Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Diğer Sorularınız

Uyarılar

Telkinleri listeye birer birermi koyalim yoksa coklucami?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinleri listeye birer birermi koyalim yoksa coklucami? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız slmlar hemen kendime hazirladigim mp3 listemi takdigim edeyim 10 x sucluluk 10 x baskalarinin düsünceleri 10 x ego güclendirici 11 x kendine güven 09 x koruma kalkani 10 x sosyallik 04 x topluluk karsisinda konusmak 05 x erteleme 05 x ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

Telkinleri listeye birer birermi koyalim yoksa coklucami?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-11-2007, 05:37 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point
Standart Telkinleri listeye birer birermi koyalim yoksa coklucami?

slmlar
hemen kendime hazirladigim mp3 listemi takdigim edeyim

10 x sucluluk
10 x baskalarinin düsünceleri
10 x ego güclendirici
11 x kendine güven
09 x koruma kalkani
10 x sosyallik
04 x topluluk karsisinda konusmak
05 x erteleme
05 x zinde uyanma

ben simdi bu listeye depresyonuda eklemek istiyorum ama cd doldu hangisini cikartayim yada azaltayim.
sosyal fobide gereklimi acaba.

böylemi liste daha uygun yoksa siralamasini birer birermi yapayim yada ikiser ikiser?

selamlar
tesekürler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2007, 05:41 PM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Telkinleri listeye birer birermi koyalim yoksa coklucami?

Alıntı:
mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı

slmlar
hemen kendime hazirladigim mp3 listemi takdigim edeyim

10 x sucluluk
10 x baskalarinin düsünceleri
10 x ego güclendirici
11 x kendine güven
09 x koruma kalkani
10 x sosyallik
04 x topluluk karsisinda konusmak
05 x erteleme
05 x zinde uyanma

ben simdi bu listeye depresyonuda eklemek istiyorum ama cd doldu hangisini cikartayim yada azaltayim.
sosyal fobide gereklimi acaba.

böylemi liste daha uygun yoksa siralamasini birer birermi yapayim yada ikiser ikiser?

selamlar
tesekürler
Bence suçluluk duyguları telkinin artık listenizden çıkartın yeterince dinlemişssiniz.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2007, 05:55 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

tesekürler
ben sucluluk telkinlerini cikartmayi düsünüyorum ama kendimden emin degilim yani sucluluk duygularinin hepsi gittimi diye
ozaman sucluluk duygularinin yerine depresyon eklesem olur herhalde
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2007, 06:00 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

siz demistiniz ya hani suclulugu cikartmayinca bir zarari olmaz diye o yüzden bende icinde birakayim diye düsünmüstüm nolur nolmaz diye
Alt 13-11-2007, 06:02 PM   #5 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Alıntı:
mustinet1900 Nickli Üyeden Alıntı
tesekürler
ben sucluluk telkinlerini cikartmayi düsünüyorum ama kendimden emin degilim yani sucluluk duygularinin hepsi gittimi diye
ozaman sucluluk duygularinin yerine depresyon eklesem olur herhalde
Olabilir onun yerine 1 adet depresyon ekleyin.Size onerim kendine güven telkini ağirlikli bir liste yapmaniz.10 kendine güvene karsilik diğer telkinlerde bir kaç tane eklemenizdir.
Suçluluk çok koymussunuz ama 10 tane çok fazla ard arda dinlemek sizi yorar.Dediğim gibi onu çıkartın.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2007, 07:32 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

tesekür ederim atakan abi
suclugum komple cikartayim ozaman
yerine birkactane depresyon ekleyecegim ve sigarsa sf de koyarim icine hepsinden olur
listenin gerisini öylece birakayimmi
baskalarinin düsünceside yorarmi bukadar cok olunca
Alt 13-11-2007, 07:39 PM   #7 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Yormaz başkalarininin düşünceleri kalsin listede... Sadece suçluluk dediğim gibi bir o konu
Alt 08-12-2007, 12:21 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen

