha da inise gecti dahada ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-09-2008, 07:51 PM   #41 (permalink)

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berk22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

telkinleri 1 1 bucuk ay kadar gunde 2 saat kadar dinledim.

telkinleri ik dinlemeye basladigim haftalarda inanilmaz kendimi iyi hissetmeye basladim.daha sonra inise gecti bu guzel hisler inise gectikce telkinlere olan guvenim azaldi guvenim azaldikca daha da inise gecti dahada inise gectikce telkinleri dinlemeyi biraktim.

su gercekki telkinleri ilk dinlemeye basladigim zamanki cokuntuye hic bir sartta geri donemedim.bu acidan bakildiginda bu bir gelisme.eskiden bir hata yaptigimda panikler ve kendimden nefret ederdim su an ayni hisleri yasamaya basladigim andan itibaren bir guc hoooop dur bakalim nereye gidiyorsun diye sanki beni engelliyor.en azindan icimde kendimi cok kotu hissetmemi engelliyecek bir seyler var.

ama hala sucluluk duygularindan kurtulamadim mesela otobuste ise giderken yaptigim eski bir hata aklima geliyor hemen kendimi kotu hissetmeye basliyorum ama icimden gelen bir guc baska seylere yonelmemi ve kendimi eskiden hissettigim gibi cok kotu hissetmememi sagliyor.suda enteresan telkinleri dinlemekta istemiyorum.sanki icimden bir guc dinlememi engellemek istiyor.degisimin zorlugundan mi kaynakli bilmiyorum.

kendimi sanki dinleme bu telkinler ise yaramiyor diye engelliyor gibiyim.icimden bir ses ise telkinleri dinlemeye basladigim zamandaki hissettigim harika duygulari yeniden asla hissedemiyecegimi soyluyor.
ilk dinledigim 3 4 haftaki hissettigim seyleri gozumun onune getiriyorum bu kisi bendim bu guc benim icimdeydi diye dusunuyorum ama asla o anda hissettigim guclu kendine guvenli kisiyi geri getiremiyorum.

hep daha once yapabildiysem su anda yine yapabilirim hatta su an eski benden daha guclu bir ben var isin daha kolay diye dusunmeme ragmen kendimi bir turlu harekete geciremiyorum.

kendime saygim cok artmisti cevremdeki insanlarin bana bakisi degismisti.o donemde sunu gordumki kendine ne kadar cok saygi gosterirsen insanlarda sana o kadar saygi gosteriyor.kendine ne kadar guvenirsen insanlarda sana o kadar guveniyor.haklarini ne kadar baska insanlarin ne dusundugune bakmadan arayabilirsen insanlar sana dahada saygi gosteriyor.

kendime guvenim cok yukarilardayken insanlara karsi patir patir dusunduklerimi soylemeye basladim daha once bana saygi gostermeyen kisileri muma cevirdim fakat sucluluk duygularim asiri artmaya basladi ona nasil oyle soyledim acaba kalbi kirildimi ,nasil boyle konusutum gibi dusunmeye basladim pismanlik duymaya basladim halbuki istediklerimi elde ettigim bir yere yukselmistim.sucluluk duygularim artti yendien.

oysaki ne guzel yillaridr yapamadigim insanlarin gozlerinin icine bakarak konusmayi rahatlikla yapabiliyordum.konusurken insanlarin gozlerinin icine k9 kopegi gibi direk bakabiliyor ve konusurken karsidaki kisinin neler hissettigini yalan soyleyip soylemedigini durustlugunu tartabiliyordum.kesinlikle utanmiyordum hatta karsimdaki konusurken benden gozlerini kaciriyordu.

konusurken kelimeler agzimdan roket gibi akiyordu cok hizli dusunuyordum.ayrintilara acayip dikkat etmeye baslamistim.isyerinde sokakta kimsenin gormedigi ayrintilari gormeye baslamistim.kendimi cok zeki hissediyordum.insanlarin duygularini cok iyi analiz edebiliyordum.yolda biriyle konusmak zorunda kaldigim zaman bagira bagira gulerek konusmaya baslamistim oysaki onceden biri birsey sorunda bogazim dugumlenir sesim kisilirdi.

