Herkese selam...
Bugün telkinlere başlamamın 2.haftası oluyor.. Pek bi etki göremedim. Gündüz yaklaşık bi 10 saat dinliyorum hem işyerinde hem evde. Gece de laptopumda sabaha kadar çalıyor yani bi 7 saat de öyle.. İlk hafta ego ve suçlulukla başladım. İkinci hafta depresyon dünde kaldıyı ekledim, sonra forumlardan okuduğum kadarıyla onu çıkarıp yerine kendine güveni ekledim.
Acaba etki görene kadar bu 3ünü mü dinlesem diyorum?? dusun. Yoksa diğerlerini eklesem mi?? Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri farkettim ki gün içinde kendime 1 milyon tane olumsuz telkin yapıyormuşum
. Dayanamıyorum, yeter artık çok acı çekiyorum gibi.. Bunları durdurmaya çalışıyorum şimdi biraz zor oluyor ama..
O kadar çok şey denedim ki meditasyon, yoga, hipnoterapi, transformal nefes, reiki.. Hepsi de beni kaz gibi yolmaya çalıştı sağolsun
. Bu telkinlerin ücretsiz paylaşılıyor olmasından dolayı burda bir iyiniyet hissettim.
Benim durumum biraz ağır bi 10 senedir falan hayata küsmüş durumdayım. O yüzden etkileri bu kadar çabuk görmeyi beklememem gerek belki..
Umarım iyi mesajlarla dönerim ben de
. Bu kadar kişi faydalandığına göre
Sevgiler herkese