08-12-2007, 12:21 AM
|
#8 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Telkinleri listeye birer birermi koyalim yoksa coklucami? Atakan Bey selamlar ve çok teşekkürler.Hem böyle süper bir olay gerçekleştirdiğiniz hem de bu kadar paylaşım yapan sevgi dolu arkadaşları kendinize,sitenize çekebildiğiniz için.Yaklaşık iki haftadır dinliyorum ve diğerlerini de artık eklemeyi düşünüyorum.Etkilerini görmeye başladım.İki sorum olacak
1-Ego ve suçluluk un ya da diğer telkinlerin etkilerini tam olarak gördükten ya da çok bariz olarak gördükten sonra mı diğerlerine geçilmeli yani eklenmeli yoksa görülmese bile 1 2 haftadan sonra diğerleri de eklenebilirmi?
2-Ya mustinet arkadaşımın yaptığı listeye baktımda bende sadece iki telkinin süresi 20 dk sürüyor.Bir de bu listedeki gibi 10ar 10ar liste yaparsak bir kez listeyi dönmemiz belki günde 7 8 saatle bile bir gün iki günü rahat bulur.Mesela ben listeye ego ve suçluluğu çıkarmadan toplam 6 7 telkin koymayı düşünüyorum ama ya 1er kez koyup sürekli listeyi bitirip başa dönsün,diğer durum ki asıl düşündüğüm suçluluk ve egoyu zaten dinledim 1 suçluluk 1 ego 2 kendine güven 2 başkalarının düşünceleri gibi.. 6 7 tane düşünüyorum.
Sizce hangisi uygundur,şimdiden çok teşekkürler.. |
| |