su an dusunuyorum bunlari yapan bendim baskasi degildi ama ne olduda bu gucu kaybettim bunu anlayamiyorum.bu kadar olumlu gelismeyi nasil olduda kaybettim?

nasil geri kazanacagim hep dusunuyorum o guclu oldugum anda ne hissediyordum nasil hissediyordum ama bunu su an hissedemiyorum ne kadar hissetmeye calissamda o andaki duygulari yasayamiyorum yeniden.

neler yapmaliyim arkadaslar?
lutfen yardimci olun..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

berk22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2008, 09:28 PM   #42 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

yazdıkların çok güzel, her birine de katılıyorum, telkinleri tekrar dinlemeye başlamalısın ben ikibuçuk aydır dinliyorum ve inanılmaz geliştim bu konuda, hala daha bir sene dinlemeyi düşünüyorum kaldı 10 ayım kim bilir 10 ay sonra nasıl bir insan olacağım, sen de tekrar dinle. içinden gelen dinleme diyen o ses yıllar yılı seni baskı altında tutan bilinçaltına yerleşen hisler, duygular kolay değil tabi ki yerinden ayrılmak istemiyorlar, savaşıyor yaptıklarına karşı, günde 10 saat dinlemeye başla, cesur yüreği tekrar yaşat bize, sevgiler
Alt 04-09-2008, 10:40 PM   #43 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about

Novosibir de bilir bende pek etki göremeyenlerdenim fakat bence asıl problem aşağıda yazılanlar(benim için)eğer olumsuz düşüncelerimiz telkinlere kıyasla daha ağır basıyorsa etkilerin çok daha az olması yada hiç hissedilmemesi gibi bir sonuç doğabilir diye düşünüyorum,tabii Atakan beyin de söylediği bir şey var telkinlerin etkisini görenlerin bir bölümüde hiç inamadığı halde etki görmüşlerdir diye bence doğru fakat olumsuz düşünmek ile inanmamak sözcüğü aynı nokta değil bence mesela ben telkinlerin bana etki edeceğini düşünemiyorum ve moralimi bozuyorum bu yüzden bende etkili olmuyor
ah bi etki edceğini düşünebilsem blokajı kaldırmış olacağım ama... 44 o nedenle bi şekilde moralimizi yüksek tutmalıyız diye düşünüyorum...Sevgiler...

Alıntı:
Merto Nickli Üyeden Alıntı

Bunun dışında diğer bir sebepte, telkinlerin size verdiği mesajların aksi düşünce, duygu ve tutumların sıklıkla tekrarlanması yoluyla telkin etkilerinin pasifize edilmesi olabilir.

Bilinçaltı sık tekrarlanan duygu düşünce ve sözlere duyarlıdır. Bilinçli zihninizle karşı koymadıkça gelen önerileri kabul eder ve sizin için hayata geçirir.

Sonuç olarak telkinlerden verim alamayan kişilerin köklü aksi alışkanlıklarını gözden geçirmesi gerekebilir. Hatta düşünce sürecine dikkat ederek, kendi için beklediği sonuçları ortaya çıkarmayacak düşünce ve duyguları ciddiye almaması gerekir.

Bilinçaltı sorgulamaz, ne düşünür ve hissedersen senin için yapmak için harakete geçer. O yüzden telkinleri pasifize edecek durum ve düşüncelere dikkat etmek gerekebilir.