metin06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the rough

Atakan Bey selamlar ve çok teşekkürler.Hem böyle süper bir olay gerçekleştirdiğiniz hem de bu kadar paylaşım yapan sevgi dolu arkadaşları kendinize,sitenize çekebildiğiniz için.Yaklaşık iki haftadır dinliyorum ve diğerlerini de artık eklemeyi düşünüyorum.Etkilerini görmeye başladım.İki sorum olacak
1-Ego ve suçluluk un ya da diğer telkinlerin etkilerini tam olarak gördükten ya da çok bariz olarak gördükten sonra mı diğerlerine geçilmeli yani eklenmeli yoksa görülmese bile 1 2 haftadan sonra diğerleri de eklenebilirmi?
2-Ya mustinet arkadaşımın yaptığı listeye baktımda bende sadece iki telkinin süresi 20 dk sürüyor.Bir de bu listedeki gibi 10ar 10ar liste yaparsak bir kez listeyi dönmemiz belki günde 7 8 saatle bile bir gün iki günü rahat bulur.Mesela ben listeye ego ve suçluluğu çıkarmadan toplam 6 7 telkin koymayı düşünüyorum ama ya 1er kez koyup sürekli listeyi bitirip başa dönsün,diğer durum ki asıl düşündüğüm suçluluk ve egoyu zaten dinledim 1 suçluluk 1 ego 2 kendine güven 2 başkalarının düşünceleri gibi.. 6 7 tane düşünüyorum.
Sizce hangisi uygundur,şimdiden çok teşekkürler..
metin06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2007, 12:26 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen

metin06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the roughmetin06 is a jewel in the rough

birde bi yerde su sesli telkinlerin etkisinin daha az olabileceğini söylemişsiniz ve bir süre siteden kaldırmışsınız eğer öyleyse ben diğerlerini inidreyim değilse.. çünkü 2 haftadır su sesli olanlarını dinliyorum..
metin06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2007, 12:36 AM   #10 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Alıntı:
metin06 Nickli Üyeden Alıntı
Atakan Bey selamlar ve çok teşekkürler.Hem böyle süper bir olay gerçekleştirdiğiniz hem de bu kadar paylaşım yapan sevgi dolu arkadaşları kendinize,sitenize çekebildiğiniz için.Yaklaşık iki haftadır dinliyorum ve diğerlerini de artık eklemeyi düşünüyorum.Etkilerini görmeye başladım.İki sorum olacak
1-Ego ve suçluluk un ya da diğer telkinlerin etkilerini tam olarak gördükten ya da çok bariz olarak gördükten sonra mı diğerlerine geçilmeli yani eklenmeli yoksa görülmese bile 1 2 haftadan sonra diğerleri de eklenebilirmi?
2-Ya mustinet arkadaşımın yaptığı listeye baktımda bende sadece iki telkinin süresi 20 dk sürüyor.Bir de bu listedeki gibi 10ar 10ar liste yaparsak bir kez listeyi dönmemiz belki günde 7 8 saatle bile bir gün iki günü rahat bulur.Mesela ben listeye ego ve suçluluğu çıkarmadan toplam 6 7 telkin koymayı düşünüyorum ama ya 1er kez koyup sürekli listeyi bitirip başa dönsün,diğer durum ki asıl düşündüğüm suçluluk ve egoyu zaten dinledim 1 suçluluk 1 ego 2 kendine güven 2 başkalarının düşünceleri gibi.. 6 7 tane düşünüyorum.
Sizce hangisi uygundur,şimdiden çok teşekkürler..
Bencede son seçenek uygun olabilir.Aslinda bir çok dinleme yontemi vardir.İlle şöyle dinleyeceksiniz diye kesin bir şey yok.En çok fayda göreceğiniz dinleme yontemini kendinizde belirleyebilirsiniz.
İlk etapta etki gorun yada gormeyin suçluluk ve ego sonra diğerlerini ekleyin.Adet olarak ikiser ikiser ekleyebilirsiniz yeni olanlari..
3. hafta ise kendine güven telkinine yada ihtiyaç duyduğunuz diğer telkinlere ağirlik verebilirsiniz bunların adedini arttirabilirsiniz.

Bookmarks