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 01:08 AM   #44 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pozitif is an unknown quantity at this point

sevgili berk
bu içimizde bizi engellemek isteyen kötü çocukun konuşmaları
bende senin gibi düşündüğüm zamanlar oluyor
tekrar başla bu arada kendini motive etmeye çalışmayıda unutma
bence bu işe yarıyacaktır. ama bunlar ağır problemler aslında belki geçmişe dayanan bize ağır şoklar yaşatmış problemler olabilir
bunların etkileri o kadar kolay ortadan kalkmayacaktır. Dediğim gibi kendimizi motive etmemiz çok önemli
Çözüm yolları üretmek konusunda çaba sarfetmeliyiz bu ister olumlu bakmaya çalışmak ister realist olmak olsun.
Beynin sorunu düşünürse sana sorunla gelicektir. ama çözüm konusuna odaklanırsan sana çözüm yolları sunacaktır.

Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA
pozitif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2008, 02:23 PM   #45 (permalink)

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berk22 is an unknown quantity at this point

cok tesekkurler arkadaslar.telkinleri dinlemeye basladim yine gece yatmadan 1 1, 5 saat gunduzde vakit bulursam.insallah yeniden eski gunlerime kavusurum.

berk22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-09-2008, 02:23 PM   #46 (permalink)
awayy
Guest

Herkese selam...
Bugün telkinlere başlamamın 2.haftası oluyor.. Pek bi etki göremedim. Gündüz yaklaşık bi 10 saat dinliyorum hem işyerinde hem evde. Gece de laptopumda sabaha kadar çalıyor yani bi 7 saat de öyle.. İlk hafta ego ve suçlulukla başladım. İkinci hafta depresyon dünde kaldıyı ekledim, sonra forumlardan okuduğum kadarıyla onu çıkarıp yerine kendine güveni ekledim.
Acaba etki görene kadar bu 3ünü mü dinlesem diyorum?? dusun. Yoksa diğerlerini eklesem mi?? Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri farkettim ki gün içinde kendime 1 milyon tane olumsuz telkin yapıyormuşum . Dayanamıyorum, yeter artık çok acı çekiyorum gibi.. Bunları durdurmaya çalışıyorum şimdi biraz zor oluyor ama..
O kadar çok şey denedim ki meditasyon, yoga, hipnoterapi, transformal nefes, reiki.. Hepsi de beni kaz gibi yolmaya çalıştı sağolsun . Bu telkinlerin ücretsiz paylaşılıyor olmasından dolayı burda bir iyiniyet hissettim.

Benim durumum biraz ağır bi 10 senedir falan hayata küsmüş durumdayım. O yüzden etkileri bu kadar çabuk görmeyi beklememem gerek belki..
Umarım iyi mesajlarla dönerim ben de . Bu kadar kişi faydalandığına göre
Sevgiler herkese
Alt 21-09-2008, 03:52 PM   #47 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar sevgili awayy..

telkinler mutlaka etkili olacaktır.. düzenli dinlemeye devam et..

suçluluğu dönem deönem listene ekleyebilirsin.. bazen yorucu olduğunu hissetsekte iç dünyamızda çok faydalı bir telkindir..

incelemen için;

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...54876#msg54876

pek çok şey bilemesine rağmen ve pek çok insan çok daha azını bilerek yaşamında harikulade deneyimler
yaşamış olmasına rağmen neden bazılarımız çok masumene olan huzurlu bir yaşam deneyimine sahip olamamışızdır
diye düşünerek sorgulamalar yapmışızdır..

bu yolda yalnız değilsin.. pek çoğumuz zaman zaman bu düşünce girdabının içerisinde boğulduğumuzu hissederiz..

bu noktada kendimize bakmamız gerekir..

uygulamalı metotların anlatıldığı kişisel gelişim seminerlerine katılanlar üzerinde araştırmalar yapılmıştır..

seminer esnasında öğrendikleri ile hayatlarına değiştirebileceklerine çoğunluğu inanarak oradan ayrılır..
ama yaklaşık %5 i öğrendiklerini gerçek anlamda yaşamına uygular..

seminerdeki pozitif enerji oratmından ayrılır ayrılmaz içindeki dünyasına tekrar hapsolur ve öğrendikleri teorik bilgiden ileriye gitmez..

burada ki telkinler konusunda da kararlı davranılmadığımız takdirde alacağımız sonuç farklı olmayacak
olumsuz deneyimlerimize bir halka daha ekleyerek içimizdeki negatif egomuzun;
ben haklıydım demedim di sana
diyerek bizimle dalga geçişine katlanmaktan başka yapacağımız bir şey olamayacaktır..
taki yeni bir fikir.. yeni bir uygulama ile karşılaşana kadar...

tetikleyici duygu benzer olduktan sonra alınacak sonuç daima aynı olur..
einstein nin dediği gibi; aynı şeyleri yapıp farklı bir sonuç beklenmez..

bahsetmiş olduğun meditasyon, yoga, hipnoterapi, transformal nefes, reiki
özellikle reiki insanın yaşamına katabileceği en büyük armağanlardır..

özlelikle yaşamımın bir parçası olan reiki .. meditasyon ve bilinçaltı çalışmalarını
gerçekten yaşam standartı haline getiren bir kişinin fayda sağlamaması kesinlikle mümkün değildir..
nefes çalışmaları zaten bunlardan ayrı düşünülemez.. bir bütünün en güzel parçalarıdır..

bu durumda biraz kendimize dönerek bilinçaltımzıı incelemek gerekir..

bir çin atasözü geleceğin tüm çiçekleri bu günün tohumlarında gizlidir der..

bilinçaltımız bizim tarlamız her düşüncemiz eylemimiz bir tohum..
yarınımız için bu gün ne yaptık.. elimizde hangi tohumlarımız var..
bunları ektik mi..

bilinçaltı çalışmaları son yıllarda yapılan bilimsel araştırmalarla zirve yapmıştır..
kuantum fiziği bu konuda pek çok veri ile desteğini vermektedir..

gerçek keşif yeni topraklar bulmakla değil, yeni bir gözle bakmakla ilgilidir.. der marcel proust

şimdi kendimize yeni gözlerle bakmanın zamanıdır..

10 sene.. senin ve benim için çok uzun bir dönem..
yep yeni güzelliklerle dolu harika bir yaşamı her şeyinle hak ediyorsun..
bunca çabadan sonra bu senin ne doğal hakkın..
öyleyse olaya farklı açılardan bakarak bilinçalıtına gerekli yatırımları yapmalısın..

bu konuyla alakalı bölümlerimzii inceleyerek telkinleri düzenli dinleyerek güzel bir başlangıç yapmanı ve mutlu haberlerinle hepinizi sevindirmen dileklerimle..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-t7902.0.html
http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._kesif-b424.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...elisim-b313.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...usunce-b425.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...a_tutun-b41.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...apalim-b171.0/

Alt 24-09-2008, 11:40 AM   #48 (permalink)
awayy
Guest

Teşekkürler**shamanic** ,
Dinlemeye devam edeceğim telkinleri.. Ben 1 sene kadar aralıksız meditasyon yaptım çok bi ilerleme olmadı açıkçası. Faydası olmadı dersem yalan olur ama kendim için doğru meditasyonu bulamadım sanırım. Oysa ki meditasyona inancım çok fazlaydı hala da var ama sanırım yoruldum.. Osho hayatımın bir dönüm noktasıdır..
Reikiyi de aylarca yaptım ki bana reikiyi öğreten kişi kimse senin kadar çabalamadı demişti. Ama bende bir değişim yoktu belki anlık rahatlama o kadar. Sonra bana 1000$ daha verirsen seni master reiki yapıcam demişti .. Vermedim tabii ki de. Transformal nefeste de anlık rahatlama olmuş olabilir ama verdiğim paraya kesinlikle değmedi.. Bazı insanların zor durumumuzdan faydalandığını düşünmemek elde değil gerçekten...
Suçluluğu çıkartmasam olmaz mı?? Gerçekten her konuda kendimi suçlamayı çok iyi başaran bir insanım .
Ben sürekli dişlerimi sıkmaya başladım son dönemlerde gece ve gündüz.. Hangi telkin faydalı olabilir sizce???
İiyi bakın kendinize
Alt 24-09-2008, 12:57 PM   #49 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar awayy ..

bazen yanlış insanlarla karşılırız malesef senin yollarının kesiştiği kişiler de öyle olmuş..
bunu çok üzülerek söylüyorum reiki gibi saf bir enerjinin çıkarcı insanların elinde yanlış
tanıtılması zaten beni yaralayan bir konu..
onun için bu konularda çok fazla yorum yapmak istemiyorum..

yinede elindeki değerli hazinenin kıymetini bil.. reiki 2 seviyesi amaçlarını gerçekleştirmek için yeterlidir..
master olunduğunda reikiyi sevgiyle yayma sorumluluğunu almış olursun..

pek çok reiki 1 seviyesi egosuz ve yalansız yaşadığı için reikiyi
pek çok masterdan çok daha güçlü olarak akıtırlar..
onun için için rahat gönlün ferah olsun.. sen bu konuda yaşadığın olumsuzlukları bir kenara bırakarak
bu güzel enerji ile kendini destekleyip yolunu geleceğini aydınlatmasına niyet et..

meditasyonun asıl amacı BİRliğe bağlanmaktır..
bu konuda çok detaylı.. ama pek çoğumuzun yaptığı meditasyon değil imgeleme çalışmalarıdır..

imgeleme çalışmaları ise meditasyon kadar etkilidir..
bu konudaki bilgilerini gözden geçirip olmak istediğin ruh ve beden haline ulaşmak için bir program belirleyebilir..
buna göre sabah ve akşam imgeleme çalışmaları yapabilirsin..

bu iki çalışmadan da önce nefes teknikleri ile kendini rahatlatıp bedenine sakinlik ve dinginliği yaşatabilirsin..

telkinlerin etki etmesi için tekrarlaması önemlidir..
bunun için mutlaka günlük rutinlerde dinle.. etkisi oluyor mu olmuyor mu diye sorgulamadan
ve yarım bırakmadan lütfen devam et..
suçluluğu çıkarmasan da olur.. bana göre bilinçaltını temizleyen en önemli telkin suçluluk..

dişlerini sıkman içsel sıkıntılarının ve benzer konularda sürekli düşünüyor olmanın
kaybet korkunun ve intikam hırs gibi içinde biriktirdiklerinin etkisi ile olabilir..

duygularını analiz ederek sebebini bulup onun için ayrı bir çalışma yapabilirsin..
telkinler ile bu konuda da rahatlama sağlayacak olsanda bu etkinin ortaya çıkması bilinçaltına
bağlı olduğundan hemen olabilirde olmayabilirde..

güzel haberlerini almak dileklerimle..

sevgiler..

Alt 04-10-2008, 11:22 PM   #50 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 3
43 Mesajinıza toplam 181 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arguz58 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Suçluluk duygusu telkinini lokomotif telkin olarakda adlandırıyoruz.Önceki yaşamınızda bu duyguyu ne kadar yoğun yaşamışsanız kurtlunca o kadar rahatlıyorsunuz.
Bu duyguyu bu kadar şiddetli yaşamamış olanlar etkileri daha az belirgin hissedebilirler.Bu mümkündür.
sayın atakan bey bu sözlerinizde ÖNCEKİ YAŞAMINIZDA kelimesini yalnışmı yazdınız yoksa reenkarnasyona inanıyormusunuz.? bildiğim kadarıyla dinimiz reenkarnasyon olayını reddediyor bu arada aklıma geldiği için soruyorum müslümanmısınız yoksa başka bir dinemi mensupsunuz bu özeldi cevap vermeyebilirsiniz sadece önceki yaşam sözünü kullandığınız için sordum.
arguz58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks